hiszpan Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Oj od razu demonter... Jak narazie nic nie zdemontowałem od dłuższego czasu normalnie aż wstyd! Jak to nie?A moja istalacja w głowce?Ja chce lato!!!!!Dzisiaj szału dostaje!!!!! Gitta a kto tu jest nadwornym szamanem od pogody?! Jak chcesz lato to działaj w temacie! :D Tak swoja drogą to ja także chciałbym juz lato... Jakoś tak już stęskniłem się za Sunią :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Siostra doniosła mi że któryś z was Panowie... podaje piweczko? Wink A ja slyszalem ze bacówka na Gubalowce sie spalila. Ktory to gume palil??? :P :) :D .Gitta pozdrowionka dla siostry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Gitta tu jeszcze nikt mnie nie styral za jazde GS500. No ale moze dlatego ze to wersja "dizel" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Gitta tu jeszcze nikt mnie nie styral za jazde GS500. No ale moze dlatego ze to wersja "dizel" No uważaj bo ja cie zaraz styram ale nie za GSe.A ona i tak zawsze bedzie tylko kojarzyla sie z Dizlem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Kurde co jest nie otrzymuje powiadomienia o odpowiedzi z forum!!!! A teraz przyznać się kto pracuje na Gubałowce?Siostra doniosła mi że któryś z was Panowie... podaje piweczko? :D Na gubałówce pracuje Przemas zwany Moominatorem, był pare razy na forum. A jeździ tam na quadach składanych przez naszą firme. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Cześć !!!!Spotykamy sie jutro gdzieś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Cześć !!!!Spotykamy sie jutro gdzieś ???? tak, tak spotykamy sie jutro u Ułanów?jak zwykle o 20?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 tak, tak spotykamy sie jutro u Ułanów? widzę że spodobał się lokal towarzystwu :D jest całkiem całkiem tylko gdyby oprócz bezpłatnej toalety było też piwo mmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Gitta tu jeszcze nikt mnie nie styral za jazde GS500. No ale moze dlatego ze to wersja "dizel" :D Styrał !!??!! mozesz byc dumny z tego sprzetu, nie ma lepszego :) :P. Ahhhh kiedy to było, kiedy to ja ostanio jezdzilem z tymi GS`ami ... ja chce na moto :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 DZIŚ ŚRODA - MOTOCYKLOWE SPOTKANIE W "UŁAŃSKIEJ"NA SPOTKANIU BEDE ZBIERAĆ KASĘ NA KOSZULKI BO DOSTAŁAM ZGODĘ NA 3 EDYCJĘ WZIĄĆ DO PORTFELA CIUT WIĘCEJ KASY DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 DZIŚ ŚRODA - MOTOCYKLOWE SPOTKANIE W "UŁAŃSKIEJ"NA SPOTKANIU BEDE ZBIERAĆ KASĘ NA KOSZULKI BO DOSTAŁAM ZGODĘ NA 3 EDYCJĘ WZIĄĆ DO PORTFELA CIUT WIĘCEJ KASY DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ ciut wiecej kasy znaczy ile? ostatnio mowa była zdaje się o 20PLN/szt coś się zmieniło? PS Aniu weź lapka. Konrado podobno ma płytke CD z fotkami z kuligu. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Czy koszulka dla szefa tez bedzie?? I czy w łikenda jakies fetorzenie sie zapowiada lub/i spożywanie alkoholu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Czy koszulka dla szefa tez bedzie?? I czy w łikenda jakies fetorzenie sie zapowiada lub/i spożywanie alkoholu ?? Piękne zdjęcie?z filmiku?Czy widzicie podobieństwo ze szczecinsko-dębnowskim fetorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie no Miki zdjecie jest przednie to chyba ze złocienca a co do spożycia alkoholu zawsze mozna sie ustawic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Piękne zdjęcie zdjecie jest przednie Wiem, wiem dlugo szukalem takiego ktore bedzie mnie ukazywac tak jak trzeba :D Szukajcie a znajdziecie :) Gitta - mam kurtke dla Szachciora, jak chce to niech wpada. Spodnie jeszcze nie przyszly Majkel - jak masz jakis plan spozycia alkoholu to ja jestem chetny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi