Sylwia Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Witam! Miłej pracy Sylwio. Pozdrawiam.Wogole nieżle mnie zmyliłeś ta swoją zmaną ksywy, a szkoda tamta była wyjatkowo orginalna :wink: Pozdrawiam Pyrzycki Ród !!!!!!!!! Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Szkoda że nie bedę mogła się z Wami dzisiaj bawić w Kaktusie ;( Dobrej zabawy życzę !!!!!!!!! Ja będę pracować ;(Wypije za ciebie zimnego browarka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Wypije za ciebie zimnego browarka:)Pisz mi jeszcze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ale Wy tam śpiewajcie, a nie tylko pogaduszki i picie browca zresztą zimnego :wink:A może ktoś też dzisiaj nie może w Kaktusie się bawić to niech się odezwie:( to się pocieszę tym :rolleyes: Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Pisz mi jeszcze :) :D :biggrin: :biggrin: Ale Wy tam śpiewajcie, a nie tylko pogaduszki i picie browca zresztą zimnego :)A może ktoś też dzisiaj nie może w Kaktusie się bawić to niech się odezwie:( to się pocieszę tym ;) Witam! Napewno ja . Ale zabijam czas malowaniem okien. A tym którzy mogą : Śpiewajcie tak głośno, żeby Was w Pyrzycach było słychać. Pozdrawiam. Ps: Sylwia! A my zimne :flesje: razem kiedyś przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Najlepsze życzenia urodzinowe dla Wolenweider! :) Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Najlepsze życzenia urodzinowe dla Wolenweider! :) najlepszego od Generała i Z :) any Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Najlepsze życzenia urodzinowe dla Wolenweider! :)ja również się dołączam do życzonek :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Najlepsze życzenia urodzinowe dla Wolenweider! :)Nie mogłeś iść dziś z nami Szymon do Kaktusa, więc baw się super w dniu Twego święta.(ale nastepnym razem Cię nie minie)Wsiewo charoszewo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dla tych, którzy nie wiedzą a ida do kaktusaPrzy zamówieniu browara to płacisz kaucje za szkło1zł za pokal 0,5 zł za butlezatem pilnować szkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dla tych, którzy nie wiedzą a ida do kaktusaPrzy zamówieniu browara to płacisz kaucje za szkło1zł za pokal 0,5 zł za butlezatem pilnować szkła a co czyzby ostatnio cos nie wróciło :/ albo moze sie rozbiło na ulicy?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 a co czyzby ostatnio cos nie wróciło :/ albo moze sie rozbiło na ulicy?? :)no to lipa jeszce tam nie byłem a juz mi sie nie chce-co oni traktuja ludzi jak dzieci.maja szkło za darmo i jeszcze chca na nim zarobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A może szanowni Bracia wiedzą o jakiejś ciekawej imprezie 1.2 lipca 06 ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam całe Halo po małej przerwie. Troszke mnie tu nie było ale zapewniam że koniec sesji tuż tuż i wracam pobrykać troche po najpiękniejszym mieście w Polsce :) PozdrawiamSzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 dzięki za życzenia :) na najbilższym spotkaniu macie DUŻE piwko tylko szybko bo 6 lipca wyjazd do Szwecji i to na dłuuugo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 O kurcze :) A możesz przybliżyc temat?? :) Tego tematu nie mozna przyblizac ani oddalac na forum drogie dziewcze... jesli bedzie Ci dane to sama zrozumiesz sedno sprawy, ale jesli do niedawna w różowch ciuszkach biegalas to watpie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi