hiszpan Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 kurcze no i jest bialo za oknem... a co do Kawasaki to na Klonowica kolo samochodowki jest przedstawiciel tel4391462 o ile nic sie nie zmienilo... PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 14 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 A witam wszystkich. kurna faktycznie z tą zimą sie nam w tym roku powaliło. a mnie juz drgawki powoli biorą. Ostatnio już miałem myśli żeby w śnigu choć kilka km zrobić... az to już nie za dobrze :(:(:(Mam nadzieje że choć kilka dni bedzie cieplejszych.... A już w ogóle mnie walnie jak się zrobi ciepło a ja sprzedam maszynę bo mam kupca który ma się odezwać :(:(... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 A witam wszystkich. kurna faktycznie z tą zimą sie nam w tym roku powaliło. a mnie juz drgawki powoli biorą. Ostatnio już miałem myśli żeby w śnigu choć kilka km zrobić... az to już nie za dobrze :(:(:(Mam nadzieje że choć kilka dni bedzie cieplejszych.... A już w ogóle mnie walnie jak się zrobi ciepło a ja sprzedam maszynę bo mam kupca który ma się odezwać ;);)...hehe a za oknem coraz mniej śniegu i jakby coraz cieplej :( Ostroznie z tym sprzedawaniem bo na początek sezonu zostaniesz bez moto :(PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 ps.2 kto wie gdzie mozna kupowac czesci do Kawy i nie czekac miesiaca na uszczelke :roll:p.s 3 termostat do KLR 600/650 moze ktos ma na zbyciu :( Spróbuj na www.motobot.pl Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki46 Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Kurna ludzie, wczoraj tj. w poniedziałek 14.03.2005r. ok. godz. 14.00 po tym jak sloneczko wysuszyło drogi widziałem dwóch motocyklistów. Byly to GSXR 1000 i ZZR-a chłopaki latali na odcinku Gryfino - Chojna. Także szykować juz sprzęty , wiosna idzie. Kriso pewnie sie domyslasz kim był jeden ---- Waldek ---- testowal nowa maszynę Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 15 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Kurna ludzie' date=' wczoraj tj. w poniedziałek 14.03.2005r. ok. godz. 14.00 po tym jak sloneczko wysuszyło drogi widziałem dwóch motocyklistów. Byly to GSXR 1000 i ZZR-a chłopaki latali na odcinku Gryfino - Chojna. Także szykować juz sprzęty , wiosna idzie. Kriso pewnie sie domyslasz kim był jeden ---- Waldek ---- testowal nowa maszynę[/quote'] HEHE Wiedziałem że Waldi nie wytrzyma i jak tylko trochę sie przesuszy to bedzie latał ;);), to jest dziad... ja mu dam... a ja ostatnio mam takie zapierdzielenie że nawet wieczorkami nie mam czasu iść i powoli przygotować maszyny do sezona.. a jest kilka rzeczy do zrobienia ;):(:D PS. Ale słyszałem że jednak powoli się ta cholerna wiosna zbliża, i mam nadzieje że niedługo tę su.... zimę pójde utopić w śmierdzącej Odrze ;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 hmmm za knem faktycznie jakby nieco bardziej wiosennie. na www.weather.com na weekend zapowiadają nawet ładne słonko ale temperatura ma znowu być bliska 0C ;) może jednak jak słonko przygrzeje to uda się wreszcie polatać choć chwilkę kuńmi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Jeeeeżuuuuu!!Dziś pod 10 stC, jutro pod 11 ;) A Suzi jeszcze stoi w serwisie!! ;) Na głowie stanę żeby przed świętami polatać!! Obu tylko łożyska były całe ;) Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 Nio chlopaki i dziewczyny u mnie na wiosce było dzisiaj 14 stopni :-)) Aż wciągnęłam stary dresik na siebie i pierwszy raz od dawna jesieni umyłam sama auto przed domem :-) Pamietam że rok temu w Wielkanoc pierwszy raz latalismy moto , co prawda niedlugo bo o 17:00 juz zimno było ale zawsze coś :-)) Życzę coraz cieplejszych dni....PZDR :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 16 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 No ja dzis też godzinkę podenerwowałem policjantów w mieście... odziwo żaden się nie przyczepił... szok... Po ostatnim sezonie wiem że maja uczulenie na czerwoną RF'ę ;);) hehe Ps. Ale normalnie jak polatałem trochu. to mi lżej na duszy... choć nie moge za dużo jeździć, bo muszę najpierw ją przygotować... ale dziś nie mogłem sie powstrzymać ;):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 Wczoraj około 19.30 też zabrałem SVke na spacer ;) na poczatku była obrażona na mnie za tak długi postuj i zapaliła dopiero za którymś razem (podciśnieniowy zawór w zbiorniku [brak kranika] i taka sama pompka paliwa więc silnik troszkę sie musiał poobracać zanim gażniki napełniły sie paliwem) ale w końcu zagadała ze mną ;) Skoro moto zaczęło współpracować to zrobiliśmy sobie godzinną wycieczkę. Niestety miejscami (np na pasie) można jeszcze spotkać śnieg i lód...Do domu wrócilićmy z ;) na twarzach.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Dlaczego dzisiaj nie widzialam nikogo na pasie przed Chociwlem ?? Moze za pozno bylam :-((( Ale pogode to chyba zamowiliscie sobie , az przyjemnie jechac przez miasto i slyszec odglosy motorkow :-)) PZDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Dlaczego dzisiaj nie widzialam nikogo na pasie przed Chociwlem ?? Moze za pozno bylam :-((( Ale pogode to chyba zamowiliscie sobie ' date=' az przyjemnie jechac przez miasto i slyszec odglosy motorkow :-)) PZDR...[/quote']Kurcze byłem wczoraj i dzisiaj byłem ale Ciebie nie widziałem :D Wczoraj około 15-16 a dzisiaj około 12-13PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Nio ja byłam w niedzielę koło 14-15 , więc chyba już za późno...Za to pojechalismy sobie na zlocik auteczek i również było milusio :-)) PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Mam pytanko , czy są już jakieś plany na ten sezon odnośnie zlotów ?? Kiedy można spodziewać się najbliższych ? I pytanko do Kriso...Czy w tym roku również podczas majówki będzie organizowany zlot w Gryfinie ??Pozdrawiam serdecznie.....Ps. Wiosna !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi