Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

i komu Ty to mowisz? tym "chlorom"? :buttrock: dojechac do domu po pijaku to przeciez oczywisty honor i oznaka bycia "tfardym nie mietkim motocyklistom" :D rzygac sie chce, ale coz taki durny pijacki polski narod, mam nadzieje ze wczesniej czy pozniej wszystkich ich wylapia, zanim zdaza komus zrobic krzywde...

...a jakie oburzenie kiedy powiesz takiej flei "nie jade z toba w grupie bo jestes pijany", ale to chyba temat na inna pogawedke... :notworthy:

Pozdrawiam :buttrock:

TU CHCE ZAPROTESTOWAC!!!

MOZE I CHLORY ALE NA FLEKU NIKT NA KONIE NIE WSIADAL I NIKT JAKOS NIE BRONIL

TYCH ZLAPANYCH!!!

PARADE TEZ ODPUSCIL KAZDY KTO MIAL CHOC MALE WATPLIWOSCI CO DO PROMILI WE KRWI!!

sluchajcie własnie w kronice był program o osrodku opiekunczm dla dzieci z uposledzeniem umysłowym i innm w wolinie masa dzieci i chore warunki w jakich się uczą - i tu pomysł zeby przejechac sie do nich!!

ja chetnie :D

TU CHCE ZAPROTESTOWAC!!!

...ale ja nie o Tobie :notworthy: Ty nawet na trzezwo rzadko wsiadasz... :buttrock:

sluchajcie własnie w kronice był program o osrodku opiekunczm dla dzieci z uposledzeniem umysłowym i innm w wolinie masa dzieci i chore warunki w jakich się uczą - i tu pomysł zeby przejechac sie do nich!!

Ale sie narobiło tych dzieciakow pewnie kielbasa sam juz jestes tym zakrecony i nie wiesz gdzie jechac a moze tak do jakiegos klubu AA bysmy pojechali tam tez maja ciezkie warunki i pewnie sie uciesza z naszego przyjazdu popstrykaja foty i bedzie ok,a tu jeden dom dziecka jakas szkola i pokaz znowu jakies zdroje,zreszta co mnie to i tak mnie nie ma

pzdr :banghead:

Edytowane przez Majkel

Qrcze a ja nigdzie nie pojadę, mam nadzieję że tylko przez ten wekend. Konik nieżywy w garazu, a ja nie miałem czasu zajżeć do niego w tygodniu. Szkoda, pewnie żonke bym namówił. Życzę Wam dobrej zabawy i nie pijcie jak macie jechać :banghead:

Pamiętaj: Piłeś, jedź autobusem..............zabijesz więcej osób :banghead:

Bawta się dobrze na wszystkich imprach w ten wekend.

Pozdrowionka.

Witam po dłuższej nieobecności :banghead:

Chciałam się pożegnać, 22 czerwca wylatuję już na Florydę na statek :banghead: Mam tyle załatwiania, że raczej nie starczy mi juz czasu by się z Wami gdzieś spotkać :banghead:

Chciałam jeszcze raz podziękować Wam za ciepłe przyjęcie mnie do swojego grona!!! :banghead:

Uważajcie na siebie bym w następnym sezonie zastała wszystkich w tym samym składzie :banghead:

Trzymajcie się cieplutko, do zobaczenia za rok :rolleyes:

Witam po dłuższej nieobecności :banghead:

Chciałam się pożegnać, 22 czerwca wylatuję już na Florydę na statek :banghead: Mam tyle załatwiania, że raczej nie starczy mi juz czasu by się z Wami gdzieś spotkać :banghead:

Chciałam jeszcze raz podziękować Wam za ciepłe przyjęcie mnie do swojego grona!!! :banghead:

Uważajcie na siebie bym w następnym sezonie zastała wszystkich w tym samym składzie :banghead:

Trzymajcie się cieplutko, do zobaczenia za rok :rolleyes:

3maj sie cieplo Landryna (tam chyba nie bedzie to trudne) :banghead: stopy wody pod kilem i zbieraj kase na jakas maszynke po powrocie... :biggrin:

polatałem sobie dzisiaj i w rezultacie pozamykałem tylkna oponke i przytarłem buta. Hmmm znaczy sie asfalt znowy jest przyczepny :icon_razz:

a tu co za cisza?

PZDR!

Oj prawda!! Już ja z Hiszpanem o Tobie nie zapomnimy!!! Wreszcie jestem w domu. VTR już nerwowo przebiera tłokami. :buttrock: :biggrin: Może jutro małe katowanko?? :biggrin: :crossy:

Wtulony w maszynę,

w tempie szalonym.

Patrzę na wskazówki.

Za mocno wychylone

Oj prawda!! Już ja z Hiszpanem o Tobie nie zapomnimy!!! Wreszcie jestem w domu. VTR już nerwowo przebiera tłokami. :buttrock: :biggrin: Może jutro małe katowanko?? :biggrin: :crossy:

przypominam dzis o 13 pod URZEDEM MIEJSKIM otwarcie dni morza przez motocyklistow

jutro o 11,20 na wałach jedzoemy do szkoły 63 a potem na 13,30 do domu dziecka w zdrojach

DZIEKI ZA UWAGE

Prosze o podanie czasu i miejsca spotkania :icon_razz: Nastepny zonk tylnej opony naprawiony (Milosz tym razem nie Ty znalazles cos w moim tylnym ogumieniu:D ) w kazdym razie jezdzic znowu mozna :buttrock:

tak tak :icon_razz:

czekam na znak :buttrock: