si3wca Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 wieczorem to rumba nie jakies waly (pieprzone małomiasteczkowe odustowe festyny) proponuje ankiete "kto jest najfajniejszym motocyklistom"!!proponuje swoją kandydature:) ps. mówimy o jeźdzcach a nie ich motórach :D mogles przeprowadzcic ta ankiete jak bedziemy pijani/nieprzytowni to moze bys mial 2 głosy ( przyprowadzil bym psa ktory na zawaloanie podnosi łape) To kto idzie do rumby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Nie ognisko tylko Wały o 19 tam gdzie zawsze, bo są festyny i zostajemy tam aby popic piwko a potem zobaczymy jakie plany.....Postaram się być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pierdoły, znowu te Wały :D wypad gdzieś za miasto to rozumiem, ale i tak przyjadę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ale i tak przyjadę :DI w porządku jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Pierdoły, znowu te Wały :D wypad gdzieś za miasto to rozumiem, ale i tak przyjadę :D Jestem ZA :D ale na Wały i tak przyjadę albo moto albo autobusikiem, ale będę na bank :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Ano my z Aldkiem też będziemy.Szszszaman jeszcze ciebie nie miałam okazji poznać, ale najlepsza gadka po procencikach - nie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Właśnie wróciłam ze Świnoujscia.Sprawdzam co wypisujecie i jestem na 19 na Wałach.Szymonka na ul.Dwernickiego koło mnie jest serwis gdzie zmienia ci laczka.To ulica boczna od Reduty Ordona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Ja tam na wały nie dotre bo dopiero co z wanny wylazłem a i bronx mi się do ręki przykleił :D Od 22 zapraszamy dziś wszystkich do rumby, pokręcimy tyłkami (raczej pogo :D :D :D) No i brofarek. Szacuneczek Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Witam! Mam pytanie. Czy coś robicie jutro? Bo my wybieramy się nad Morze. Okolice Śliwna. Albo gdzieś tam nad Morzem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 witam was własnie wrociłem ze zlociku w SŁUPSKU i było superowo klimacik cos podobny do ZŁOCIENCA załujcie ze was nie było :D a ten konkurs o nabijaniu kilomerrow to pewnie w wykonaniu ''pomysłodawcy '' odbywa sie za pomoca baka na akumulator do krecenia linki-bo w inny sposob sie nie da skoro tylko popijawy i lansowanie na wałach :D pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Bylem tu....... Pozdro z kraju wiecznego lotu boomeranga. Bawta sie dobrze oby wasze baki byly zawsze pelne paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Bylem tu....... Pozdro z kraju wiecznego lotu boomeranga. Bawta sie dobrze oby wasze baki byly zawsze pelne paliwa. a co sie STAO?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Gitta - nie odpisałaś mi no :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Tak, tak - jestem za. Choć te 220km do Słupska strasznie korci. No ale z aktualnym stanem moich opon to nici z tego bedą. A tak przy okazji to czy ktoś mi może powiedzieć gdzie Halo Szczecin wymienia opony? Tzn w jakim "zakładzie" i za ile od koła?Tak jak ktos napisal... wyrwa na zielonogorskiej, 20 zl od kola. musi byc zdemontowane. Rumba to dopiero późnym wieczoerm po dobrym "zaprawieniu się", a na sam przód "festynik pod chmurką"no i nie dotarliscie... Od 22 zapraszamy dziś wszystkich do rumby, pokręcimy tyłkami (raczej pogo :D :D :D) No i brofarek. Szacuneczek KopernikSie bylo, sie pobawilo ;] Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Gitta - nie odpisałaś mi no :D Ale na co?Na smsa?Zakrecilam sie i nie wiem o co chodzi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi