Opu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 sprawdz MWJ na ku.słońcu siostra mi mówi ze chyba cos tam jest, jeszcze jakis sklep koło dworca i jeszcz za turzynem za wenglobudem tam gdzies w garazach napewno cos mają to narazie mi do głowy przyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 sprawdz MWJ na ku.słońcu siostra mi mówi ze chyba cos tam jest, jeszcze jakis sklep koło dworca i jeszcz za turzynem za wenglobudem tam gdzies w garazach napewno cos mają to narazie mi do głowy przyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 1.Garaż sklep koło Węglobudu2.Suzuki komis na ul.Husarów(koło końcowego autobusu 60 na cukrowej )3.Motomar jak się jedzie w strone polic koło osiedla książat pomorskich4.Moto 46 na ul.Dabrowskiego5.Kawasaki komis na ul.Klnowica na terene szkoły samochodówki6.WMJ na ul.Ku słoncu jak się jedzie w strone Geanti teraz jeszcze podobno yamaha gdzies jeszcze otwrzyła się A najlepiej jedz do Lousia w Berlinie.Tam masz wybór taki duzy jak w sklepie monopolowym:))))W razie gdyby ktos odemnie jechał(a dość często się to zdarza) dam ci znać.Kosztować będzie cie to co dogadasz sie z doplatą do benzynki albo jakas inne rozwiazanie.Daj kontakt do siebie,albo dzwon do kolegi mojego :Redu(Krzysiek)505225456 i pytaj sie kiedy bedzie wybieral sie do Berlina i czy moglbys sie z nim zabrac i jakie to koszta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A najlepiej jedz do Lousia w Berlinie.Tam masz wybór taki duzy jak w sklepie monopolowym:)))) Wiesz co Gitta ... normalnie niezłe określenie... tu w Polsce to zazwyczaj tak jest że proszę sobie wybrać z katalogu.. (a My przywieziey).. a później się okazuje że faktycznie mógłby być o pół nr większy i klops...A tam faktycznie jak w monopolowym... Jak jak kask wybierałem to siedziałem tam z 2,5 godz. :buttrock::):flesje::) hehe a i tak w końcu kupiłem nowy na allegro, ale oczywiście wcześniej przymierzony w Louisie i sprzawdzony. No i nie zabuliłem 799 EUR... Warto jest pojechać i chociaż dobrać rozmiar. A mimo tego że rozmiary niby takie same, to faktycznie tylko złudzenie. Każda firma ma inne. Np. dla mnie Shoei "L" był taki sam jak AGV "XL" i tu jest mały problem...PS. Byłem na spotkaniu .. i faktycznie dementuje wszystkie ploty... zresztą zmieniam tamtego posta... Ci co robili zament to sie wykruszyli... I mam nadzieje że będe dumny z tego że po raz kolejny bedę organizatorem zlociku w Gryfinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ja tam wole bez kasku jezdzić owiele lepiej jest i dopiero wiatr we włosach czuć :buttrock: tak wogule to ja wogule nie mam kasku heh kiedys moze kupie .... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No tak ja też lubie bez kasku jeździć... ale powyżej 200 KM/h to raczej niezbyt miłe doświadczenie :buttrock: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 fakt wtedy sie juz nic nie widzi :buttrock: apropo zlotów wie ktos czy w tym roku odbedzie sie zlot junaka? kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No Kriso masz rację z tymi rozmiarówkami , ja mam dwa kaski , ten starszy jest rozmiar "S" i ciutke mnie uciska a ten nowy rozmiar "L" i jest idealny. W WMJ na Ku Słońcu kasków raczej nie ma no chyba że z katalogu można wybrać. PZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 fakt wtedy sie juz nic nie widzi :buttrock: apropo zlotów wie ktos czy w tym roku odbedzie sie zlot junaka? kiedy i gdzie? Nie czytasz uwaznie postów na forum;)"25.-28.08.2005 w Świnoujściu odbędzie się "Piknik pod żaglami" - V Żeglarskie Mistrzostwa Polski klasy IMS - Regaty Gryfa Pomorskiego". Organizator planuje zorganizowanie spotkania motocyklistów, na co ma przeznaczony duży plac pod namioty i ochronę dla maszyn. Planowana jest również parada na dzień 27.08.Odbędzie się sporo imprez towarzyszących. Jedzonko i picie zapewnione.Organizator prosi o zgłoszenia zainteresowanych uczestników do dnia 15.06. Andrzej Bajan - tel.: 609 349 735 lub [email protected] Prośba o zgłoszenie związana jest z różnego rodzaju przygotowaniami organizacyjnymi, np. druk odpowiednich plakatów i materiałów informacyjnych." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Gitta ale co ma wspólnego "piknik pod żaglami" z dniami Junaka? Organizują je chyba dwie inne drużyny... No i Junak zawsze był w Szczecinie lub najbliższych okolicach... No ale może się mylę... Wypadłem z brygady Outlaws więc nie jestem ostatnio w temacie... Może Junak juz nie powtórzy się :buttrock: PZDR! PS macie plany na dzisiaj? Może jakaś polatanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 wądpie zebym dojechał swoim pierdzidełkiem do swinoujscia :buttrock: w dodatku bez kasku i dowodu rejestracyjnego i karty motorowerowej :flesje: a w szczecinie to zawsze mozna jakos przemknąć nie zauwazonym przez jakies polne drogi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Sorka,ale chodziło mi w Świnoujściu o klub Junak,który też organizuje.Ahhh coś mi się pokiełbasiło;).A w Szczecinie ma być Zlot jak co roku organizowany przez Rockerów, w pierszym tygodniu Czerwca.Jesli sie nie myle to 3-5 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Tyle znalazłem o zlocie junaka: Zlot " VII ŚWIĘTO JUNAKA ", odbędzie się w dniach 03-05 czerwca 2005. PROGRAM ZLOTU:- Parada ulicami miasta(ok 15-20)km- Zwiedzanie Izby Tradycji w SFM-Polmo,gdzie produkowane były Junaki- Konkurencje zlotowe i motocyklowe (przygotowane ..ciekawe nagrody)- Koncerty kapel rockowych- Miła dla oka niespodzianka od organizatorów Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 No no dziki kope czasu Cie nie było... Chyba tylko z Waldkiem latacie ;):):P i nie ma czasu na pisanie postów... Jest zlocik w Gryfinie więc chyba nas odwiedzicie, wkońcu jakiego browarka walniemy :P No i obiecałem się trochu pochwalić :):) : Więcej fotek będzie pewno na stronce... ::) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 gitta dzieki za namiary ale nie mam czasu na wyjazdy pracuje od 7 do 18 i w soboty do 15 i tak po kask bede musial sie wyrwac o 15 i odrazu gnac na szczecin ewentualnie poczekam do czerwca i skocze na motobajzel do poznania kriso ladna maszynka ale scigacze to hm nie dlamnie wole cos co wszedzie wjedzie chociaz zastanawialem sie co wybrac pozdro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi