Kudlaty Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 mam dosc... na j*b**a zapinke do lancuszka rozrzadu musze czekac do czwartku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 mam dosc... na j*b**a zapinke do lancuszka rozrzadu musze czekac do czwartku... no własnie -ja tez mam problem bo na dokumenty od nowego sprzeta musze poczekac bo sa w polsce :crossy: a z konikiem typu chopper o nazwie nie okreslonej coraz bardziej do przodku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 mam dosc... na j*b**a zapinke do lancuszka rozrzadu musze czekac do czwartku...nie jest z tobą tak żle bo po mojego sprzęta ostatnio stary z przyczepą musiał przyjechać pod przybiernów(coć zaczeło napie....lać w silniku jak by ktoś młotkiem walił ) i konik pojechał do nowogardu tam gdzie się robi się sprzęt Borasa Nieciekawie to widze Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 nie jest z tobą tak żle bo po mojego sprzęta ostatnio stary z przyczepą musiał przyjechać pod przybiernów(coć zaczeło napie....lać w silniku jak by ktoś młotkiem walił ) i konik pojechał do nowogardu tam gdzie się robi się sprzęt Borasa Nieciekawie to widze Pozdrota k jest słyszałem jak chodzi Twój silnik i nie jest to ciekawy odglos jak by stado zaworów ganiało samopas po tłokuaco do mojego sprzęta to niestety sie przeciąga sprawa czekam na olej i mam nadzieje że na środe go odbiore już się nie moge doczekać wczoraj próbowałem z rowerem ale dupa boli od wąskiego siodełka poczekam na szeroką kanape :buttrock: mam nadzieje że na Wolin sie doczłapie do was jak nie motorem to może się do rowerka przyzwyczaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No mi do zrobienia zostal wlasnie tylko rozrzad tzn. zalozyc lancuszek na walki, silniczek w rame i nic tylko latac... a tu cza czekac, szukac i kombinowac...Rowerek wyciagnalem jak tylko sie cieplej zrobilo.. jezdze prawie codziennie - tez jednoslad ;] Motowariat a napierdzielac zaczelo tak nagle z niczego ? Kicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ale zes majkel zapodal fote zacna :buttrock::D:D .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 nadzieje że na Wolin sie doczłapie do was jak nie motorem?? a mam pytanko moze ktos ze szczecina miałby wolna kanapke dla KOLUNI bo w 3 osoby na jednym koniku co szybko lata nie damy rady :crossy: czekam na info do srody :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wielkie mi rzeczy, ja tez tak potrafie :buttrock: http://www.flurl.com/item/Moto_madness_u_137620/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Wielkie mi rzeczy, ja tez tak potrafie :banghead: http://www.flurl.com/item/Moto_madness_u_137620/ panowie na tym filmiku troszeczke przesadziliszacun dla nich :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Motowariat a napierdzielac zaczelo tak nagle z niczego ? dzisiaj byłem i zobaczyłem zmielony alternator i pęknięty wał --szok normalniea było to tak odkręciła się śrubka od alternatora zablokowała koło magnetyczne i jakimś cudem pękł wał na przeciwwadzekoszta naprawy pokrywają się z kupnem drugiego silnika a więc gościu sprowadzi mi ze szwajcarii(a ja tyle czasu bez moto)PozdroBoras widziałem dzisiaj twojego trampka i chłopaki regulowali zaworkiPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 dzisiaj byłem i zobaczyłem zmielony alternator i pęknięty wał --szok normalniea było to tak odkręciła się śrubka od alternatora zablokowała koło magnetyczne i jakimś cudem pękł wał na przeciwwadzekoszta naprawy pokrywają się z kupnem drugiego silnika a więc gościu sprowadzi mi ze szwajcarii(a ja tyle czasu bez moto)PozdroBoras widziałem dzisiaj twojego trampka i chłopaki regulowali zaworkiPOZDRO ja juz go dzisiaj słuszałem nawet przez telefon wkoncu zagadał do mnie jutro po pracy lece pkp po niego i straszne mi deszcze ktore zapowiadaja na jutro :banghead: :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Cześć wszystkim.Czy ktoś z was wie w jakiej miejscowości (mała wiocha) niedaleko za granicą jest salon motocyklowy z komisem? Nie wiem czy to po drodze do Schwedt czy gdzie indziej ale pamiętam,że widziałem. No i może ktoś zna adresy berlińskich komisów motocyklowych? Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Czy ktoś z was ma moze gdzieś na zbyciu mostek do alternatora?Nie wiem jaks ie to profesjonalnei nazywa.Do Citroena AX.Jakby komuś coś się obiło to dajcie znać mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Ktoś może mi odpowiedzieć ? Pytanie o CB500 z Klinisk. http://forum.motocyklistow.pl/Kto-zna-tego...ia--t47514.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Nasza forumowa koleżanka ma dzis urodzinki Tak więc Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Ciebie Maju ;) :biggrin: :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi