Gitta Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 jutro fetorzymy u Magdy ale czad Mikołaj nie zapomnij o barwach zrobimy pierwszy chrzest To może ja też barwy wezme :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 I jak?? mi sie bardzo podobało ;). hehe tylko pare godzin a tyle bedzie do opowiadania. Zaczynajac od zrywajacych sie lin, worka na sztywniaki, gbura ktory wyskakuje z tekstem "wy skur#@$ny" i wiele wiele innych :D. Niedługo trzeba bedzie zorganizowac cos równie miłego ;) P.S. hehe Mikołaj ile razy wyłapałes w czosnek ode mnie ??;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Kurde jaka kiła że z wami nie byłem. Ale niestety, nawet w sobotę trzeba pracować . Ale spoko, kiedyś się załapie... Pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zbiórka chętnych na kulig o 12 na pętli na Głębokim BYŁO SWIETNIE CO TU KRYC BEZ NASZEGO KOLEGI MAGDZIKA BY SIE TAK NIKT NIE BAWIŁ,ALE KONCOWA JAZDA NA MAXA 8O NIE JEST DO OPISANIA :D POPROSTU TAM BYLI SAMI TWARDZIELE A PISIORY WROCIŁY W AUCIE ;) ABY TAK DALEJ,WIELKIE DZIEKI DLA WSZYSTKICH ZA MIŁA ATMOSWERE ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zbiórka chętnych na kulig o 12 na pętli na GłębokimPOPROSTU TAM BYLI SAMI TWARDZIELE A PISIORY WROCIŁY W AUCIE ;) ABY TAK DALEJ,WIELKIE DZIEKI DLA WSZYSTKICH ZA MIŁA ATMOSWERE ;) haha chyba nie wiesz co mówisz, po dojechaniu do miejsca docelowego wyglądaliśmy jak polarnicy, z wyjątkiem dizla który miał kask :D. Tamta przejażdżka była w stylu za szybcy za wściekli ;) , z bonusem w postaci goniącego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 hehe Mikołaj ile razy wyłapałes w czosnek ode mnie ?? Dokładnie 2,56 raza , ale i tak rzadziak jesteś bo na worku nie jeździłeś :D POPROSTU TAM BYLI SAMI TWARDZIELE A PISIORY WROCIŁY W AUCIE Michał o czym ten Pan pisze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Michał o czym ten Pan pisze ??Bracie nie zwracaj uwagi na tego pana jakby sie przejechal w worku wtedy moglby powiedziec cos na temat twardzieli,ogolnie impra byla przednia pozdro dla Magdy i chwała fetorom :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 przyłaczam sie do opinii że impreza była mega! normalnie ;) ;) :D a co do powrotu to nie ma racji ten kto nie jechał na sankach ;) miejscami miałem wrazenie że spadne albo przestrzele pampersa ba nawet odkryłem że jednak mam kontrolke zapalajacą sie po przekroczeniu pewnej granicy :( było mocno a nawet za mocno! Magda to była próba wielokrotnego zabójstwa ;) trzeba było widzieć te snopy iskier od czasu do czasu sypiace sie z pod płóz sanek :banghead: jutro pewnie po tej przejażdżce bede miał zakwasy bo troszke sie napracowałem aby nie zsiąść z sanek gdzies po drodze. Z jaka predkością jechalismy maksymalnie? Ile tam było? PZDR! Do jutra na pasie!ps MAM 36 FOTEK ;) postaram sie przynieść CD w srodę do ułańskiej. Jak ktos przyniesie lapka a zainteresowani CDR to bedzie można je zgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Normalnie przez Was to ja spać nie mogę! Ale imprezka, hehe! Nie bądźcie wiśnie - przyślijcie jakieś foty, bo umieramy tu oboje z ciekawości! :D Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 PZDR! Do jutra na pasie! Czy oprócz TWARDZIELA HISZPANA jeszcze ktoś wybiera się na PAS, bo dziś temperatura - 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Siemka twardziele!!! Jade na pas startowy zakatowac zoltego bereta , mile widziane kamery i aparaty fotograficzne , start egzekucji ok 12 , a i jeszcze jedno , leza u mnie buty i spodnie ktore znalezlismy po imprezce sylwestrowej , czekam na wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jakby sie przejechal w worku wtedy moglby powiedziec cos na temat twardzieliJa z Żaną jako jedyne babki jechałysmy na worku dla sztywnych i same też byłyśmy sztywne, ale czad był niemiłosierny.Magda, wiekie dzięki za pomoc i realizację zajebistej zabawy dla duzych dzieci.Si3wca sorki za sanki. Jak ktos przyniesie lapka a zainteresowani CDR to bedzie można je zgrać.Czy to chodzi o mnie?oki załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jeszcze ktoś wybiera się na PAS, bo dziś temperatura - 13? No pewnie ze sie wybieram, tylko musze zmusic moja białą strzałe do wspołpracy a to nie bedzie łatwe ze wzgledu na temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 zadam jeszcze tylko głupie pytanie: czy dzisiaj tez planujemy ognisko? kupowac kiełbasy? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Jak tyle osob sie wybiera- to tez sie pojawie :] do zobaczenia za godzinke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi