Gitta Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Do czwartku ma byc nieciekawa pogoda ale potem ma się poprawić.Zamawiam pogode ale może byc to za małą stawka i ktos mnie przebije;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Do czwartku ma byc nieciekawa pogoda ale potem ma się poprawić.Zamawiam pogode ale może byc to za małą stawka i ktos mnie przebije;)ok ja tez ja zamawiam moze cos to pomoze cieszy mnie to ze bedziesz ale sprawiedliwosci nie ma tez bym chcial za darmo jezdzic na zloty ;jakos sie z tym pogodze do zobaczenia juz w piatek pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witam szanowne grono motocyklistów.Niedawno dowiedziałem się o istnienu tego forum od Karioki (którą oczywiście serdecznie pozdrawiam) i czym prędzej postanowiłem stać się uczestnikiem forum.Zabawę z motorami zacząłem w 2000 roku od zlotu w Polanowie gdzie zostałem zaproszony jako kierowca busa (zaplecza technicznego) i od tego czasu załapałem tzw. bakcyla.Obecnie poruszam się Suzuki Volusia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witam szanowne grono motocyklistów.Niedawno dowiedziałem się o istnienu tego forum od Karioki (którą oczywiście serdecznie pozdrawiam) i czym prędzej postanowiłem stać się uczestnikiem forum.Zabawę z motorami zacząłem w 2000 roku od zlotu w Polanowie gdzie zostałem zaproszony jako kierowca busa (zaplecza technicznego) i od tego czasu załapałem tzw. bakcyla.Obecnie poruszam się Suzuki Volusia.Pozdrawiam. Cześć.Witam w swoim imieniu.Czy Volusie kupiłeś w Szczecinie od Preunka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Witam szanowne grono motocyklistów.Niedawno dowiedziałem się o istnienu tego forum od Karioki (którą oczywiście serdecznie pozdrawiam) i czym prędzej postanowiłem stać się uczestnikiem forum.Zabawę z motorami zacząłem w 2000 roku od zlotu w Polanowie gdzie zostałem zaproszony jako kierowca busa (zaplecza technicznego) i od tego czasu załapałem tzw. bakcyla.Obecnie poruszam się Suzuki Volusia.Pozdrawiam.witaj dzieju no to mamy kolejnego de.roker na forum to milo Cześć.Witam w swoim imieniu.Czy Volusie kupiłeś w Szczecinie od Preunka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Konia kupiłem od RYBY :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Konia kupiłem od RYBY ;)NO no witamy Panie Dzieju na forum :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Konia kupiłem od RYBY :banghead: Odemnie???Raczej nie hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2005 Konia kupiłem od RYBY :banghead: Od Ryby z Gryfina ? Czy może od Ryby z Gumieniec ?? Witam serdecznie i pozdrawiam...Ps. Ja juz usmiecham sie do moich zaufanych szamanow o piekna pogode na Junaczka ale niewiem jak to bedzie , 2 tygodnie temu jak ich poprosilam o pogode na urodzinkowego grilla to caly wieczor lało :-((((( No ale nadzieja jest ;-) PzDr all... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 witam! i pozdrawiam... coś mam wrażenie, że Junak jak zwykle bedzie w deszczu... ;) prognozy pogody na http://www.weather.com/activities/travel/b...025&from=searchjest jednoznaczna... bez kondona ani rusz przez cały weekend :banghead: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Tak też czuje. Chyba Zlot Junak Przejdzie do histori jako "Zlot Junak Deszcz". Ale chodzenie w "kondonie" też ma swoje uroki. Nie robimy tego co dzień, a sprzęt niech się amortyzuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Tak też czuje. Chyba Zlot Junak Przejdzie do histori jako "Zlot Junak Deszcz". Ale chodzenie w "kondonie" też ma swoje uroki. Nie robimy tego co dzień, a sprzęt niech się amortyzuje.no jak najbardziej 'kondonik' na kazdym zlociku potrzebny bo jak to sie mowi' noscie go chlopaki i dziewczyny bo nie znacie dnia ni godziny' :banghead: a pogoda sie nie ma co przejmowac jakos to bedzie liczy sie dobra atmosfera i zabawa lepsze to niz siedzenie w domu przy kompie przecież trzeba byc twardkim anie mietkim narka pa licze na was do zobaczenia na junaku bracia i siostry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 A zostajecie na noc na Junaczku czy zawijacie sie wieczorkiem ?? Bo niewiem czy namawiac mojego Miska na namiot czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Miśki zawsze warto namawiać :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Kto zna koszt wjazdu na Junaka? Bo coś na stronie Cruiserów nie mogę znaleźć.... Może źle szukam? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi