Gość saimon Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 ludziska pomocy poszukuję książki serwisowej do Hondy 900 Bol!d Or SC01 r.1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 UWAGAJest pomysł na SYLWESTRASzczegóły: Organizujemy sami w Golczewie, jest tam sala i miejsce.Potrzebuję znać ilość chetnych osób, przewidywany koszt 100-120 na parę.Nocować mielibyśmy na miejscu, ale na karimatach i w śpiworach.Kto zainteresowany proszę o kontakt. Ilość miejsc ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Czy mi sie zdawalo czy widzialem dzisiaj na Wyszynskiego Michalowego/Cariokowego nowego konia? Ja rozumiem, ze trza byc twardym a nie mietkim ale na dworze jest jakos tak kolo 0 st., a moj kon juz smacznie spi :D Respect za wytrwalosc, ciekawe kto jeszcze jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Ja tez go widzialem, chyba jezdzi na parking cwiczyc piony.Pare razy mijalem go na trasie zap....ala jak stary. Rosnie nam dobry Free Styler ,chyba tak sie pisze. Cwiczcie ,cwiczcie 2006 rok to nowe wyzwania na nowych koniach!!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH W TE ZIMNE DNI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Czy mi sie zdawalo czy widzialem dzisiaj na Wyszynskiego Michalowego/Cariokowego nowego konia?Nic w tym miescie się nie ukryje.tak,tak to było testowanie nowych oponek.Szacuneczek za wyjatkowo dobry wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 tak to było testowanie nowych oponek. Znaczy testowaliście przyczepność przy niskich temperaturach? :) :D A kto był pilotem oblatywaczem? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A kto był pilotem oblatywaczem?Panowie z SRD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Dzisiaj zostło fizycznie udowodnione że można motorkiem latać po śniegu, szkoda tylko że żaden miękki pisior nie jeździł ze mna. Jak będzie jakaś zimowa imprezka na pasie to dawać znać - poćwiczymy gleby bardziej lub mniej kontrolowane :) PS: Generały dzięki za podwózkę mojego dupska , bo chyba ym inaczej do domu nie trafił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 PS: Generały dzięki za podwózkę mojego dupska , bo chyba ym inaczej do domu nie trafił sie wie sie ma ,prosze bardzo na zdrowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam Wszystkich.Również miałem dziś okazje sobie polatac po dość mocno śliskiej nawierzchni i powiem Wam było eksta. Jeżeli za tydzień nie spadnie śnieg po kolana również zalicze polatanke. I może się ktoś dołączy??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 I może się ktoś dołączy?? Jeżeli snieg nie spadnie to czemu nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Wariaty :) kto by latał w taką pogodę? toż to szron na siodle pozostaje :D PZDR!PS dzisiaj w drodze do pracy widziałem Niedźwiedziowe (a chyba raczej Misi Subaru :) ciekawe czy też byłem widziany? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 :!: :!: :!: UWAGA :!: :!: :!: Halo czy tu nikt się nie wypowie w sprawie sylwestra? Banda i Wanda , czyli silna grupa pod wezwaniem organizuje sylwka, mamy nadzieję, ze będziecie z nami, hiszpany, konrady, mikochy, niedzwiedzie, sosnowskie, i inne zaprzyjaźnione osobistości. Czekamy na info , od środy robię listę chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Tak my już się zdecydowaliśmy!Gitta i Szachcior!Można nas do listy dopisać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 SIURYT!!! ZDROWIA, SZCZESCIA, ZAWSZE WIATRU W PLECY I ZDROWEGO ''KONIA'' Z OKAZJI URODZIN ŻYCZA SOSNOWSCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi