Gitta Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ludzie jak tam sie szykuje srodowe spotkanie 22 marca macie juz jakies konkretne miejsce?? nareszcie wszystko zlozylo sie tak wspaniale ze bede caly tydzien w szczecinie na kursie i chcial bym z wami wszystkimi napic sie a taka mila wiadomosc na marginesie te allegro to fajna sprawa kupilem dzis swojej ukochanej kurteczke (skure) za niewielkie pieniadze a co niech ma Pokaz jaka:)No Aska sie wkoncu bedzie wybierała z toba na wyprawy.Co z tym twoim motocyklem.Okresliles sie dziadku? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Pokaz jaka:) No Aska sie wkoncu bedzie wybierała z toba na wyprawy.Co z tym twoim motocyklem.Okresliles sie dziadku? jeszcze musze zadzwonic do jednego goscia z nowogardu za ile on mi zrobizdjecie kurtki masz na mojej galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 daję słowo że po 8 marca będzie cieplej a już od połowy marca czyli kolo 16.03 to będzie dla was odemnie prezent czyli super wiosenna pogoda Razz Nie wiem Gitta jak się z tego wyplączesz, ale w Pyrzycach o 6.21 jest ze 20 cm białego czegoś i ciągle pada :? a 8 marca tuż tuż ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Szłam dzisiaj rano z pracy na piechotkę , ale było super zaspy po kolana ;) :banghead: :P A jakie korki potworzyły się na ulicach :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 hehehe dzisiaj wiosna dała czadu! okolica piękna, drogi z rana puste teraz zakorkowane na amen! jest pięknie! :lol: chyba sprzedam moto i Justynke i kupię Imprezę ;) Koszty utrzymania podobne jak obydwu srodków transportu jakie mam a ile frajdy! No tak ze 3 razy wiecej niż teraz bo jednak Sti to nie mini STi :banghead:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Na pewno:Żana' date='Sylwia,Carioka,Gitta,Oriana,Monika twoja ukochana...[/quote'] A ja???v To juz nie jestem zaproszona??? [ Dopisane: 07-03-2006, 12:18 ]A tak w ogóle, to zima bardzo nas polubiła i nie za bardzo chce nas opuścić, dzis rano Gumieńce wyglądały jak z bajki o Królowej Śniegu... [ Dopisane: 07-03-2006, 12:20 ]Generał, napisze Ci tylko tyle: nawet największe bukwy na forum nie załatwią tej sprawy, więc daj nam święty spokój z tą sprawą! [ Dopisane: 07-03-2006, 12:20 ]To by było na tyle! Byłam, napisałam, a teraz wracam do pracy! Do jutra robaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 No kurna... wkońcu odzyskałem moje kofane konto... HEHE witam wszystkich po dłuższej nieobecności - to nie wina kosmitów ;):) oni mnie nie porwali.. hehe. fajnie jak można znów cosik napisać... no i mam trochę zaległości w postach. ale tak człowiek zalatany jest że szok. Jak się znów wgryzę to będe trochu pisał... no i do zobaczonka na drodze - (przywołanie wiosny) - może się posłucha :banghead::) Pozdrowionka dla wszystkich od nas tzn. Krisa i Kasi i juniorka albo juniorki :P - choć jeszcze nie ma... ale dzielnie rośnie i we wrześniu się wykluje :banghead::)):banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Hej to jak już tak wszystko ogłaszamy na tym forum( no bo jedna wielka z nas rodzina ;) ) to może mi ktoś napiszę co kryje się pod słowem Milenkooooo :twisted: No.... bo może tą sprawę też jakoś wspólnie obgadamy ????? :P :banghead: Pozdrawiam i do jutra :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Kriso Miło widzieć założyciela tego tematu! Witamy ponownie!Sylwia Mielenko? Zlot Garbusków!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Mielenko? Zlot Garbusków! To tak strasznie tam było :roll: że aż się tym straszycie.....ufff to dobrze że mnie tam nie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Podobno...Nie wiem czy jest sens Generał wałkowanie tego tematu na forum!!!!!!!!!!!Nas to nie interesuje !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 A tak w ogóle' date=' to zima bardzo nas polubiła i nie za bardzo chce nas opuścić, dzis rano Gumieńce wyglądały jak z bajki o Królowej Śniegu... [/quote'] Potwierdzam !! Gumieńce jak z bajki !! ;) Pozdrowionka dla wszystkich od nas tzn. Krisa i Kasi i juniorka albo juniorki - choć jeszcze nie ma... ale dzielnie rośnie i we wrześniu się wykluje ) Gratulacje Kriso !!!!!!! I witamy spowrotem wsrod żywych ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 SIEMA LUDZISKA ;) :banghead: :P :banghead: [ Dopisane: 14 ]MAJKI [ Dopisane: 14 ]TO CO PIJEMY JUTRO [ Dopisane: 14 ]TO MORZE POD NAMIOTY POGODA FAJNA :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 SIEMA LUDZISKA ;) :banghead: :P :banghead: czesc pijawko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 popstrykaj se zdjecia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi