PAWULONIK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Hiszpan tylko zabierz na spacer swoja ROZOWĄ strzale zobaczymy jak lata 4 WD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 no dobra miekkie pisiory z centrum co jest z Wami? jak nam do centrum to po drodze a jak wam na prawy brzeg to co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troth Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Gitta, przepraszam że dopiero teraz odpisuję i że tak namieszałem ;)Mieszkam teraz na kaliny. Za kilka miesięcy wyprowadzam się (najpradopodobniej) na swoje do Dąbia. Zimować będę mógł w garażu rodziców na kaliny bo mają wykupiony na własność a miejsca jest dosyć tylko właśnie latem chciałbym mieć go tam w Dąbiu koło siebie, zakładając, że w ogóle się tam przeprowadze :Pmam nadzieję że teraz troszkę rozjaśniłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 tralllaa la la lalllala ktos jeszcze nie moze spac?i jakie jest antidotum na przedawkowanie kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ktos jeszcze nie moze spac? ja nie moge a co? własnie auto mi nie odpaliło za oknem -18 C :D ;) ;) :P ;) :P :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( jade opanowac miejskie srodki transportu pa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 hehe a Justynka- landrynka dała radę :P zrobiła to niechętnie ale zawsze to jednak zapisać musze jej na plus. Normalnie zimowe auto kupiłem mówie Wam :D Zmartwił mnie jedynie odgłos silnika przez pierwsze kilka sekund. zapewne olej o konsystencji miodu potrzebował chwilke aby dotrzeć np do głowicy. Zresztą skoro ruscy w zimę jakoś jeżdżą Ładami, Wołgami, Zazami i innymi Kamazami, Ziłami czy Krazami to dlaczego Japoniec miałby nie odpalić? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 moj matrix tez dał rady delikatnie musnełem kluczyk palcem i bez pierdniecia odpalił fakt ze zanim zdążył sie nagrzac to juz z Ania bylismy na miejscu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ha, ha, ha... Samochodziarze... Trzeba się było dzisiaj tramwajem bez ogrzewania przejechać... Tram dał radę przejechać dwa przystanki i zamarzły mu drzwi... Wcale nie było wesolo :| Dwudziestominutowa trasa do pracy zajęła mi dzisiaj dzięki uprzejmości komunikacji miejskiej jedynie 55 minut :!: :!: :!: [ Dopisane: 23-01-2006, 10:30 ]Aha, no i dzięki za super imprezkę w sobotę... Magda, jesteś wielki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mi też jedne auto nie odpaliło i to nawet benzyna była , akumulator padaczka . :? Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moja biła strzałka odpaliła bez najmniejszego problemu ;) :P ;) .Oczywiscie z pomoca 3m liny i Hiszpanowej różowej landrynki. Nie ma to jak pas czy latem czy zima i tak jest superrr. Pawulonik dales czadu :P :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Hehe landryna dała rade nawet na sniegolodzie co?! sam byłem zaskoczony, że tak łatwo to poszło :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Widze chłopaki/dziewczyny, że sporty extremalne Wam w głowie :P Byczo! Hiszpan i Konrado - doniesieno mi, że o fotki z przeróżnych wariacji to u Was mam prosić. No to proszę uprzejmie :D Nie zamarznijcie mi tam, dobrze?Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Pawulonik dales czadu Taka jazda choc troszeczke przypomina adrenalinke z sezonu . Jak dobrze zauwazylem to kolega"KRAKA" zrobil kilka bardzo udanych zdjec, prosze o przeslanie na adres [email protected] Szacun dla Hiszpana ,Konrado, i ziomka z ktorym przyjechal Mikoch ze Scolinka , tez wiedza jak dryftowac po sniegu. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 tez wiedza jak dryftowac po sniegu. Maćku wpadni do mnie na cmentarz stary ci pokaze jak sie robi dryftingi polonezem truckiem miedzy pomnikami to jest dopiero adrenalina zeby nie uszkodzic a jak poldzio w łuki wchodzi normalnie bajka. "Majkel cmentarny rajdowiec" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 "Majkel cmentarny rajdowiec" Po których alejach jezdzci?Oby nie w okolicy dziadkow, dziadkow :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi