generał Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) No to przez weekend troszke polatałem... byłem w Drawnie ale sie chyba minąłem z Wami bo od miejscowego szeryfa dowiedziałem sie że motocykliści owszem byli ale godzinę wcześniej sie zawinęli. no to poleżałem sobie z Aldoną na pomoscie i pojechaliśmy dalej. A przed nami dłuuuuuuuuuuuugi weekend... jakieś plany? może nad morze alboco?PZDR!za tydzien v2 wiec tam polecimy :biggrin:jest tez opcja nr 2 mam propozycje aby w zamian v2 pojechac na Woswin i tam pobyczyc sie 3 dniraz ze po podliczeniu kosztow na dwie osoby to około500 zł i nie wszystkich stac dwa ze na woswin jest blizej i wszyscy nawet skuterami moga kedy chca nas odwiedzic i wrocicco o tym myslicie?bo ja jestem za WOSWINEM Edytowane 12 Czerwca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jestem za! a nawet przeciw :clap: To kiedy wyjazd? :biggrin: Jeżeli zdam do czwartej klasy :cool: i opuchlizna z tyłka zejdzie to jade :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jestem za! a nawet przeciw :clap: To kiedy wyjazd? :biggrin: Jeżeli zdam do czwartej klasy :cool: i opuchlizna z tyłka zejdzie to jade :wink: planowane i propnowane to piatek o 17 z wałow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 podobno Walkie mijal Cie gdzies na trasie na zdroje wiec myslelismy ze tam sie spotkamy ale widac zajechales za daleko :biggrin: Ano tez widzialem Walkiego jak gonil w druga strone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 za tydzien v2 wiec tam polecimy :biggrin: dwa ze na woswin jest blizej i wszyscy nawet skuterami moga kedy chca nas odwiedzic i wrocic Hmm.....pamietasz o mnie Generał :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Hmm.....pamietasz o mnie Generał :biggrin: no pewnie ze tak -ja dbam o swoje owieczki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 TAAAAAAAAAA ja odpadam jestem w pracy , w sobotę mam dniówkę a w niedzielę noc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Czesc robaczki!Jakby co to ja tu bylem i widzialem :biggrin: Ktos leci na polnoc w tym roku? Pozdrowienia dla wszystkich! Uwazajcie na drogach, please... Zurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurczak. Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 alo! to ja kura to w koncu kto jedzie do wenecji....bo ja jade jedzie napewno jeszcze kamyk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Eeee tam Kura to nie pasuje!ja chcę Kurczaka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Eeee tam Kura to nie pasuje!ja chcę Kurczaka!!!!!! ja tam z drobiem domowym bym uważał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurczak. Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 no myslalem ze nikogo nie ma :biggrin: moze byc kurczak no i co z ta wenecja....? kto jedzie...? kto jedzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Sprzedaje MP3 na allegro mysle ze BARDZO taniodla forumowiczow napewno bedzie maly rabat :clap:http://www.allegro.pl/item109982999_mp3_av...esiace_bcm.html MP3 jest naprawde wlasciwie nie uzywana. (w razie watpliwosci mozna obejzec :biggrin:) TYLKO NIE BIJCIE JAK NIE WOLNO :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 no i co z ta wenecja....? kto jedzie...? no ja jade, a co!!!??? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Hejka Nie wiem czy przeoczyłem, ale czy Nevre już się chwaliła swoim nowym nabytkiem :biggrin: Gosia, jesteśmy z jednej wiochy może byś tak zaprosiła na jakąś prezentację połączoną z konsumpcją :cool: :clap: Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi