DEJAY Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tak apropos przedszkola to trudny piszemy przez 'u' otwarte :lapad: A jesli chodzi o temat bardziej motocyklowy to kto z ekipy wybiera sie na zlot militarnych do Darlowa w ten weekend ??? Jakby co to sa 3 miejsca wolne na pace :icon_mrgreen:Jakieś szczegóły?kiedy wyjazd-powrót i jaka forma noclegu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wyjazd Samurajem w piatek ok. 11-12 , spanie gdzie sie przewrocisz tam spisz, obowiazkowe ciuchy wojskowe styrane lekko zywotem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam.Ja wyjeżdżam do Darłowa w sobotę bladym świtańcem, ok. 5 rano. Jeśli jest jeszcze jakiś hardkorowiec, to zapraszam.Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wyjazd Samurajem w piatek ok. 11-12 , spanie gdzie sie przewrocisz tam spisz, obowiazkowe ciuchy wojskowe styrane lekko zywotem :icon_mrgreen: :lapad:Hmmm może być ciężko z wolnym..... w razie co dam jutro znać (o ile będą jeszcze wolne miejsca) JUTRO NATOMIAST OSTATNIE KARAOKE W KAKTUSIE at 21:00 (przerwa wakacyjna.....tak bywa z klubami studenckimi)Przydało by się zwjawić i dać czadu :flesje: SĄ CHĘTNI??? :icon_mrgreen: HOŁk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Ja !! Ja !! Ja !! Ja wylatuje za tydzien i nie bede Was widziala przez 4 miesiace wiec jestem bardzo chetna na Kaktusa i darcie mordy :flesje: !! PzDr... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lapad: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Tak apropos przedszkola to trudny piszemy przez 'u' otwarte :icon_mrgreen: ale ja nie pisalem tródny tylko "trodny", jest rurznica? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Ja !! Ja !! Ja !! Ja wylatuje za tydzien i nie bede Was widziala przez 4 miesiace wiec jestem bardzo chetna na Kaktusa i darcie mordy :flesje: !! PzDr... :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lapad: a tak dla kogoś z zewnątrz to fajnie brzmi "jestem bardzo chętna na Kaktusa" :flesje:dobrze że wiem gdzie i co to jest Kaktus :flesje: Edytowane 28 Czerwca 2006 przez Boras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 a tak dla kogoś z zewnątrz to fajnie brzmi "jestem bardzo chętna na Kaktusa" :flesje:dobrze że wiem gdzie i co to jest Kaktus :icon_mrgreen:i darcie mordy :icon_mrgreen: :flesje: :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 A może i ja się jutro wybiorę do Kaktusa, po 12 godzinach gadania w pracy ...pośpiewam se z Wami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 a tak dla kogoś z zewnątrz to fajnie brzmi "jestem bardzo chętna na Kaktusa" i zalatuje nutka dekadencji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 heja!ho!dziękujemy wszystkim za przybycie na nasz ślub!!!!!!!bylo super!!! Spasiba balszoj!w sobote spadamy na sybir ,ale bedziemy was informowac o przebieguwyprawy!pozdrawiamy!!!!Redu+Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Cio za zboczency, ja tu normalnego posta walnelam a Ci sie nabijaja, Zboczuchy :-PPP Ja chce do Kaktusa jutro i koniec, zadnych podtekstow :-PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 Czy ktoś się sie wybieraj do kaktusa w czwartek?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 Czy ktoś się sie wybieraj do kaktusa w czwartek?????????? Do kaktusa z przyjemnością. Chociaż bardzo proszę o bliższe informacje co do miejsca.Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 heja!ho!dziękujemy wszystkim za przybycie na nasz ślub!!!!!!!bylo super!!! Spasiba balszoj!w sobote spadamy na sybir ,ale bedziemy was informowac o przebieguwyprawy!pozdrawiamy!!!!Redu+Basiapowodzenia robaczki i bawcie się cholera dobrze :icon_mrgreen: :lapad: :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi