Gitta Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 http://biznes.onet.pl/0,1279989,wiadomosci.htmlTo informacja upragniona!!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 JUTRO CHYBA BĘDZIE ŻAŁOBA........CDN. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 - jedziemy przewietrzyc konie, czyli proba generalna witam ja juz dzis pojezdziłem sobie ale jednak troszku za zimno.kolanka mi zmarzły-ale moze jutro bedzie lepiej :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 JUTRO CHYBA BĘDZIE ŻAŁOBA........CDN. A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 JUTRO CHYBA BĘDZIE ŻAŁOBA........CDNJakas wielka tajemnica?do jutra tylko 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 JUTRO CHYBA BĘDZIE ŻAŁOBA........CDN. :D to chyba jakas powazna sprawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jakas wielka tajemnica? JUTRO SIĘ OKAŻE :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 To ja bede o 0.01 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Marek Sosnowski napisał:Witam! Mam coś dla Was na przedwiosenne rozluźnienie. Dozwolone od 18 lat. Pozdrawiam. http://www.dinky.scene.pl/~hv/dowcip.htmlAle się ubawiłam!!!!!!!!Kurde ale wy macie fajnie pośmigacie a ja...... koń w warsztacie :P JUTRO SIĘ OKAŻE A ty co nas tak straszysz 8O my nie pierwszej młodości jesteśmy chcesz żebyśmy tu na zawał popadali :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 To ja bede o 0.01To ma być żałoba a nie ciekawe wydarzenie......Od jutra macie mi współczuć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Nie mam pojęcia o co chodzi ale skoro mamy współczuc to współczuję (tylko czego?!) No dobra chciałem tylko zaznaczyć że tu byłem i że żyję gdyby to kogoś obchodziło :P No! To weekend przed nami! ciekawe czy uda sie przewietrzyc konie? Ja jutro odpadam ze wzgledu na inne (bardzo miłe) plany ale w niedziele to kto wie?PZDR! Muszę chwilkę odsapnąć bo dopiero wróciłem do domku... Ale piątek! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 ciekawe czy uda sie przewietrzyc konie? no wiec jak CWANIAKI czy ma ktos odwage dzis polatac? pogoda o godz.8,00 =+1 C :roll: .JA tam juz wytrzymac nie moge i posmigam,wiec do zobaczenia na drodze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 .Od jutra macie mi współczuć Evil or Very Mad Niech zgadnę, sprzedajesz konia albo Twoj plecaczek robi USG :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 .Od jutra macie mi współczuć Evil or Very Mad Niech zgadnę' date=' sprzedajesz konia albo Twoj plecaczek robi USG :P[/quote'] no własnie tak sie konczy palenie gumki :P a potem płacz i lament ,ale co tam teraz kadilaki w modzie :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Godzina 10,00 za oknem w dalszym ciągu +1. Hmmmmmmmm, może do 13.00 coś drgnie?? :P :P Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi