Walkie Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja juz dzisiaj 2 razy trase w ta i z powrotem robilem :) o dziwo deszcz padal po drodze (bo bylo mokro) ale nie w gryfinie :D na razie impreza sie rozkreca, tym co jeszcze nie pojechali milej zabawy zycze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ja juz dzisiaj 2 razy trase w ta i z powrotem robilem :D Ty to szybki chłopak jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Jak ten temat nazwac?Ogólny?Czy moze Archiwum Halo Szczecin?A moze Halo Szczecin-ogólny?Czekam na propozycje jak nie bedzie ich to cos wysmyślę. niech zostanie, jako spamersko ogólny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 niech zostanie, jako spamersko ogólny :) a ty ku..a spac nie mozsz czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 a ty ku..a spac nie mozsz czy co?? To samo można by o Tobie Zbyniu napisać i powiedzieć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem czy tak wolno, ale chciałem wszystkim powiedzieć dzieńdybry!! :icon_razz: :icon_razz: Taki miły początek dnia że musiałem się podzielić tym z innymi. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem czy tak wolno, ale chciałem wszystkim powiedzieć dzieńdybry!! :icon_razz: :icon_razz: Dzien dybry :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No to ja też wszystkim mówię /pisze dzień może i dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Nie wiem czy tak wolno, ale chciałem wszystkim powiedzieć dzieńdybry!! :icon_razz: :icon_razz: Taki miły początek dnia że musiałem się podzielić tym z innymi. Pamiętaj Tobie zawsze wszystko wolno.....DZIEŃDOBRY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam! I... . Dzień dobry! Pozdrawiam. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 :icon_razz: Dzień dobry?Gdzie jest ta Larwa od pogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 :icon_razz: Dzień dobry?Gdzie jest ta Larwa od pogody? no ja juz jestem po pracy :icon_razz: wiec wedle umowy o 12 na WAŁACH jedziemy na GRYFINO :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no ja juz jestem po pracy :icon_razz: wiec wedle umowy o 12 na WAŁACH jedziemy na GRYFINO :icon_razz: No ja niestety na 12 chyba nie dojade. Ale jak aura sie nieco poprawi to moje łyse opony może gryfino odwiedzą. Więc do zobaczenia. Pozdrawiam Zapomniałbym napisać: Dzień doby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 no ja juz jestem po pracy :icon_razz: wiec wedle umowy o 12 na WAŁACH jedziemy na GRYFINO :icon_razz: no juz po ,wrocilismy dupki nam zmarzły i koniki pobrudziły-to przez pogode ZLOT LIPA :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapefruit Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 I my z Iwonką w Gryfinie byliśmy i piwa napiliśmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi