SzymonKa Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 WOŚP o 14.30 przy STARYM DUECIE Napiszcie prosze jak udalo sie spotkanie na WOSP. Pierwsza okazja zeby sie spotkac na motocyklu a ja akurat jestem poza Szczecinem :buttrock: Mam nadzieje ze pogoda nie pokrzyzuje wam planow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Szkoda że nie dam rady się do was przyłączyć. Niestety dość uporczywy kaszel i temp. nie pozwalają mi się wyszaleć.Szkoda i bawcie się dobrze.! :buttrock: :crossy: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 szkoda ze tak zimniutko, ale tak pozatym jak najbardziej pozytywnie - w koncu rozruszal sie moj wehilkul :] miloszu nie slyszales moze jakis 3 wariatow na struga ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 miloszu nie slyszales moze jakis 3 wariatow na struga ?? No wlasnie, nie slyszales? Normalnie Ci machalismy :buttrock: Michał wydmuchales w koncu ta pajeczyne. :crossy: :P :P ? A podsumowujac wyjazd na WOŚP, bylo zimno lecz bardzo przyjemnie spotkac sie w motocyklowym gronie no i co najwazniejsze na motocyklach.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Michał wydmuchales w koncu ta pajeczyne. ?Upss zapomniałem ale do nastepnego spotkania obiecuje sie poprawic i zlikwidowac pajeczyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 i co zmarzły wam dziś dupcie panowie :crossy: ,bo Maciej nie chciał się przyznać.... ale jesteście wielcy (przy temperaturze minussss) :buttrock: Fajnie mieliście...... :P a ja 12 godzin w pracy :? Carioke, potwierdzam-Twój wujek pływa w białej flocie, widziałam u siebie w komputerze to nazwisko 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 hmmm jakby to powiedziec upał jakby lekko zelżał i do domu nie wróciłem spocony :buttrock: ale nie żebym od razu zmarzł :crossy: co to to nie! ;PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zobaczcie co znalazłam na strone Cruiserów?http://cruiser.szczecin.pl/modules/news/ar....php?storyid=91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ponieważ ostatnio wiele osób wyraziło na stronce swoje uczucia wiec w tym Nowym Roku czas i na mnie Bandziorku tylko TY :buttrock: Kocham Cie wracaj szybko na dwa kółka :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 a ja 12 godzin w pracy NIe przejmuj się bo ja też byłam w pracy , już niedługo tam zamieszkam . Zawsze co najlepsze to mnie omija :) ;) :P :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A ja bylem na wospie ok 12 h - od 16 do 4 rano.. imprezka bardzo udana ;] Moze za 2 tyg zawitam do pubiku... obaczymy3mcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 hmmm jakby to powiedziec upał jakby lekko zelżał i do domu nie wróciłem spocony ale nie żebym od razu zmarzł co to to nie! ;P PZDR! ja tam ogolenie nie zmarzłem albo byłem tak podniecony tym wszystkim albo poprostu kac mnie trzymał:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A ja bylem na wospie ok 12 h - od 16 do 4 rano.. imprezka bardzo udana ;] o 4 !! stary przeciez z kontrastów wyszedłes przede mną, a ja sie zawinołem o 23:30. Znow nocna akcja była :?: :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 MOTOŚRODA :?: :?: :?: TYlko na którą :?: Może na 19.00 :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 MOTOŚRODA znów w BISTRO UŁAŃSKIM TYlko na którą Może na 19.00 Niech bedzie na 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi