Góraleczka Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 1 primo: jezdze dla siebie nie dla konkursu... 2. primo: co sie stalo ze Diz w szpitalu ?a takie tam przeboje... proszę się nie maartwić,bo dzisiaj już wychodzi do domciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 mój wczorajszy post został usunięty!! NIE PODOBA MI SIĘ TO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a takie tam przeboje... proszę się nie maartwić,bo dzisiaj już wychodzi do domciu... dobra dobra, my juz wiemy swoje, biedny chlop chcial Ci dorownac w piciu i niestety nie dal rady... :icon_twisted: mój wczorajszy post został usunięty!! NIE PODOBA MI SIĘ TO!! Ty masz wszystkie posty takie same wiec wystarczy przeczytac poprzedni :icon_mrgreen: :icon_twisted: Zglos moderatorowi ze ktos wyciol, tak nie moze byc!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 bracia i siostry dzis otrzymałem informacje ze chca abysmy zostali goscmi ''BARKI''obok odry.i JA JESTEM ZA JEST TAM GDZIE NA ZEWNATRZ POSIEDZIEC,POJEZDZIC NA KOLE,WYPIC PIWKO.KAZDEMU DOBRY DOJAZD,info otrzymałem od naszych znajomych CRUSEROW bo i oni juz od jutra tam beda.tak wiec na GODZ 20 DO BARKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Kopernik czy to możliwe abym to Ciebie dzisiaj mijała na Bieszczadzkiej na Gumiencach ?? Ty w czerwonym Passacie a ja na Kymco ?? Jak nie Ty to kto ?? Bo to napewno był ktos z Halo :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 CześćSzukam takiej osoby która jest ze Szczecina i ma Jawe najprawdopodobniej starą 250 lub 350 lub peraka, i pare miesięcy temu kupił do niej wózek boczny z allegro taki jak tenhttp://www.die-oldtimerscheune.de/grosssan...?id=71&kateg=10prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Jestem za :icon_twisted: to może być dobre miejsce :icon_twisted::):icon_mrgreen: mam na myśli miejsce spotkań "Barka" Edytowane 16 Maja 2006 przez Szszaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) bracia i siostry dzis otrzymałem informacje ze chca abysmy zostali goscmi ''BARKI''obok odry.i JA JESTEM ZA JEST TAM GDZIE NA ZEWNATRZ POSIEDZIEC,POJEZDZIC NA KOLE,WYPIC PIWKO.KAZDEMU DOBRY DOJAZD,info otrzymałem od naszych znajomych CRUSEROW bo i oni juz od jutra tam beda.tak wiec na GODZ 20 DO BARKI tylko do wody nie wsakujcie :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Edytowane 16 Maja 2006 przez BORAS25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ta Barka to może być to . Dajmy jej szanse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ta Barka to może być to . Dajmy jej szanse...Kurcze, że wcześniej nie wpadliśmy na ten pomysł. Tam naprawdę jest OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ...bo to napewno był ktos z Halo :-))) [/b] ehmmm... a po czym poznac ze to ktos z Halo? metny wzrok i przepity glos? :icon_twisted: no chyba ze po czerwonym passacie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Czesc mordy :icon_twisted: Was zostawic na chwile i juz: +45 nowych stron. Chyba nie sadzicie, ze bede to wszystko czytal???Ciocia Gitta Was pilnuje i slusznie. Piwo ode mnie przy najblizszej okazji :icon_mrgreen: Z ciekawostek - zaliczylem w sobote bardzo intersujacy salon, na ktorym ktos wywiesil napis YAMAHA. Powiem tak: wyeksponowany FZ1 robi wrazenie, ale wcisniety w najdalszy nawet kat czarny MT-01 wali na kolana!! Wszystkie Wild i Drag Stary wygladaja przy nim jakos takie male... :icon_twisted: Mielismy plan wyskoczyc w ten weekend w trase wybrzeze + gory, ale pogoda nawalila na tyle, ze w gorach znow sypnelo na bialo. Jedziemy wiec w nastepny weekend. Fotki Wam przesle po powrocie. Pozdrowienia od nas dla Was! Zurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 a takie tam przeboje... proszę się nie maartwić,bo dzisiaj już wychodzi do domciu...Ok... wiec zgodnie z zyczeniem mam to gdzies ;] ... Dobrze ze ok. bracia i siostry dzis otrzymałem informacje ze chca abysmy zostali goscmi ''BARKI''obok odry.A jaka cena brofarka ? Czesc mordy :icon_twisted: Mielismy plan wyskoczyc w ten weekend w trase wybrzeze + gory, ale pogoda nawalila na tyle, ze w gorach znow sypnelo na bialo. Jedziemy wiec w nastepny weekend. Fotki Wam przesle po powrocie.Hej...Nie fotki.. tylko znaka dajcie jak znowu bedziecie u nas, coby dluzej moc pogadac.... 3mta sie tam gdzie sniegi i mrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ehmmm... a po czym poznac ze to ktos z Halo? metny wzrok i przepity glos? :icon_twisted: no chyba ze po czerwonym passacie :icon_twisted: Hmm.....poprostu znam ta twarz z jakiegos spotkania :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 ja sie moze wtrace z takim małym OT, ale rozgladam sie za nowym sprzętem i trafiłem na salon w Szczecinie przy ul.Huzarów 1(tułecki) który ma w swojej ofercie fajna huske, pomijam fakt ze trocha droga ale pododna praktycznie jak nowa. I teraz pytanie do Was. Czy mieliscie kontakt z tym komisem?? i jakie sa wasze odczucia?? godny uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi