Zbychu_Belzi Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 co to za prywatne jazdy na forum??jak generał ma cos do grabarza to na prv bo niebardzo chce mi sie czytac czcionką 20 obrzucanie sie błotem!! a pozatym jak czujesz sie swiety to ok ale jak masz coś za skóra to nie rób publicznych jazd!! to pisałem ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 a pozatym jak czujesz sie swiety to ok ale jak masz coś za skóra to nie rób publicznych jazd!! no i super ze tak myslisz,masz do tego prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 wiec prosze pisz normalną czcionką i nie awanturuj sie tak ja byłem w mielenku jakby co ale nie bardzo wiem o co wojna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 siema prówo ;) [ Dopisane: 14 ]parówa bo ci sie zdjecia rypną [ Dopisane: 14 ]ale mam fajny aparat 15 dpi [ Dopisane: 14 ]sprzedam 600 zl[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 siema prówo Buttrock [ Dopisane: 14 ]parówa bo ci sie zdjecia rypną [ Dopisane: 14 ]ale mam fajny aparat 15 dpi [ Dopisane: 14 ]sprzedam 600 zl Domel to nie jest kącik fotograficzny ani grupa wzajemnej adoracji tak na początek mogłbyś coś dodać od siebie, ani hau ani miał ani kukuryku niektórzy Ciebie nie znają.Vidlak the czepiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 nie czepiaj sie Domela on biedak an harleya zbiera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 popstrykaj se zdjecia :banghead:wiec skoro juz masz ten aparat to sam sie pstrykaj, MYSLE ZE MOJE DZIAŁANIE ODNIOSŁO SKUTEK ,WRESZCIE SIE COS DZIEJE NA TYM FORUM-SA LUDZIE CO MOZNA NA NICH POLEGAC I CI DRUDZY :P SA CI CO LUBIA SENSACJE I CI CO MAJA TO GDZIESSA CI CO LUBIA PLOTKI I JE GŁOSZA I CI CO MAJA TO GDZIESWIEC POZDRAWIAM TYCH CO MAJA TO GDZIES ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 nie czepiaj sie Domela on biedak an harleya zbiera Smile Faktycznie jeszcze chłopak się zestresuje i kupi Japońca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 mam to gdzieś! o jak stopnieje snieg to moze zmienie zdanie ;) o!ale i tak jest fajnie ale nie powiem dlaczego! też o!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Dajcie już spokój ;) bo ja tu widzę że się rozpętała III wojna światowa, a po co..... taka fajna paczka z nas. Niepotrzebnie emocje niektórym (i mi) się udzielają. Jutro fajne komunistyczne zresztą święto, pamietajcie o gozdziku dla waszych kobiet :lol: Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 no i se gienerał slepaka pstryknołVIDLAK BO CI RZĘDÓWKA ZROBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 MYSLE ZE MOJE DZIAŁANIE ODNIOSŁO SKUTEK ' date='WRESZCIE SIE COS DZIEJE NA TYM FORUM-SA LUDZIE CO MOZNA NA NICH POLEGAC I CI DRUDZY [/quote']Kurka mielona!Cały czas sie coś dzieje! ;) A na kim można polegać a kto jest tym "drugim"? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 trochę z innej beczki: kto z szanownego grona Halo Szczecin wybiera się w tym sezonie na tor poznań? :twisted: mam szatański plan,jeszcze nie wiem czy go wcielę w życie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 kto z szanownego grona Halo Szczecin wybiera się w tym sezonie na tor poznań? A KTO WALI NA MIELENKO DRAWSKIE Z ŻONĄ CO ZATKAŁO W KAKAŁO MIELENKOSKIE CIAŁO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 kto z szanownego grona Halo Szczecin wybiera się w tym sezonie na tor poznań? Tak jak gadaliśmy, ja bardzo chętnie, tylko nie mam pojęcia jak z kasą będę stał. W tym roku ambitne plany co do niej mam. Zobaczymy, ale wiedz, że mnie łapa świerzbi :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi