hiszpan Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 No dobra to powiem wam że byłem tam wczoraj. :biggrin: Co prawda nie w samym Piaseczniku ale w okolicy. Woda w Choszcznie faktycznie cieplutka. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Halo halo Skolinka dzisiaj ma urodziny!!!!Od Gitty i Szachciora sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Halo halo Skolinka dzisiaj ma urodziny!!!!Od Gitty i Szachciora sto lat!Ode mnie również najlepsze zyczenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ana i Buddha rowniez przylaczaja sie do zyczen. Wszystkiego NAJ.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 W dniu tak pięknym i wspaniałaymżyczę swoim srecem całymzdrowia szczęścia pomyślnościoraz dużo miłości! A cio ja też sie przyłącze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Również wszystkiego naj Skolinko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 HAPPY BIRTHDAY ---------OD DEJAY-a I BLONDIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Oczywiście odemnie też wszystkiego naj dla Moniki vel Skolinki! Sto lat! sto lat! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 wszystkiego naj naj naj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Żono!!! masz u mnie niezły prezent!!! Trenowałem ostatnio striptiz. :biggrin: :) I mam wino owocowe :D ;) A tak na poważnie, Wszystkiego naj!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Sto Lat Sto Lat niech Żyje Żyje Nam!!!! Wszystkiego najlepszego od nas również! Kasia i Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Duzo szczęścia i słodyczy koleżanka Tobie życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Dziękuję bardzo , za miłe życzenia, myśłam że mój mąż tylko zauważy. Zaskoczyliście mnie dzięki :clap: ;) Edytowane 31 Lipca 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ... Niech Ci Miłosz nago tańczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Wszystkiego najlepszego dla Skolinki! Sto lat i worka kasiory do wydania. PozdrawiamSzymon :clap: Hey! Chciałbym wrócić do tematu wieczornej przejażdżki. Czy są chętni na malutki spacer? PozdrawiamSzymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi