orzelek Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 GITTA tanio to moze byc tylko w remizie strazackiej na malej wsi,a bal sylwestrowy jest tylko jeden raz w roku i ma swoja wartosc.Wybor nalezy do ciebie.Na marginesie tak jak pisalem wczesniej 60 zl od osoby.Ilosc miejsc ograniczona.Widze ze problemy to twoja specjalnosc,wyluzuj sie i patrz na zycie spontanicznie a nie materialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Szacun ziomy!!!Ja , el Dizlo i mój brajdak właśnie zasiedliśmy do małego co nie co :D:):D:) Zobaczymy jak skończymy hehehe Zdrowie was wszystkich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 GITTA tanio to moze byc tylko w remizie strazackiej na malej wsi,a bal sylwestrowy jest tylko jeden raz w roku i ma swoja wartosc.Wybor nalezy do ciebie.Na marginesie tak jak pisalem wczesniej 60 zl od osoby.Ilosc miejsc ograniczona.Widze ze problemy to twoja specjalnosc,wyluzuj sie i patrz na zycie spontanicznie a nie materialnie. Błąd w interpretacji :D Podliczyłam koszt organizacji imprezki.I tak bysmy ten temat poruszyli na forum.Tym bardziej ze w zeszlym roku świetnie sie bawilismy na Ludowej u Outlawsow i fajni by bylo jakby powtorzyla sie taka imprezka.Nawet te 360zł jest dla niektorych wysoką kwotą bo to połowa pensji.To nie jest materializm tylko pragmatyzm.Skoro mozna zalatwic tansza imprezke(w szczecinie) to bedziemy to robic.Nie trzeba wydawac duzo pieniedzy zeby dobrze sie bawic czego przykladem jest zeszloroczny sylwester. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie trzeba wydawac duzo pieniedzy zeby dobrze sie bawic czego przykladem jest zeszloroczny sylwester. jak najbardziej sie z tym zgadzam i czekamy na jakies inne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam wszystkich na "Szczecinie" Może coś przeoczyłam' date=' ale nie wiem o jaką imprezę ci chodzi i w ogóle kto ty jesteś? GITTA tanio to moze byc tylko w remizie strazackiej na malej wsiGitta , już Żana działa i pyta o taką właśnie dżamprę koło Goleniowa w Remizie Strażackiej, myślę że na początku przyszłego tygodnia poda WYNIKI Halo Szczecin - teraz następuje moment w którym się chwalęMój męcizna właśnie przyprowadził nowy motór dal swojej żoneczki :-D :-D :-D :-D taka śliczną Yamaszkę THUNDERACE 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam! Wszystkich! Tych starych i tych nowych kolegów i szanowne koleżanki na pierwszym miejscu. Szachcior zabij, ale znowu zapomniałem. Wiesz o co chodzi. Swoje sprawy też zmuszony jestem przesunąć do następnego tygodnia. Kermadec chyba rozmawialiśmy wieczorem na Wałach podczas Dni Morza. "Żurki" pozdrowionka z Pyrzyc. [ Dopisane: 12-11-2005, 23:40 ]Halo Szczecin - teraz następuje moment w którym się chwalę Mój męcizna właśnie przyprowadził nowy motór dal swojej żoneczki taka śliczną Yamaszkę THUNDERACE 1000Nasze gratulacje! No to następny sezon będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 MILOSZKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO :mrgreen: :mrgreen: BAKU PEŁNEGO :!: :!: :!: WYREMONTOWANIA MOTORKU :!: :!: ŻYZCĘ TOBIE JA :D :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 MILOSZKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO BAKU PEŁNEGO WYREMONTOWANIA MOTORKU ŻYZCĘ TOBIE JA Rodzina GENERALSKA generalnie podłącza się do tych życzeń z okazji TWoich urodzinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Kto na sprzeta dzis wsiada??? Moze male co nie co na chociwelskiej???? Teraz zimno ok 5st ale pozniej 11 st. a to juz OK!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Kto na sprzeta dzis wsiada??? Moze male co nie co na chociwelskiej???? Teraz zimno ok 5st ale pozniej 11 st. a to juz OK!!!! a taki chory wczoraj taki byłes :D dziwne masz te choroby,moze to migrenki jak u kobiet? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Może coś przeoczyłam' date=' ale nie wiem o jaką imprezę ci chodzi i w ogóle kto ty jesteś? [/quote'] Już Cię oświecam:1. chodzi o imprezę w Świnoujsciu, o której pisał orzelek (podał telefon do organizatora)W związku z tym że nikomu nie chciało się dzwonić, to napisałam to, czego my się dowiedzieliśmy od organizatora2. a "kto ja jestem? -Polak mały :Djestem zachwycona "gorącym" przyjęciem na tym forum.Nie jest to mój pierwszy dzień- ani pierwszy post, więc nie rozumiem twojego pytania Gitta:mi koszt imprezy wychodzi trochę inaczej:-lokal 120-dojazd 60 (220km -tam i powrót)-jedzenie i napoje (niech to będzie micha sałatki albo blacha ciasta 10-15zł., własny alkohol,2 l soku, 2 l napoju gazow.)-ok.40zł.-nocleg 25-30zł.od osoby (dane organizatora)razem: 280 zł. mimo,że mamy dalej do Świnoujścia Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Wczoraj doprowadziłem Bestię do garażu. Może dziś z Carioką wykonamy jazdę próbną? "kto ja jestem? -Polak małyTo że napisałaś troszku postów i nie jesteś na forum pierwszy dzień to nie oznacza, że wszyscy cię znamy. Trochę kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 MILOSZKU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO Witam i dołączam się do zyczeń :D Wiecej wspólnych wypadów' date=' kilka pijaństw do roku i twardych jajek w kroku :mrgreen: Mój męcizna właśnie przyprowadził nowy motór dal swojej żoneczki taka śliczną Yamaszkę THUNDERACE 1000Łał, gratulacje! :!: który rok? Ja ' date=' el Dizlo i mój brajdak właśnie zasiedliśmy do małego co nie co Zobaczymy jak skończymy hehehe [/quote']teraz rozumiem czemu masz częste problemy z nochalem, skoro wpadasz w oko takim sympatycznym gentelmenom jak ten wczorajszy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Dołączam sie do życzeń urodzinowych dla Mikocha! Wczoraj przez ten długi weekend byłem przekonany że to niedziela i juz co prawda złożyłem życzenia telefonicznie ale dzisiaj w terminie powtórze je na forum :D PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 MIŁOSZU WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO I ZAWSZE WIATRU W PLECY :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi