Gitta Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No i mamy pierwszy snieg za oknem Zamawial ktos to białe G?! Absolutnie nie zamawiałam,bo pewnei zaraz bedziecie kazac mi modły odprawiac.Nie wiem dlaczego ale chyab straciłam moc :-D P.S.Czy jest ktoś chętny na przyszły czwartek na siatkowke?Wczoraj 12 osobowa grupa spalała kalorie.Sala jest w SP 48 na ul.Czorsztyńskiej.Chętni w środę proszeni są o informację do mnie lub do Pani Carioki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Czy ktoś sobie coś życzy z Louisa jutro jade więc mogę przywieźć co nie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Przebudziłem się, a tu śnieg. ;) :twisted: ;) Ale jak już jestem, to Klameczce, Mikochowi i wszystkim innym, o których nie pamiętałem: wszystkiego, czego sobie od życia życzycie. 100 lat :) :split: A teraz idę spać dalej ;) :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 !Namiot to jak juz ustalone zostało lokal dla kolegów lubiacych klimat zimyMy sie zimy nie boimy.... ;]Grzesiu!Jurny!Paskudo nie mieszaj z lokalem bo ja cie wezme zaraz w obroty to przestaniesz nadawac jak katarynka pierwsze primo: bylo glosowanie ;] drugie primo: az taki paskudny nie jestem coby mi to wypominac ;] Zamawial ktos to białe G?!ja.... ale na styczenCzy jest ktoś chętny na przyszły czwartek na siatkowke?Moze byc inny dzien ? np. pon albo wtorek? Ide spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 pierwsze primo: bylo glosowanie ;] było było potwierdzam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Moze byc inny dzien ? np. pon albo wtorek? Nie może.Ustalony czwartek dniem sportu! ;) pierwsze primo: bylo glosowanie ;] O którym wy tylko wiecie :) drugie primo: az taki paskudny nie jestem coby mi to wypominac ;] To miało być wyznanie miłości Jurny :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 O którym wy tylko wiecie No nie mow ze nie pamietasz... Generaly pewnie tez pamietaja... było było potwierdzam ooo widzicie.. bylo ;] ... To miało być wyznanie miłości JurnyGitko.. ja Cie tez ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Hiszpan. Właśnie co z autem?? nic znowu jest pod domkiem :) w środę było pod pracą bo wracałem z trasy firmówką (2 osobowym kratowozem z towarem). PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Czy ja w końcu otrzymam z tego je.... serwisu mój komputerek???? :) Zawsze jestem spóźniona. Kaśka Sraśka, duzy spóźniony buziak ode mnie, ale Ty wiesz że ja wiem a oni nie wiedzą. :-D :-D :-D Ustalony czwartek dniem sportu!Środa dla rozpusty , czwartek dla ciała, niedziela dla ducha UWAGA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ogłaszam konkurs!!!!!Kto znajdzie najbardziej interesujący pub dla braci motocyklowej ( wiadomo jakie musi spełniać warunki ) ten wygrywa litra cytrynówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ogłaszam konkurs!!!!! Kto znajdzie najbardziej interesujący pub dla braci motocyklowej ( wiadomo jakie musi spełniać warunki ) ten wygrywa litra cytrynówki No to teraz będzie jazda!!! Brać motocyklowa ruszy na objazd po klubach, by znaleźć odpowiednie lokum... Będzie się działo... oj, będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Brać motocyklowa ruszy na objazd po klubachJa caly czas kraze... i tak nic to nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 bo jetes zbyt pijany by spamietac czy lokal był fajny, tak jak np wczoraj :-)nie ma jak wieczorne spotkania :-) do nastepnego grzesiu, szczecin jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 do nastepnego grzesiu, szczecin jest mały Spotkaliscie sie moze w Trezorze? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 do nastepnego grzesiu, szczecin jest małyhehe .. zycie.. a droga przy akademikach ruchliwa ;] Spotkaliscie sie moze w Trezorze? skad wiedzialas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Hej kochani Dzieki za zyczenia urodzinowe i ja zycze wszystkim skorpionkom wszystkiego naj w zyciu!!!Narobilo sie troszke tych przemilych skorupiakow na naszym forum :P [ Dopisane: 20-11-2005, 21:45 ]Jesli chodzi o kamerdaca!!!! dobrze ze nie zagladalam tu dlugo i bylo jeszcze sporo stron do poczytania bo normalnie sie zdenerwowalam jak go czytalam...co to za gosciu!!raz mowi ze kupil sprzet bo chcial odrestaurowac, potem ze sie nie grzebie wtym tylko szuka mechanika, potem ze ten kon nic nie wart, potem ze sie cieszy ze go ma bo starsi ludzie sie zatrzymuja i podziwiaja...i jeszcze nasza gite opiorkowal...dziwny doprawdy jesli chodzi o sylwka to nie zapomnijcie ze tam gdzie wy tam i my [ Dopisane: 20-11-2005, 21:50 ]A teraz maly niusik--pilam cytrynowke :) Poznalismy tu polakow ktorzy znaja ten specjal i przygotowali go specjalnie na moje urodzinki!!Niebo w gebie :P Pozdrowienia dla wszystkich mine venner ;) [ Dopisane: 20-11-2005, 21:55 ]Michalku i carioko--gratuluje pieknego konika [ Dopisane: 20-11-2005, 22:06 ]A jeszcze pomysl na lokal--Szwalnia na placu sprzymierzonych jest tam zwyczajnie, ale piwo jest tanie i podaja je nawet w 2l kuflach, mozecie sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi