hiszpan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 ja także zrobiłem kilka wyjazdów poza miejsce zamieszkania. Na pierwszy ogień poszła trasa na kaszuby. Zwiedziłem z moją Panią Trójmiasto, Hel, Malbork. Kolejny rok to wyjazd do Krakowa. W planach były też góry ale niesyeyu okoliczności sprawiły inaczej i zakończyliśmy trasę na Wieliczce. Kolejny rok to wyprawa do Francji zwiedziliśmy Nogent, Dijon, Paryż. W tym roku była trasa do Zamościa. Po drodze był Poznań , Lublin a na powrocie Toruń. Na przyszły rok mam w planach wyprawę do Czech włączając w to wizytę na GP w Brnie. Niestety tegoroczna trasę jak narazie planuję już jako singiel (mam więc wolne tylne siedzenie :) ) Konrado byc może także poleci w trasę do Brna sa jeszcze chętni? :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Konrado byc może także poleci w trasę do Brna sa jeszcze chętni? Kiedy?Trzeba znac termin zeby wiedziec czy urlop itp bedzie pasowal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 No tak terminu to jeszcze nie znamy... Jak zostanie ogłoszony kalendarz FIA na 2006 rok to dopasujemy plany urlopowe do terminu GP w Brnie. Jak pamietam to kalendarz imprez GP i SBK pojawia sie jakoś na początku roku. Zazwyczaj Brno wypadało w okolicach sierpnia. Na stronce http://www.tickets-gpwc.com/ widać że są/będą w ofercie bilety na Brno z data 20-08-2006PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Witam Z racji tego ' date='że forum nazywa się "Zloty...." mam pytanko: [/quote'] A właśnie ja też witam!Może ty nam swoje przygody opiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nam tu wczoraj pogoda troche odpuscila, wyjrzalo slonko i jakos przyjemnie sie w powietrzu zrobilo. Rozprostowalem Suzi kosci :) Nie za dlugo, ale jaka przyjemnosc! ...tylko potem trzeba bylo caly ten bialawy nalot zmyc co by na przyszly sezon rama nie poszla do malowania... Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Marku S.! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość relikt Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 WitamZ racji tego ,że forum nazywa się "Zloty...." mam pytanko:-gdzie w tym sezonie dotarliście(na które zloty)?-jaka jest wasza najdłuższa trasa (w tym lub w poprzednich sezonach)?i oczywiście na jakim sprzęcie :) No to i ja sie pochwale. W tym roku wyjazd: Świnoujście - Lwów - Zakarpacie - Tarnopol - Krym - Krzywy Róg - Kijów - Warszawa - Swinoujście. Razem około 6,5 tys. km. Motocykl; oczywiście niezniszczalne M-72 :P Na przyszły rok planujemy w pazdzierniku wypad do Neapolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Złocieniec(zadyma pod sceną kobieta kontra facetKochanie nie wiedziałam' date=' że tegoroczny Złocieniec kojarzy Ci się ze mną - jakie to miłe :-D :-D :-D Marku S.! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Sto lat sto lat niech pije pije nam No to i ja sie pochwale.A kto Ty jesteś :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Marku S.! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! A ty to chyba w pracy nie masz co robic tyuylko przegladasz forum i zawsze jestes pierwsza w składaniu życzeń urodzinowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 A ty to chyba w pracy nie masz co robic tyuylko przegladasz forum i zawsze jestes pierwsza w składaniu życzeń urodzinowych.Wręcz odwrotnie, ja mam czas tylko na przejrzenie pierwszej strony :-x :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Konrado byc może także poleci w trasę do Brna sa jeszcze chętni Przepraszam bardzo jak "byc moze" normalnie lecimy panie' date=' ostatnio nawet siedzialem nad mapa i zaznaczalem punkty ktore warto odwiedzic, oczywiscie najwieksza kropa to Brno. Ci co byli widzą co się działo na każdym zlocie No ja cholercia bylem a jakos nie pamietam :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość relikt Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 A kto Ty jesteś :?: :?: :?:Koles z Dynią na plecach. A kto wam dawal dyplomy na"Rajdzie Junaka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 no witam kolegów i koleżanki jestem tu nowy ale w miare upływu czasu mam nadzieje że się poznamyPogoda dzisiaj nad możem dopisała awięc ja nie zastanawiając się długo odkryłem moją S Tenerke i ją troche przepaliłem <stówka pękła>troszkę zmarzłem ale co tam zaraz herbatka z prądem i jest gitProśba Jak ktoś ma fotki z Polanowa to niech mi walnie na meila bo ja miałem aparat ale zdjęcia nie wyszły dobrze no wiecie dlaczego :split: POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Marku S.! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Witam! Dziękuje bardzo wszystkim moim znajomym za pamięć. W tak trudnych, zaganianych czasach. Pozdrawiam. :) :P :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 A kto wam dawal dyplomy na"Rajdzie Junaka"?yyy' date=' co prawda niebardzo pamiętam :D ale [b']relikt [/b]dzięki za dyplom :mrgreen: Marku, najlepszego! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi