hiszpan Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Witam Bardzo Serdecznie cały Szczecin i okolice :flesje: Na ul.Dąbrowskiego niedaleko komisu motocyklowego MOTO46 otwarto nowy salon motocykli YAMAHA. Czy ktoś zna tych ludzi i może coś powiedzieć o ich serwisie? Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi lub nie :buttrock: P.S. Aha' date=' zapomniałem... ;) mam kotki do oddania www.sierp.com/kotki2[/quote'] Salon prowadzą "Skuracze" czyli bracia Skurzewscy z Płoni... Jarek i Mariusz... Z tego co wiem to mają praktykę z motocyklami (przez długi czas naprawiali sporo motocykli u siebie w Płoni. Niestety nie są to moi dobrzy znajomi (znam ich jedynie z widzenia i kilku wspólnych wyjazdów na zloty) wiec nie mogę ich polecić ani odradzić... PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Dostałam takie info od kolegi.Może ktoś z was będzie zainteresowany.Od nas ekipa prawdopodobnie jedzie jeśli organizatroem jest Pepe ze Świnoujscia i klub Junak. CYTUJĘ:"25.-28.08.2005 w Świnoujściu odbędzie się "Piknik pod żaglami" - V Żeglarskie Mistrzostwa Polski klasy IMS - Regaty Gryfa Pomorskiego". Organizator planuje zorganizowanie spotkania motocyklistów, na co ma przeznaczony duży plac pod namioty i ochronę dla maszyn. Planowana jest również parada na dzień 27.08.Odbędzie się sporo imprez towarzyszących. Jedzonko i picie zapewnione.Organizator prosi o zgłoszenia zainteresowanych uczestników do dnia 15.06. Andrzej Bajan - tel.: 609 349 735 lub [email protected] Prośba o zgłoszenie związana jest z różnego rodzaju przygotowaniami organizacyjnymi, np. druk odpowiednich plakatów i materiałów informacyjnych." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 JENY! :buttrock: Dzieki Hiszpan za szybki odzew. Gdzie ty byłeś jak ciebie nie było???Siema czemu wcześniej się nie odzwyałeś kolego?Jaki kolior XJR?Ja całe życie błądze...XJR jest czarna 8) www.sierp.com/xjr1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 No zdjęcia na stronie...profesjonal czy tez twoje hobby?A czarny zawsze najpikniejszy kolor sprzęta,choć mój odbiega;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zdjęcia to tylko hobby zresztą robione tylko cyfrówką.W pierwszej chwili chciałem żółto-czarną XJR ale jakoś tak...czarne to czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hej!Napędziłem jeszcze kilka osób na niedzielny wyjazd - zobaczymy czy się stawią.Pogoda jak widzę - zapewniona :buttrock: Już się doczekac nie mogę. pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Kurcze trochu mnie nie było, a tu tyle postów... jak nigdy :buttrock::) heehhe. Kurcze tyle imprezek a ja nie mam narazie czasu zeby pozwolic sobie na chwile relaksu :flesje::(;)... ale mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni...Pozdrowionka dla wszystkich... Ps. dzis ide na spotkanie na temt zlotu. Mają byc podobno zdementowane zarzuty (czyt. mój post wyżej)... więc może i mnie przekonają że to tylko niesłuszne złudzenia... jak tak to by było fajnie i napewno zdementuję to co piszłem wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Kriso a od kiedy nowy kuń??? Zurek super że jeszcze innych nakręciłeś:buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Kriso a od kiedy nowy kuń??? No Gitta z tydzionek już będzie. jak zrobię fotki to pozwole sobie się pochwalić :buttrock::) POZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Czekamy!!!:buttrock:Czy ktoś jeszcze ma jakieś ukryte informacje???;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 gdzie w szczecinie lub bliskiej okolicy mozna kupic kask na moto musze zmienic swojego a nie wiem gdzie jest duzy wybor aby nie latac po sklepach gdzie maja 3 kaski pozdro Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 gdzie w szczecinie lub bliskiej okolicy mozna kupic kask na moto musze zmienic swojego a nie wiem gdzie jest duzy wybor aby nie latac po sklepach gdzie maja 3 kaski pozdro Hehe, bez przysłowiowego latania to się raczej nie obejdzie - jak mają modele to nie mają rozmiarów i tak w kółko...Powodzenia i owocnych zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zurek super że jeszcze innych nakręciłeś:buttrock: Nakreciłem, nakręciłem, ale co z tego wyjdzie to już inna sprawa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 co do kasków to kaski mottorowe i motorowerowe całe ze szczeką i bez. Nie za duzy wybur ale tanio do 100zł i nawet nawet mozna cos wybrać.sklep miesci sie na pomorzanach MOTO-RAD teraz ulica ul.Klemęsiewicza od 4-05-2005 na ul.Orawska 24 pn.-pt 10-18 so.10-14 ale ja polecam na allegro kupic taniej wyjdzie i wiekrzy wybur jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 heh poczciwy sklep z czesciami do simsonow ,jaw i mz ;) tam maja tylko tigery i tym podobne :cry: wiec odpada p.s kiedy motobajzel w poznaniu jakos w polowie czerwca ?? moze tam kupie kask jak tu nic nie znajde no ale podajcie jakies adresy sklepow najwyzej polatam od sklepu do sklepu :buttrock: :flesje: p.s opu żkoła ócy :) :D ;) :P bez urazy :P Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi