Konrado Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 ale i tak bede jeździł :flesje: hehe ja juz kombinuje zeby mnie jakos chlopaki posadzili na konia bo sam nie wsiade, a jak juz bede siedzial to dalej pojdzie a raczej pojedzie :eek: . Pzdr dla zlotowiczow :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magna 38 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 O jaki Zlot chodzi,bo i ja bym sie na niego wybral. Sory nie dopisałem zlot Giżycko-Mazury http://vboyen.republika.pl/ -tutajszczegoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 hehe ja juz kombinuje zeby mnie jakos chlopaki posadzili na konia bo sam nie wsiade, a jak juz bede siedzial to dalej pojdzie a raczej pojedzie :eek: . Pzdr dla zlotowiczow :flesje: ja nie musze kombinować dzisiaj nawet sam rano wstałem i pojechałem do kopernika do warsztatu bo juz sie za nim steskniłem:P ale masyzne musze odpalac lewą nogą hehe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Korzystajac z 2 tyg zwolnienia, nudzac sie zaczolem ogladac tv i napotkalem ciekawe okreslenie motocyklistow "mlode wilki" kto wie o co kaman z ta nazwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ściągnij sobie:Verba - młode wilkiVerba - młode wilki cz.2 :]może załapiesz o co biega ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ma ktoś może jakieś informacje na temat zlotu Winobraniowego w Zielonej Górze, potrzebują informacji na temat tego zlotu do mojej pracy i nie mogę nic konkretnego znaleźć. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez miśkaDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 hehe ja juz kombinuje zeby mnie jakos chlopaki posadzili na konia bo sam nie wsiade, a jak juz bede siedzial to dalej pojdzie a raczej pojedzie :flesje: . Pzdr dla zlotowiczow :flesje: A co Ci sie stalo? bo w piatek jak jechalismy to zdrowiutko wygladales :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Cytat z dzisiejszego Kuriera Szczecińskiego:"...nietrzeźwych motocyklistów policjanci "trafili" na ul.Kupczyka.W sobotę - jadącego hondą 22-letniego Olgierda M.(0,94 prom.), a w niedziele - 35 letniego Leszka F.(0,78) na kawaski."Olgierd to Pigmej lub Olo zwany wśród motocyklistów a ten drugi to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 a ten drugi to jak sie nie myle to leon od Kominiarzy :flesje: nie mają sie kogo czepiac to nas sie czepiaja trzebabyło im powiedzieć "spieprzać dziady" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 bo w piatek jak jechalismy to zdrowiutko wygladales :buttrock: No i w sobote nim pojechales tez bylem zdrowiutki ale potem zepsulo sie kolanko. Ale juz zdrowieje i niebawem :flesje: :flesje: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ma ktoś może jakieś informacje na temat zlotu Winobraniowego w Zielonej Górze, potrzebują informacji na temat tego zlotu do mojej pracy i nie mogę nic konkretnego znaleźć. O zlocie winobraniowym jesczze nic nie ma bo on jak zawsze jest w drugi weekend września 9-10 czyli jeszcze troche czasu jest :flesje: ale nie dizwie sie ze nie możesz sie doczekać bo zlot jest zajefajny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Cytat z dzisiejszego Kuriera Szczecińskiego:"...nietrzeźwych motocyklistów policjanci "trafili" na ul.Kupczyka.W sobotę - jadącego hondą 22-letniego Olgierda M.(0,94 prom.), a w niedziele - 35 letniego Leszka F.(0,78) na kawaski."Olgierd to Pigmej lub Olo zwany wśród motocyklistów a ten drugi to...? Mieli pecha chlopaki..... Ja dla pewnosci pojechalem przez bezrzecze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Mieli pecha chlopaki.....Ja dla pewnosci pojechalem przez bezrzeczeA ja borem, lasem... :flesje: Po co ryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Mieli pecha chlopaki..... Ja dla pewnosci pojechalem przez bezrzecze ;]Ja tez walilem przez Bezrzecze nie ma co losu kusic. ale zlot byl ok.jeszcze dzis troche musialem go odespac.Bylo wszystko od piwka poprzez wodke do podbitego oka(na szczescie nie mojego :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kurde bede może mało popularny ale powiem ze mieli farta a nie pecha bo zamiast na policjantów mogli trafić na samochód lub co gorsza pieszego. To taka sztuka mając w perspektywie powrót do domu nie pić? W koncu okolice 1 promila to juz dość "ładny" wynik. Co byście pisali tu na forum gdyby to nie ich złapali tylko kierowce katamarana? Pewnie zaraz spora grupa z nas chciała by go linczować "bo takich pijaków to trzeba zamykać"... nie było by tak?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi