hiszpan Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 witam załogę szczecińską!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Gitta a Generał to nawet dorobił się skypa , wczoraj nawijałem z nim :D , a mnie wprowadził na forum Piotrek S.To kiedy będziecie jechać w piątek czy sobotę , ja w sobote, jak byście jechali przez Goleniów to się dołącze . :mrgreen: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Gitta a Generał to nawet dorobił się skypa , wczoraj nawijałem z nim :D , a mnie wprowadził na forum Piotrek S.To kiedy będziecie jechać w piątek czy sobotę , ja w sobote, jak byście jechali przez Goleniów to się dołącze . :mrgreen:Ja gonie w piatek po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Gitta a Generał to nawet dorobił się skypa , wczoraj nawijałem z nim :D , a mnie wprowadził na forum Piotrek S.To kiedy będziecie jechać w piątek czy sobotę , ja w sobote, jak byście jechali przez Goleniów to się dołącze . :mrgreen: Skype to i ja się wkoncu dorobiłam:)Ja raczej na Golczewo nie jade bo mam w domu malowanie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Gitta a Generał to nawet dorobił się skypa , wczoraj nawijałem z nim :D , a mnie wprowadził na forum Piotrek S.To kiedy będziecie jechać w piątek czy sobotę , ja w sobote, jak byście jechali przez Goleniów to się dołącze . :mrgreen: Skype to i ja się wkoncu dorobiłam:)Ja raczej na Golczewo nie jade bo mam w domu malowanie:(Malowanie nie zając nie ucieknie,pakuj sie i dawaj do golczewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Niestety sprawa musowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Gitta, zrób malowanie metodą Jasia Fasoli - zajmie to raptem kilka sekund i juz możesz się pakować na Golczewo :-) Spieszę z wyjaśnieniem: usunąć wszelaki sprzęt z pomieszczenia, zabezpieczyć okna, puszkę z farbą postawić na środku, załadować dużą petardę, zapalic lont i uciekać. Tylko nie zapomnij zamkąć za sobą drzwi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Witam kto sie wybiera w piatek na golczewo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A pogode śledzicie???Michał to wy do mnie na skype dzwoniliscie?Ja sie w tym nie łapię dopiero sie ucze tego programu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A pogode śledzicie???Michał to wy do mnie na skype dzwoniliscie?Ja sie w tym nie łapię dopiero sie ucze tego programu:DJa napewno nie nawet nie posiadam tej zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Zlot, zlot i już po zlocie. Dobrze, że tylko w niedziele banglało. Imprezka udała się bardzo choć nie było aż tak wielu ilu się spodziewano. Było super.Tomku czekam na kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No my wybieralismy się wczoraj do Golczewa wieczorem , juz nawet spiwory mielismy zapakowane i zaopatrzenie ,ale nad Szczecinem zrobilo się tak pochmurno ze zrezygnowalismy , wizja imprezy w deszczu nie przypadla nam do gustu, szkoda ze nie mielismy numeru do kogokolwiek aby zadzwonic i zapytac sie o pogode. No ale mowi sie trudno , na nastepny zlot przyciągne Tubisia chocbym miala to na siłe zrobic ;-) PzDr for all... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Następny zlot to Drawsko, więc rehabilituj się Maja i dawaj do "kupy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Zlot, zlot i już po zlocie. Dobrze, że tylko w niedziele banglało. Imprezka udała się bardzo choć nie było aż tak wielu ilu się spodziewano. Było super.Tomku czekam na kontakt. Wysłałem na gg i PW. Daj znać. Troche lało jak wracaliśmy al enie było najgorzej :-) Przynajmniej przetestowałem ciuchy na deszcz i moto na śliskie drogi... Domel kazał się zameldować jak dojedziemy, ale posiałem gdzieś telefon :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Bylismy tez w golczewie i było zajefajnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi