Kraka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 mnie sie troszeczke zmoklo, ale wysuszylem sie przy ognisku.ogolnie rewelacyjnie sie bawilempozdro :) ide odespac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magna 38 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 jest dzisiaj ktoś na wałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 jest dzisiaj ktoś na wałach oczywiscie ze sa latarnie ,panie z pod :) .tuningowcy i panowie policjanci :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 jest dzisiaj ktoś na wałach Nie wiem czy ktos będzie miał siły na latanie dziś :) Szac.... Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja moge latac, checi jak najbardziej mam tylko jest jeden problem, ktos mnie musi na konia wsadzic :)A i jeszcze jedno Ci ktorzy nie byli na Janku niech zaluja bo maja czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja moge latac, checi jak najbardziej mam tylko jest jeden problem, ktos mnie musi na konia wsadzic :)A i jeszcze jedno Ci ktorzy nie byli na Janku niech zaluja bo maja czego. a co z nogą masz jakis gips czy co?? bo ja narazie sie męcze ale moze pojde do lekarza pewnie mi syzne założa ale i tak bede jeździł :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 a co z nogą masz jakis gips czy co?? bo ja narazie sie męcze ale moze pojde do lekarza pewnie mi syzne założa ale i tak bede jeździł :) no i tak ma byc :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A ja dziś (po zlocie) nosiło mnie no i........... nakręciłam 150 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A ja dziś (po zlocie) nosiło mnie no i........... nakręciłam 150 kma My z Majorami prawie 300km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A ja dziś (po zlocie) nosiło mnie no i........... nakręciłam 150 km no to chyba zlot byl nie udany... skoro Cie nadal nosilo... :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja prosto z junaka bujnalem sie nad jeziorko... dobrze bylo.... jutro ide zrobic inspekcje sprzeta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magna 38 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Czy ktoś się wybiera na ten zlot ze Szczecina lub okolicy-slyszałem, że jest tam naprawde niezla impra i bogaty program no i trasa ciekawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Czy ktoś się wybiera na ten zlot ze Szczecina lub okolicy-slyszałem, że jest tam naprawde niezla impra i bogaty program no i trasa ciekawa :)O jaki Zlot chodzi,bo i ja bym sie na niego wybral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...=0entry624760 Witam! kolega strzelił małą pomyłkę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja chciałem tylko powiedzieć (napisać) JESTEM NIEBIESKI, JESTEM NIEBIESKI :flesje: :flesje: :eek: :buttrock: Dziękuję pięknie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi