Majkel Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Majkel.. masz to moje zdjecie ktore Ci podeslalem ?podeslij mi jeszcze raz bo gdzies posialem>stronka nie jest jeszcze komletna z powodu braku czasu jak dobrze pojdzie to 2 dni i bedzie zakonczona trzeba jeszcze troszke bledow poprawic wkleic tekst ktory Gitta konczy i bedzie OK Jezeli bedziecie miec jakies uwagi co do poprawek to piszcie zawsze jakies modyfikacje mozna zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jezeli bedziecie miec jakies uwagi co do poprawek to piszcie zawsze jakies modyfikacje mozna zrobic. mam klika pomysłow na lekutka zmiane ale to chyba juz na privie co napisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Hej wszystkim mam klika pomysłow na lekutka zmiane ale to chyba juz na privie co napisz :) Domyślamy się jakich - nie ma Ciebie w dziale "o nas" :( Strona zapowiada się fajnie - gratuluje pomysłu. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Domyślamy się jakich - nie ma Ciebie w dziale "o nas" Strona zapowiada się fajnie - gratuluje pomysłu. No proszę jak sie pogoda poprawiła to i Rebelka jak ten grzybek wyszła wkoncu na forum.A tak nie ma mnie w dziele o nas bo ja jestem człowiek widmo.A w ogóle to gdzie jest Kermadec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 No proszę jak sie pogoda poprawiła to i Rebelka jak ten grzybek wyszła wkoncu na forum. Rebelka śledzi Halo Szczecin na bieżąco, ale jest tak leniwa,że nie chce jej się nawe poklepać w klawiaturę :) Czy nadal się spotykacie w tym zacnym Barze Ułańskim? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Czy nadal się spotykacie w tym zacnym Barze Ułańskim? Tak na przykład dzisiaj około 20:00 :) Przynajmniej tak wczoraj informował Generał :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Kudłaty nie zapodawaj fotki bo znalazłem i wkleje cie dzis,jak mozesz to tylko jakis krotki opis mi wysli.Gitta czekam na tekst :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Gitta czekam na tekst Czekaj czekaj :) Już niewiele ostalo się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 witam kochani moi ( to chyba mi po walentynkach zostalo) czy wezmiecie mnie do swojej stronki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 czekam na tekst a to ja zadam pytanie: miałem przesłac tekst, przesłałem , dotarł i podobno sie nawet podobał ale na stronie go nie widzę... :? pojawi sie tam czy jednak trafił do smietnika? Do zobaczenia dzisiaj około 20 :banghead:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 a to ja zadam pytanie: miałem przesłac tekst' date=' przesłałem , dotarł i podobno sie nawet podobał ale na stronie go nie widzę... pojawi sie tam czy jednak trafił do smietnika? Do zobaczenia dzisiaj około 20 PZDR![/quote']Pojawil sie i zostal troszeczke poddany tuningowi przez Gitte i bedzie juz nie dlugo nawet jutro moze juz byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 cześć towarzystwo :) No i byłam na sronce :banghead: jestem pod wrażeniem 8O zapowiada się bardzo fajnie :lol: Najbardziej użekło mnie Moto-gotowanie :oops: nareszcie się coś ruszy w mojej nudnej kuchni :D to był przedni pomysł. Gratuluję !!!!!!!!! I pozdrawiam serdecznie TWÓRCÓW. A...a sobotnią imprezkę uważam za udaną, trochę byłam zaspana w pracy- nie żałuję bo jak to się mówi w NIEDZIELĘ PRACA W G....SIĘ OBRACA :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Wlasnie przegladalem kolejny raz stronke HALO. Normalnie Majkela trzymaja sie cmentarne żarty :banghead: :) :D . Stronka superrrrrr!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Jezeli bedziecie miec jakies uwagi co do poprawek to piszcie A gdzie miejsce dla mnie :banghead::(:) wcale mnie nie ma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 A ja tez mogłabym być na stronce ?? Pytam sie bo niewiem (fstydze siem) :lol: ...ja tak sporadycznie widuje Was... :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi