viperPL Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam :D Sprzedają u nas w Szczecinie akumulatorki od ręki ;) ? Szukam aku do CBR np. Exide ETX9-BS, mamy w Szczecinie jakis mega punkt z akumulatorami ? Pozdro, i dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Szukam aku do CBR np. Exide ETX9-BS' date=' mamy w Szczecinie jakis mega punkt z akumulatorami ? [/quote'] Ulica Mickiewicza kolo Ryneczu Pogodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 no i prognoza z ICM sie sprawdza jak narazie. opady sniegu zawitały. Jutro ma się ocieplić i spadnie deszcz :D ale bedzie sajgon! (mam nadzieje że w tym przypadku prognoza się nie sprawdzi! bo szklanka gwarantowana! )co do aku to www.stanfex.com.pl kupiłem u nich juz 3 aku do obu aut i do moto. osobiscie jestem zadowolony. Mają Exide.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 co do aku to www.stanfex.com.pl kupiłem u nich juz 3 aku do obu aut i do moto. osobiscie jestem zadowolony. Mają Exide. I tam tez pracuje Ciechu z Outlaws :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 :D ;) DZiekuje za pomoc :P :P Jutro grzeje po baterie :P Jeszcze miesiac zimy i pozniej ma byc coraz cieplej, kto juz odlicza :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 :D ;) DZiekuje za pomoc :P :P Jutro grzeje po baterie :P Jeszcze miesiac zimy i pozniej ma byc coraz cieplej' date=' kto juz odlicza :mrgreen: :?:[/quote'] odliczają pewnie wszyscy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 I tam tez pracuje Ciechu z Outlaws Smile prawda! tylko ciężko Go tam złapac... bo zazwyczaj w terenie... ale czasami :D no i panowie maja sprzet do zdiagnozowania starego aku i ładowania wiec nie sprzedaja w ciemno ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ello Zapodajcie ten link tym którzy jeżdżą samochodami http://ruiner.pwp.blueyonder.co.uk/howclose.mpg Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 kto juz odliczaJa zaczalem jak tylko wstawilem moto do garazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Ello Zapodajcie ten link tym którzy jeżdżą samochodami http://ruiner.pwp.blueyonder.co.uk/howclose.mpg Pozdro Ten filmik powinien być puszczany na każdym kursie na prawko i w tv zamiast reklam... Kto wie jak długo jeszcze trzeba będzie odliczać? Pozdrowionka i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Kto wie jak długo jeszcze trzeba będzie odliczać? Podobno jest osoba na tym forum odpowiedzialna za przewidywanie pogody :D Może warto zapytać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 co do aku to www.stanfex.com.pl kupiłem u nich juz 3 aku do obu aut i do moto. osobiscie jestem zadowolony. Mają Exide. I tam tez pracuje Ciechu z Outlaws :D hmhm dzieki zawsze to jakis kontakt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Podobno jest osoba na tym forum odpowiedzialna za przewidywanie pogody Wink Może warto zapytać.. Co prawda nadwornym szamanem od pogody jest Gitta ale prognozę która często się sprawdza znajdziecie tutaj: http://weather.icm.edu.pl/ na najbliższe 2 dni zapowiadana jest na odwilż :D PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Jesli chodzi o opady, to korzystam z tego: http://www.wetteronline.de/radar.htmWielokrotnie sprawdzone i zgadza sie co do 5-10 minut, jedyny minus to 80km zasiegu na wschod od Szczecina :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Sorki robaki za pogode wczoraj juz zaplanowalam ze pojde poszalec na sniegu a tu... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi