ANGLIK Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Zyje i mam sie dobrze, pozdrawiam serdecznie, widze ze sie dobrze bawicie...oby tak dalej :biggrin: Gorace pozdro z GB... :wink: :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Witam koleżanke a gdzie to przebywasz, bo ja w Slough koło Windsoru a ty ? może gdzie blisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 cześć, pozdrawiam wszystkich z jeszcze słonecznego i ciepłego Stockholm'u! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 wszyscy sie porozjeźdzali a ja tam jestem partriota i mi dobrze u siebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Szczęścia zdrowia pomarańczy nich ci Buddah naGo tańczy:)Najlepsze Zyczenia Ana!hmmDosc ciekawe:) Pomysle nad tym, Konrad nie bedzie Ci raczej dane zobaczyc takiej akcji:DMy wczoraj po uroczystym obiadku ruszylimy (oczywiscie konno) w poszukiwaniu miejsca na urlopik nad morzem. Niestety nie jest to takie proste jak sie chce wydac malo kasy, nie byc w najwiekszym tlumie i miec ze soba czworonozne zwierze. Wyjazd ciekawy (270 km) tylko poczatek malo przyjemny bo mielismy "szczescie" zobaczyc wypadek po Goleniowem. Nie ma to jak "najlepszy" kierowca na swiece pedzacy z cala rodzina nad morze. Tym super kierowca ciezko pojac ze ABS i inne uklady maja pomagac w prowadzeniu pojazdu a nie likwidowac ich debilizm. A podobno motocyklisci to najwieksi wariaci na drogac. ehh. Ania pewnie sie ucieszy jak przeczyta zyczonka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Gratuluje Kuzo ze jednak sie zdecydowales :] to jest i zapewne bedzie najlepsza decyzja w twoim zyciu:) to kiedy polatasz z nami? Edytowane 18 Lipca 2006 przez Marcins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Vizka wczoraj miałaś ale dzisiaj masz je forumowo.Najlepsze zyczenia urodzinowe.I SzymonKa tobie tez.Sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Vizka wczoraj miałaś ale dzisiaj masz je forumowo.Najlepsze zyczenia urodzinowe.I SzymonKa tobie tez.Sto lat! Dzieki wielkie za życzenia. Dokładam swoje spóźnione dla Vizki. Życze 200% normy (przynajmniej w kwesti przejachanych kilometrów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Wczoraj coś forum szwankowało więc dzisiaj składam Wam najserdeczniejsze życzenia.Zdrówka i hektolitrów wachy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Dziekuje Wam bardzo za zyczenia :) Zdradze wam w tajemnicy :icon_razz: ze Buddha juz mi tancowal :icon_razz: hehe niesamowity widok ale szaaaaaaaa... zeby sie przypadkiem nie dowiedzial, ze Wam powiedzialam :banghead: A ja wczoraj zrobilam 720 km ale aftem i to bez klimy i mam dosyc pojazdow 4 kolowych na tydzien a na dodatek polowa ulic w Gdansku jest pozamykana bo robia jakies przebudowy. hmmm miodzio w takim upale. Biorac pod uwage podroz dzien wczesniej kuniem jako plecaczek i wczorajsza jazde nie czuje dzis tylka Diego moze to dla Ciebie nie jest dobry pomysl ale dla mnie bombeczka :banghead: pzdr 4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Dawno nie pisałem i mam zaległości w skladaniu życzeń. Więc wszystkim solenizantom z ostatniego miesiąca WSZYSTKIEGO NAJ!! :icon_razz: :) Mam nadzieję że spotkamy się w komplecie na Suominie i imprezka bedzie trwała do białego ranka. :icon_razz: Bardzo proszę o rezerwację większej ilości miejsca dla Halo tak jak to było w Polanowie. Jest nas juz spora grupka więc ten kto przyjedzie pierwszy nech weźmie to pod uwagę.Do zobaczyska więc! na :banghead: lub przy :banghead: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Dawno nie pisałem i mam zaległości w skladaniu życzeń. Więc wszystkim solenizantom z ostatniego miesiąca WSZYSTKIEGO NAJ!! :banghead: :banghead: Mam nadzieję że spotkamy się w komplecie na Suominie i imprezka bedzie trwała do białego ranka. :icon_razz: Bardzo proszę o rezerwację większej ilości miejsca dla Halo tak jak to było w Polanowie. Jest nas juz spora grupka więc ten kto przyjedzie pierwszy nech weźmie to pod uwagę.Do zobaczyska więc! na :biggrin: lub przy :P szkoda ze mi sie nie uda do Was dołączyc nie wiem jak to wytrzymam ale mam nadzieje ze niedługo nadrobie zaleglości :icon_razz: bawcie sie dobrze i wypijcie moje zdrowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Czy dzisiaj Barka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Vitay-cie Kuerczaczek, jak mnie tu dawno nie było ale szac-un Czy dzisiaj Barka ? No ja przyjade Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 No cześć! Dzięki za zyczenia :D , ja na Barkę chciałam, ale zaspałam... :banghead: Życzę miłej pracy w takim upale (ja mam klimę :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Życzę miłej pracy w takim upale (ja mam klimę :banghead: )Nawet mnie nie szczuj!! :D :D Prawie się wczoraj stopiłem a dzisiaj ma być jeszcze mocniej.Będziecie na Suominie?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi