rafusz Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 takie zakrety odkrylismy za Polczynem ze czacha dymi :icon_biggrin: 7 kilometrow idealnego asfaltu i slicznych winkli oj traska byla MIODZIO az zaczalem szukac pretekstu zeby jeszcze raz w te rejony w miare szybko skoczyc Walki - o tel to zagadaj jutro na moje gg nawet jak bede niewidoczny powiem ci co i gdzie jestem takie zakrety odkrylismy za Polczynem ze czacha dymi :icon_mrgreen: 7 kilometrow idealnego asfaltu i slicznych winkli oj traska byla MIODZIO az zaczalem szukac pretekstu zeby jeszcze raz w te rejony w miare szybko skoczyc Walki - o tel to zagadaj jutro na moje gg nawet jak bede niewidoczny powiem ci co i gdzie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Walkie, mojemu Transikowi też się oberwało błotem od Ciebie, ale jemu to tylko poprawiło wizerunek :icon_mrgreen: Następnym razem jak będziesz się chciał potaplać w błocie to sobie oponki zmień, żeby lepiej chlapało :icon_biggrin: Fajnie było i przed deszczem w domu Kilka fotek mam z dzisiaj, jest gdzie wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Foty z rozpoczęcia sezonu na stronie http://www.seboka.republika.pl w dziale fotografie . Pozdrawiam :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Seboka Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Obejrzałem fotki :icon_biggrin:.Qr... ale macie fajnie....:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 szacun dla Gitty za trafne zaklepanie pogody! :icon_biggrin: szacun dla organizatorów imprezy! :icon_mrgreen: szacun dla uczestników imprezy :buttrock: fajowo było sie spotkac w plenerze :buttrock:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 szacun dla Gitty za trafne zaklepanie pogody! :icon_biggrin: szacun dla organizatorów imprezy! :icon_mrgreen: szacun dla uczestników imprezy :buttrock: fajowo było sie spotkac w plenerze :buttrock:PZDR! Nic dodać, nic ująć. Impreza poprostu mega udana. A czy ktoś policzył ile było sprzetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 szacun dla Gitty za trafne zaklepanie pogody! :icon_biggrin: szacun dla organizatorów imprezy! :icon_mrgreen: szacun dla uczestników imprezy :buttrock: fajowo było sie spotkac w plenerze :flesje:PZDR! Jaki szacun jaki szacun, zmoklem jak pies ale fajnie bylo :buttrock: :flesje: :flesje: Szkoda tylko ze jeden z Nas odjechał. Świeczucha dla Niego [ i ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pozwolę sobie w imieniu organizatorów podziękować za miłe słowa. Wam wszytkim uczestnikom wyprawy też jest za co podziekować bo wiadome grupa ludzi tworzy klimat imprezy/wypadu itd.A teraz już wam mowie co zrobiłam z pogoda.Wraz z powrotem do domu zabrałam ja :icon_biggrin: Natępnym razem wracajcie przedemną :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A czy ktoś policzył ile było sprzetów? Z tego co słyszałam to 104-110 sprzęcików było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pare zdjec z mojego cyfraka + filmiki http://sielicki.ps.pl/Woswin/ Miło było, do nastepnego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Witam!!!Impreza była przednia i ta pogoda.........ja chcę jeszcze !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 szacun dla Gitty za trafne zaklepanie pogody! :icon_biggrin: szacun dla organizatorów imprezy! :icon_mrgreen: szacun dla uczestników imprezy :buttrock: fajowo było sie spotkac w plenerze :flesje:PZDR!Wypad jak najbardziej udany.THX organizatorom :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Proszę Państwa.Po wczorajszej awarii pilnie potrzebuję elektryka. Czy ma ktoś namiary na jakiegoś gramotnego gościa?Dzięki.PS. Gratuluję udanej imprezy. Szkoda, że awaria nie pozwoliła mi jechać. Następnym razem musi się udać :icon_biggrin: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Po wczorajszej awarii pilnie potrzebuję elektryka. Czy ma ktoś namiary na jakiegoś gramotnego gościa? Mój Michał jest elektrykiem. Podaję ci namiary na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 szacun dla Gitty za trafne zaklepanie pogody! :icon_mrgreen: szacun dla organizatorów imprezy! :buttrock: szacun dla uczestników imprezy :flesje: fajowo było sie spotkac w plenerze :flesje:PZDR! Doklepuje się obiema łapami. Było naprawdę OK. :buttrock: :flesje: :flesje: A Tych, z którymi umówiłem się na Połczyn przepraszam, ale pomyliłem kierunki i wylądowałem w Chociwlu. :icon_biggrin: Do zobaczyska za tydzień w Gryfinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi