zurek1976 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Moja Mała mówi, że poszukiwane fotki ;) są. Zaraz będę sprawdzał :-) Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Czekam Żurek z niecierpliwością. jak bedą te fotki to daj cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 W Golczewie było bardzo wesoło :lol: , teraz dogorywam . W tym sezonie nikt mnie nie namówi do picia . PS. Pozdrawiam wszystkich imprezowiczów . :mrgreen: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 my teraz dajemy na drawsko bedzie suoer imprezka ale wjazd 70 to bol :(wyjazd w piatek o 18 z walow chrobrego czekamy10min na wszystkich chetnych ktorzy chca z nami pojechac zawsze to razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 pozdrawiam Szczecińskich motocyklistów ;) szkoda, że nie mogłem dołączyc do Was w Golczewie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 W Golczewie było bardzo wesoło :lol: ' date=' teraz dogorywam . W tym sezonie nikt mnie nie namówi do picia . PS. Pozdrawiam wszystkich imprezowiczów . :mrgreen:[/quote'] Dzięki za przymiarkę do Draga - fajnie było!Jak podasz e-mail w profilu to mogę puścić trochę fotek. Niektórzy już mają :-) Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Tak przy okazji - w Golczewie Grześ (Świnoujście) mówił, że na 28.05 szykuje się jakaś przyjemna imprezka w Wolinie. Ale niewiele się dowiedziałem, bo późna godzina była..... :lol: Może ktoś coś więcej wie i planuje pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Carioka a kiedy Drawsko ?? W ten weekend ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Carioka a kiedy Drawsko ?? W ten weekend ?? Właśnie w ten, i lecimy całą paczką z Wałów w piątek o 18. Mam nadzieje, że dołączysz i w końcu się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No to przyznaję się że tym razem z mojej winy nas nie będzie :-DD Niestety w sobotę robię imprezkę urodzinową i gości zaprosiłam juz 2-3 tygodnie temu tak aby nie mieli innych planów. Tym razem nie zwalam na Tubę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Kriso a może opowiesz na forum o Zlocie w Gryfinie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No to przyznaję się że tym razem z mojej winy nas nie będzie :-DD Niestety w sobotę robię imprezkę urodzinową i gości zaprosiłam juz 2-3 tygodnie temu tak aby nie mieli innych planów. Tym razem nie zwalam na Tubę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: No teraz to ja już wszystko wiem:D Tuba + Maja=WNP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Carioka a kiedy Drawsko ?? W ten weekend ?? Właśnie w ten' date=' i lecimy całą paczką z Wałów w piątek o 18. Mam nadzieje' date=' że dołączysz i w końcu się spotkamy.[/quote''] No ale wjazd kosztowny jest:(Niestety nas niebedzi ebo szachcior na zajacia idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Dzięki za przymiarkę do Draga - fajnie było! Jak podasz e-mail w profilu to mogę puścić trochę fotek. Ale ja mam podanego meila w profilu . czekam na fotki 8) A do Drawska to nie pojadę , 26 maja zjazd byłych CYC-ów . Więc było by tego za dużo . :twisted: A co do draga to w przyszłym roku kupuje większego braciszka , tego będę sprzedawał . Coś z kasą trzeba robić , albo xvs1100 lub xvz 1300 . :mrgreen: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Bylismy tez w golczewie i było zajefajnie :) teraz odpalam w piatek 20 maja o godzinie 18 z walow chrobrego moja ekipe i jedziemy wspolnie na drawsko zapraszamy wszystkich chetnych do wspolnej jazdy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi