Zula Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 a ja byłam na Wołczkowie ok. 22 i już nikogo z Was tam nie znalazłam:-( Ogólnie stypa już była o tej godzinie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 A co tu się tak cichutko zrobiło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Pogoda ładna-więc pewnie kto może -ten lata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Pogoda ładna-więc pewnie kto może -ten lata ;)czy ja wiem czy taka ładna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ja latałam dziś ...i było całkiem przyjemnie, choć wczorajszy wypad nad morze był rewelacyjny. Ja chcę więcej takich ..............( właśnie tupię nóżkami) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 czy ja wiem czy taka ładna :) U mnie zza chmur wygląda słoneczko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 U mnie zza chmur wygląda słoneczko :)a u mnie zza chmur wygladaja nastepne chmury z ktorych chyba zaraz spadnie deszcz :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 a u mnie zza chmur wygladaja nastepne chmury z ktorych chyba zaraz spadnie deszcz :) No to zapraszam do Stargardu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 a ja byłam na Wołczkowie ok. 22 i już nikogo z Was tam nie znalazłam:-( Ogólnie stypa już była o tej godzinie :) To widac nie rozgladalas sie zbytnio dokladnie... Z Kopernikiem zawinelismy sie z tamtad grubo po 23, a widoczni raczej bylismy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Postanowiłem wyprowadzić koniuszego na spacer. Pośmigałem chwilkę w tym kilka km po centrum... ale nikogo nie widziałem na koniu... :) szkoda... PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To widac nie rozgladalas sie zbytnio dokladnie... Z Kopernikiem zawinelismy sie z tamtad grubo po 23, a widoczni raczej bylismy ;] ano tak mi się wydawało, że to ktoś od nas, ale ze względu, iż nie znam wszystkich to nie miałam odwagi podejść :( Mam nadzieję, że uda mi się dojechac 27 do Wolina i że będę miała możliwość poznać tych, których jeszcze nie znam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 To widac nie rozgladalas sie zbytnio dokladnie... Z Kopernikiem zawinelismy sie z tamtad grubo po 23, a widoczni raczej bylismy ;] Widoczni to raczej mało powiedziane! Z takim wózkiem w naszych rękach aż dziwne że nas nie zwineli hehehe :) :( :D Ale i tak było dobrze:) Szacuneczek Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 dzisiaj wygrzebalem na dyzku :) pamietacie jeszcze ten film? motors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) dzisiaj wygrzebalem na dyzku :D pamietacie jeszcze ten film? motorsNo Ba! stare ale zajebiste potrafi koles humorek poprawic. :)a teraz spadam na miasto postrzelac troche z komina:) :( Edytowane 22 Maja 2006 przez Majkel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Siemano motoludy szczecińskie. Właśnie wróciłem z trasy Szczecin->Opole (Ładza)->Ustroń->Warszawa (Konstancin)->Szczecin. 1841 km-ów pękło w weekend :) Mam dość he he he. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi