mikoch Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Gitta, dziewczyno, jak ja Cię dawno nie widziałem. Będziecie w środę tam gdzie zawsze???? :) Do ludków z prawego brzegu Odry mogę powozić tym razem!! Zapraszam!! [ Dopisane: Środa Luty 08, 2006 1:18 am ]Zapodajcie ten link tym którzy jeżdżą samochodami http://ruiner.pwp.blueyonder.co.uk/howclose.mpg Pozdro Hiszpan może zapodasz to na forum Subarynkowym?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Do ludków z prawego brzegu Odry mogę powozić tym razem!! Zapraszam!! To ja poprosze o podwózkę :)Hiszpan może zapodasz to na forum Subarynkowym??Już kilka dni temu to zrobiłem i co ciekawe wywiązała sie ciekawa dyskusja na ten temat :)PZDR! i do zobaczenia u ułanów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 DAJ LINKA TO POCZYTAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja niestety odpuszczam dzis wyjazd poniewaz gdyz zlapala mnie grypa i żygam dalej jak widze. Normalnie jak na mega kacu, hehe przypomina mi sie Złocieniec :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 DAJ LINKA TO POCZYTAMY oto i on: http://forum.subaru.pl/viewtopic.php?t=104605 Ja niestety odpuszczam dzis wyjazd poniewaz gdyz zlapala mnie grypa i żygam dalej jak widze. Normalnie jak na mega kacu, hehe przypomina mi sie Złocieniec Very Happy Very Happy Very Happy O to mocno nie fajnie! Kuruj sie szybko podobno alkohol działa bakteriobójczo a i z wirusami daje radę :) nie to abym cos sugerował ale :) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 gdzie te spotkania się odbywają ? bo ja nie w temacie lekko jestem :)może uda mi się na parę chwil wpaść, mam z Mikochem do pogadania 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Widze ze dziś kazdy ma z kimś do pogadania i za kims sie stęsknił Ja tez musze dzis pogadać z Hiszpanem i prosic Cię o pomoc. Do zobaczenia w Ułańskiej na Wyzwolenia ( za szpitalem miejskim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja dzis spedzam wieczor w pracy... ale po pracy ... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 przepraszam że tak średnio na temat, ale nie mogę się powstrzymać Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie:- Ma pan skrzyzowanie rownorzedne. Tu jest pan w samochodzie osobowym,tutaj tramwaj a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy ?- Motocyklista - odpowiada pytany.- Panie, co pan wygadujesz - warczy zly egzaminator - Toz przeciez mowie,jest pan, tramwaj i karetka. Skad wzial sie motocyklista ?- A ch** ich wie skad oni sie biora... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 A na którą to Ułańskie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Egzamin na prawo jazdy. Egzaminator zadaje kursantowi pytanie: - Ma pan skrzyzowanie rownorzedne. Tu jest pan w samochodzie osobowym, tutaj tramwaj a tu karetka na sygnale. Kto przejedzie pierwszy ? - Motocyklista - odpowiada pytany. - Panie, co pan wygadujesz - warczy zly egzaminator - Toz przeciez mowie, jest pan, tramwaj i karetka. Skad wzial sie motocyklista ? - A ch** ich wie skad oni sie biora... dobre dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 No na którą??? Bo zaraz idę do domu i się nie dowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 No na którą??? Bo zaraz idę do domu i się nie dowiem na20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Vizka napisał: No na którą??? Bo zaraz idę do domu i się nie dowiem na20 Jacek ale reflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Dobra, dzięki, to idę do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi