zurek1976 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Vizka, jestem z Ciebie dumny!! :) Masz piwo :) (bo tu ostatnio nagrody za wszelkie dokonania sa bardzo popularne :-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Z postów wynika że pomysł dał Vidlak no z postow tak,ale to ja pisałem na jego konto Generał czy ty wszystko robisz na konto innych, trochę odwagi w samodzielnym podejmowaniu decyzji.Jeżeli chodzi o wygraną to konkurs trwa, bo wcale nie jest powiedziane, że Jama Jama sie przyjmie i że tam brać motocyklowa zasiądzie na dobre. Są jeszcze inne propozycje :-D :-D :-D Żurek - odezwijcie się na priv lub telefonik, bo trzeba dopracować szczegóły , jak tylko wasz papa się zgodzi. Dziewczyny z Halo Szczecin chętne i zorganizowane. Ja natomiast będę mama Smerfetka i zorganizuje wszystko razem z moją siostrą Smerfetką Żaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja, ja!!! 3000 jest mój!!! Oh, a ja tak chcialem :) Wpadlem moi drodzy zeby sie pozegnac na jakis czas. Zima za oknem, kon w garazu wiec nie ma co siedziec w kraju. Jade cieplejsze rejony swiata pozwiedzac :) Wroce jak sie zrobi ladnie. Jak uda mi sie dorwac gdzies kompa, to postaram sie wyslac pozdrowienia.Na razie pozdro 4 all i 3majcie sie przez zime :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Dziewczyny z Halo Szczecin chętne i zorganizowane. Ja natomiast będę mama Smerfetka i zorganizuje wszystko razem z moją siostrą Smerfetką Żaną. Ale glizdy z was!szamanka Gitta nic z waszego posta nie rozumie!Jakas tajemnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ale glizdy z was!szamanka Gitta nic z waszego posta nie rozumie!Jakas tajemnica? po pierwsze to gdzie Twój śliczny awatarek ze Złocieńca???? po drugie zniknęłaś gdzieś mi w Galaxy i nie ma jak rozpuścic jęzora po trzecie dziś ci kochanie na uszko w pubie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 po pierwsze to gdzie Twój śliczny awatarek ze Złocieńca???? po drugie zniknęłaś gdzieś mi w Galaxy i nie ma jak rozpuścic jęzora po trzecie dziś ci kochanie na uszko w pubie powiem To przeciez zdjecie jest ze Zlocienca.W Galaxy to całą sobote "wysiadywalam".Chetnie uszko nadstawie,ale po 21 bo dopiero wtedy koncze kurs :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 [qte=Carioka]Generał czy ty wszystko robisz na konto innych, A MOZE TOBIE COS ZROBIE NA KONTO MEZA :-D a chodziło o to ze byłem u vidlaka i nie zmieniłem zalogowania KOBIETO :) Chetnie uszko nadstawie,ale po 21 bo dopiero wtedy koncze kurs NO TO CZEKAMY Z NIECIERPLIWOSCIA W JAMIE NA TWOJE USZKA 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Gitta O.R. rzadzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam wszystkichNareszcie pojawił się temat, w którym mogę coś sensownego powiedzieć :D Witam! Duże miasto duży problem. Proponuje Pyrzyce PUB "Pod luźnym kalafiorem". Albo "Hawanka" i jest duży parking na "konie". Za tydzień dowiem się szczegółów co do kosztów. Pozdrawiam.Jeżeli chodzi o lokale to Pyrzyce są strasznie biedne, ja znam 3, które można by było odwiedzić:1. "Luźny Kalafior" - dużo młodzieży, dużo miejsca w środku, piwo 3,50 z kija i 5,00 z butli, brak miejsca do parkowania, na zimę nadaje się dla większej ekipy. Jednak mi osobiście nie podoba się atmosfera tego miejsca.2. "Pod Żubrem" - tutaj też sporo młodzieży, miejsce do parkowania by się znalazło, piwo 3,50 z kija, z butli nie wiem, miejsca w środku sporo, ale lokal jest podzielony na małe pomieszczenia, wyposażenie: lotki, bilard, piłkarzyki (wszystko na małej przestrzeni więc troszkę ciasno).3. "Za Hawanką" - jak mi się uda gdzieś wyjść to właśnie tam się kieruję, piwo 3,00 z kija i z butli (bosman czerwony), miejsce do parkowania jest. Niestety w środku mało miejsca (przynajmniej dla palaczy, a tych wśród nas nie brakuje), za to latem wystawiają stoły do "ogródka piwnego" i wtedy można posiedzieć. Jeżeli więc skończą się wam lokale w Szczecinie i przystaniecie na pomysł Marka, to ja proponuję "Luźny Kalafior" na zimę i "Za Hawanką" na lato pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie no Gitta ale z Rydzykiem to wygralas :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 NO TO CZEKAMY Z NIECIERPLIWOSCIA W JAMIEJama jama i po JamieUwaga, teraz wyrażam subiektywną opinię na temat j.w.Piwo drogie....... niestetyPlacówka jak najbardziej w pożo, duża sala wszyscy swobodnie się mieścimy i jescze więcej nas tam może zasiąść.Krzesła wygodneObsługa szybka :-D :-D :-D najdłużej z wszystkich "barów" - tam wytrzymałam. Czyżby Gienieral wygrał konkurs???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Czyżby Gienieral wygrał konkurs????no fajowo by było cos w koncu wygrac :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 no fajowo by było cos w koncu wygrac w takim razie wygrałes kopke do Junaka odbiór nagrody osobisty. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Gitta ale z Rydzykiem masz układyto chyba jakis twoj krewny/ty szamanka masz wpływ na niebo/ i ten pan tez do nieba sie pcha :D TO GDZIE SPOTYKAMY SIE ZA TYDZIEN :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Gitta, bój Ty się wszystkich i wszystkiego. Czyś Ty czołówkę z Interem miała? Różne można mieć pomysły, ale z Wielebnym jednak przegięłaś. Zresztą co mi tam. Idę spać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi