Skolinka Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 PREZES wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 100 lat prezes i 100k km w sezonie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Lubu dubu, lubu dubu niech zyje nam Prezes naszego klubu ... Jarzabek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Prezes w Twoje urodziny, zdrowia szczęścia Ci życzymy, pomyslnosci i radosci, żeby żyć Ci bylo prościej!Vidlak z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Lubu dubu, lubu dubu niech zyje nam Prezes naszego klubu ... ...niech żyje nam!To byłem ja...[kto dalej dokonczy]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Prezes w Twoje urodziny, zdrowia szczęścia Ci życzymy, pomyslnosci i radosci i cobys zawsze mogł obgryzac do białej kosci :buttrock: [ Dopisane: 16-11-2005, 16:36 ]niech żyje nam!To byłem ja...[kto dalej dokonczy]? trener naszego klubu WACŁAW JARZABEK :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 trener naszego klubu WACŁAW JARZABEK Normalnie Żana ja ciebie Aj low ju! :-D W sobote bede rozmawiac z prezesem ale uwaga czego.Klubu garnizonowego buuhhhhaaaa :lol: na Wawrzyniaka i wynajeciu sali na sylwestra.On ma trzy sale i wiem ze chyba dwie wolne,tak wiec trzymac kciuki za dobra cene :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Prezeso wszystkiego najlepszego no i w końcu gitnego konia i km-ów z nami :lol: Tak na boku to gdzie dzisiaj jest meet ??? W namiocie czy w RIO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Tak na boku to gdzie dzisiaj jest meet ??? W namiocie czy w RIO? Ale ty chyba nie potrafisz czytać :notworthy: Dzisiaj na 20:00 Rio Brawo na ul.Wojska Polskiego(za Mc Donald's) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 ...[kto dalej dokonczy]?Zobacz jak zakonczylem posta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Tak na boku to gdzie dzisiaj jest meet ??? W namiocie czy w RIO? Ale ty chyba nie potrafisz czytać :D Dzisiaj na 20:00 Rio Brawo na ul.Wojska Polskiego(za Mc Donald's)Ja ci zaraz dam nie potrafisz czytać!!! :notworthy: :buttrock: :P Raz namiocik raz RIO ..... szkoda czasu na surfowanie po klubach i szukanie ekipy czarnych płaszczy :twisted:A tak szykie pytanko i wszystko jasne błysk z tłumika haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 KLAMECZKOTY NASZA POCIECHO [/size]wszystkiego naj naj najlepszego w dniu 18 urodzin od rodzinki GENERAŁOW :notworthy: CZEKAMY NA WAS,BUZIAKI NA MIEJSCU PA :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No i z powodu braku własnego środka transportu jednak nie dotarłem do Was. Konrado Mikoch byliście w Rio? Ja spisało się nowe miejsce?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja spisało się nowe miejsce? Jak dla mnie i szachciora jest dobre ze wzgledu na polozenie,cene i wyglad wizualny lokalu.Jedynie co muzyke za glosno puscili i sie przekrzykiwalismy(w RockCity-ciągła cisza :-) ).Miłego dnia i ciepłych kapci :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kaśka, wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi