Plakatufka Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Witam! Wracając dzisiaj ze Szczecina Najechałem na jakieś zamieszanie na ulicy Bogusława tj. główna przelotowa w Pyrzycach. Honda CBR1100XX Zahaczyła barierkę i skasowała przód. Rejestracja "ZGR" czyli okolice Gryfina. Prawdopodobnież klient, który się wysypał kupił ją parę dni temu. Motocykl przerósł doświadczenie właściciela. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 No bo teraz to inteligentne motocykle robia ;) :bigrazz: :P , i nie kazdy moze wsiadac na takiego potwora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Kurde jakie zamieszanie.. kto chcial poszedl na barku.. kto chcial na KULT i gitara ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Nasza forumowa koleżanka ma dzis urodzinki Tak więc Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Ciebie Maju :bigrazz: :P :P ;) Kasieńko ode mnie również nasłodsze życzenia urodzinowe i do miłego spotkania na Junaku Wielkie dzięki dziewczyny za pamięć :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Witam! Maja! Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, I aby Twój Kymco wyrósł na rasowego "konia", Żeby mógł jeździć z nami na zloty. Pozdrawiam. Edytowane 25 Maja 2006 przez Marek Sosnowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam! Maja! Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, I aby Twój Kymco wyrósł na rasowego "konia", Żeby mógł jeździć z nami na zloty. Pozdrawiam. Hehehe, dziekuje Marku :-) a moj Kymco niech rosnie u mojej mlodszej siostry, ja jestem na etapie odkladania pieniazkow na cos bardziej ludzkiego :icon_razz: PzDr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam! Maja! Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe, I aby Twój Kymco wyrósł na rasowego "konia", Żeby mógł jeździć z nami na zloty. Pozdrawiam. Ja również sie dołączam do Marka- Gosia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja również sie dołączam do Marka- Gosia :) i my tez .i my tez :icon_razz: a buziaki to na wizji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ja również sie dołączam do Marka- Gosia :) i my tez .i my tez :icon_razz: a buziaki to na wizji :P Dziekuje, dziekuje, dziekuje Wszystkim.....a na Junaku odbiore wszystkie buziaki , ale tylko w polika:-PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) Czesc wszystkim!!! jestem tu nowy ale mysle ze co niktorzy mnie znaja wlasnie podlaczyli internet do mojej zapomnianej przez wszystkich wioski na koncu swiata wiec od czasu do czasu bede nawiedzal was jesli nie macie nic przeciwko temu pozdrowionka Edytowane 25 Maja 2006 przez Magda_Z_Tanowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Magda gada jak chłop :)Witam Cię jako największy spamer w tym temacie :icon_razz: Pozdrawiam.hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Prosba chyba do KARIOKI,azeby przy okazji wyjazdu do Wolina wez moja koszulke (HALO SZCZECIN ORZELEK ),ktora wczesniej zamawialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Magda gada jak chłop :bigrazz:Witam Cię jako największy spamer w tym temacie :) Pozdrawiam.hikor no bo Magda to przeciez jest baba z jajami :icon_razz: WITAMY CIE KOLEGO W NASZYCH KREGACH :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Prosba chyba do KARIOKI,azeby przy okazji wyjazdu do Wolina wez moja koszulke (HALO SZCZECIN ORZELEK ),ktora wczesniej zamawialem.Oczywiście masz załatwione, koszulka będzie. Czesc wszystkim!!! jestem tu nowy ale mysle ze co niktorzy mnie znajaWitaj Magda łobuzie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czesc wszystkim!!! jestem tu nowy ale mysle ze co niktorzy mnie znaja wlasnie podlaczyli internet do mojej zapomnianej przez wszystkich wioski na koncu swiata wiec od czasu do czasu bede nawiedzal was jesli nie macie nic przeciwko temu pozdrowionka No, no, no, cześć Madzik, a gdzie zdjęćko w profilu twojego czarnego sprzęciorka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi