kermadec Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja sie dzisiaj przysiadłem na tą SV650 co stoi w Garażu - ale zajedwabiście to mi leży :buttrock:.Pozycja super i ogólnie zawsze o tym sprzęcie marzyłem :( Niedługo (do końca maja) coś nabywam (mam nadzieje,że SV) i będe latał i latał :flesje: Pozdrawiam ALL P.S.Jeśli chodzi o ten egzemplarz w Garażu to nic rewelacyjnego.Może ktoś już ją widział? Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Witamy na stronie nowych członków :flesje: , Vipera i SzymonaKa , jest też galeria z Woświn . Na razie idzie kulawo ze stroną a to za sprawa poprzedniego administratora , straszny bałagan :buttrock: . Ale myślę że już niebawem wszystko zacznie śmigać . Wielkie dzieki. Fajnie należeć do tak elitarnej grupy. Nawet jeśli nazywają cię "członkiem" :( Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Jakby ktos byl nad morzem miedzy piatkiem a sroda (28.04-3.05) to zapraszam do Dziwnówka na kawke,herbatke i ewentualnie piffko dla plecaczkow.....moj nr kom 603 500 098......pozdrawiam i zycze udanej majowki..... :( :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 czekamy na program GRYFINA -KTOS COS WIE O TYCH WOLNYCH DNIACH OD PIATKU DO SRODY?Czołem :( Ktoś w Ułańskim oferował się z programem i innymo danymi do wrzucenia na Forum dotyczącymi Gryfina. Czy w ogóle planujemy jakis wypad? :buttrock: :flesje: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czołem :( Ktoś w Ułańskim oferował się z programem i innymo danymi do wrzucenia na Forum dotyczącymi Gryfina. Czy w ogóle planujemy jakis wypad? :buttrock: :flesje: :evil: Ja się oferowałam, ale jest osobny temat do Dni Gryfina, tak więc tam napisałam, że dalej nic nie wiem, chłopaki dzisiaj o 10 rozpoczynają przygotowania, więc mam nadzieję, że jest już ustalone co i jak. Tak jak mówię jak tylko będę wiedziała to napiszę. Gitta ty czarodziejko, wszędzie deszcze zapowiadają, a tu piękne słoneczko, przez ciebie TVN z pogodą splajtuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jakby ktos byl nad morzem miedzy piatkiem a sroda (28.04-3.05) to zapraszam do Dziwnówka na kawke,herbatke i ewentualnie piffko dla plecaczkow.....moj nr kom 603 500 098......pozdrawiam i zycze udanej majowki..... ja jak będe latał to wpadne a co ty tam robisz??Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Widze troche zmian na lepsze... latac ludzie latac a nie na necie siedziec ;] do zob. w gryfinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Jako że 'Halo Szczecin' pozostaje glownym tematem, to moze by go ustawic jako 'Przyklejony' (tak jak byl poprzednio)? Bedzie zawsze na gorze, nie bedzie trzeba szukac go miedzy innymi tematami. PozdrawiamBolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 AVE!Szukam tego kolesia co byl z nami nad jeziorem WOSWIN na starej czarnej cb 400 four czy jakos tak.jak ktos cos ma to o kontakt prosze GG 3378739 / [email protected] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 hehe własnie dzisiaj odebrałejm świadectwo ukonczenia szkoły, nie ma to jak wykształcenie średnie :] jeszcze maturka i na Wasze nieszczescie codziennie bedziecie mnie widzie na wałach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Nowe foty z 9 kwietnia na stronie .Zapraszam Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No to ja się już wybieram na Gryfino :) :D :D Do zobaczenia na miejscu Szacun i do sfetorzenia ;) ;) :P Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No to ja się już wybieram na Gryfino :) :D :D Do zobaczenia na miejscuSzacun i do sfetorzenia ;) ;) :P Kopernik DZIS POZEGNALISMY KOLEGE PIOTRA,NIECH JAGO DROGA ZAWSZE BEDZIE PROSTRA :crossy: BYŁO PARE KONI :lalag: ,JEZDZIŁ SAMOTNIE ALE MY O NIM NIE ZAPOMNIELISMYRODZINA DZIEKUJE ZA PAMIEC O NIM JA Z ZANA WYBIERAMY SIE NA GRYFINO W NIEDZIELE O 12 Z WAŁOW NA DWA KONIKI I NA NOC WRACAMY CHYBA ZEBY NIE-TEGO NIE WIE NIKT :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No to ja się już wybieram na Gryfino :) :D :D Do zobaczenia na miejscuSzacun i do sfetorzenia ;) ;) :P Kopernikwrazie czego milej zabawy uwazaj na siebie gapku powodzenia z fetorzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A nad morzem nadal zimno, gdyby ktos pytal. Bylismy - sprawdzilismy.To mowilem ja... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi