Maja Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Ja tam alkoholu nie piję :mrgreen: :) :mrgreen: ;) :mrgreen: ;) :mrgreen: :( :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Nie pamiętam czy już kiedyś wam wspominałam o paradzie przez miasto w połowie kwietnia?Impreza to 50-lecie klubu studenckiego Pinokio.Byla odwolane z powodu śmierci papieza.W związku z tym termin aktualny to 12 maja(czwartek)Organizatorzy zapraszaja motocyklistów.Chetni do pochałasowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Nie pamiętam czy już kiedyś wam wspominałam o paradzie przez miasto w połowie kwietnia?Impreza to 50-lecie klubu studenckiego Pinokio.Byla odwolane z powodu śmierci papieza.W związku z tym termin aktualny to 12 maja(czwartek)Organizatorzy zapraszaja motocyklistów.Chetni do pochałasowania???Witaj Gitta, pytałaś o Golczewo mojego "starego" odpowiadam w cenie ma być prosiaczek, 2 piwa, koszulka. Ta impra to coś innego niż Lubieszyn, fajne miejsce - wczoraj to oblukaliśmy i zapowiada się nie zła zabawa. Mam nadzieje że ludziska dopiszą bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Powiedzcie, kiedy to Golczewo? Blisko mam to moze wpadne na dzika i pifko 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jak będziecie jechać ze Szczecina na zlot do Golczewa to dajcie mi znać na gg o której i gdzie wyjazd . :mrgreen: 3623705 lub skrobnijcie coś na forum :) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 WOW!!! Bigos gdzie byłes jak ciebie niebyło??? Cześć Seboka,miło poznać na forum i przytwitać.A ty na Woświenie czasem niebyłes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Jak będziecie jechać ze Szczecina na zlot do Golczewa to dajcie mi znać na gg o której i gdzie wyjazd . :mrgreen: 3623705 lub skrobnijcie coś na forum ;)spoko jak bedziemy jechac to damy ci cynk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Cześć Seboka,miło poznać na forum i przytwitać.A ty na Woświenie czasem niebyłes???A byłem :lol: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 Bingo!!! :lol: Zdolniacha jestem!!!Carioka,Generał i Seboka w jaki sposob tutaj na forum dotarliscie???Fajnie się grono odwiedzających powiększa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 E tam powiększa , ściągamy ich poprostu naszą magiczną mocą imprezkową :-)) a tak na marginesie kiedy jakas imprezka w Szczecinie ?? Bo bym wpadla z Tubiesiem :-P......PzDr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Witam po weekendzie! Kurcze co jest z ta pogaodą? teraz pada juz częściej niż w słynnej Anglii. Nigdy sie to nie zmieni? Kurde kraina deszczowców czy jak?! Aha jeszcze jedno jak w tym roku jest z Junakiem? Czy, kiedy i gdzie bedzie? Wie juz ktoś z was?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Junak powoli się organizuje - mam info z pierwszej ręki :-) Na pogodę nie narzekajcie - ostatnio wieczorem nie padało i latałem po mieście - oczywiście poza mną i kilkoma katamaranami to było pusto i cicho :) Napiszcie na forum, o której rusza ekipa do Golczewa - może zdążę dołączyć. Jak dokładnie jest z tą paradą z okazji 50-lecia Pinokio? Organizatorzy zapraszają, ale czy mamy jakąś obstawę czy się po prostu pchamy w miasto? Dajcie znać. PS. Zdjęcia z Gryfina ciągle przesyłam zainteresowanym na e-mail. Jeśli ktoś chce to proszę do mnie :-) Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 WOW!!! Bigos gdzie byłes jak ciebie niebyło??? No jak nie bylem, jak bylem :) ? Kiedy jest w koncu to Golczewo albo cos innego w okolicy Szczecina? Kurcze, ciezko sie przebic przez ten topic "czatowy" 8) , oczoplasu mozna dostac :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Bingo!!! :lol: Zdolniacha jestem!!!Carioka,Generał i Seboka w jaki sposob tutaj na forum dotarliscie???Fajnie się grono odwiedzających powiększa 8)Wiec tak Carioka to moja żona wiec wiadomo jak sie tu znalazła a Generala tez tu sciągnelem tylko chlopak nie wie jeszcze jak sie obsługiwac forum ale mysle ze rozkmini pomalutku. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Ha ha ha Generał sie pogubił gdy tyle przycisków sie pojawiło:DDDD Co do Parady z Wałow do pinola to cytuję słowa:"normalnie jest obstawa, policja - normalnie legalnie zorganizowane jest elegancko". Bigos jak to byles???Chyba na ogolnym bo na Halo Szczecin teraz sie obudziles:DDDD A Golczewko czytałam dzisiaj w sklepie garaz ma byc w ten weekend Czy cos pominelam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi