Konrado Opublikowano 29 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2005 Ombre mam nadzieje ze jutro uda mi sie poszatanic w nocy :twisted: Dawno tego nie robilem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No tak' date=' wlasnie wrocilem z imprezy na ktorej sie razem bawilismy. Atmosferka byla naprawde swoista za*eb.... [/quote'] Nosz ladnie ladnie... widze imprezka mnie ominela ... a ja do pracy musze isc zaraz.... nadrobimy .. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Atmosferka byla naprawde swoista za*eb.... Dziękujemy wszystkim za przybycie' date=' za w miarę kulturalne zachowanie, bo nasze to mały pikuś w porównaniu z zachowaniem panów z bractwa rycerskiego-u nas takiej trzody nigdy nie było(połamane stoły, krzesła, urwane umywalki i kibel) co oznacza, ze ta pseudo ochrona z pewnością jest do wymiany w tym lokalu, bo przedszkolaki chociaż pokrzyczą a oni nic. Właściciel narzekał na nasze zachowanie, ale po końcowych występach naszych sąsiadów napewno zmienił zdanie, bo się prawie popłakał. [b']Dlatego też wszystkim naszym gościom i osobom towarzyszącym dziękujemy i aby nasze imprezki zawsze takie były. i trwały do 3 NAD RANEM[/b]Jeżeli ktoś ma inne zdanie lub jakiś żal to prosimy o wypowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Witam wszystkich moja osoba by też chciała złożyć najlepsze życzenia dla GENERAŁA dawno mnie nie było na forum chciałbym wszystkich pozdrowić co byśmy do wiosny przeczekali i na jakiegoś zlota pojechali i co byśmy jakiegoś browca razem wychlali Dzięki bardzo a jakiegoś browca to możemy co środę w Rock City wypić bo jakoś musimy przetrwać zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 LECI KTOŚ DZISIAJ NA PAS?SIAKAŚ GODZINA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Chcialbym serdecznie podziekowac Generałowi za perfekcjonalną obsługe imprezy i calej reszcie za wspaniałą zabawe. To ze mi morde na zewnątrz obili jakies pajace to i tak było zajebiscie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 aby nasze imprezki zawsze takie byłyBardzo superasta dżampra. Świetna zabawa.Dziś liczę własne straty, ale co tam, grunt to trochę poszmądzić. Dziewczyny jubilatów jesteście wielkie :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Szacun za imprezkę :banghead: ;) Poczułem się jak na zlocie. Pełen wypas. Dziewczyny jubilatów jesteście wielkie Buttrock ButtrockO tak!!!! Są wielkie!!!! Bez dwóch zdań!!Imprezka była w moim przypadku o tyle lepsza że połączona z dzienno nocnym lataniem w całkiem niezłej pogodzie. Nie zapomnijcie przestawić zegarków!!! :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No widzę że wiele oj wiele stracilam :banghead: Wy to macie fajnie imprezy,wielkie masto...a ja nawet do internetu mam ograniczony dostęp ;) Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że jeszcze nadrobię tych imprez z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 No widzę że wiele oj wiele stracilam Sad Wy to macie fajnie imprezy' date='wielkie masto...a ja nawet do internetu mam ograniczony dostęp Sad Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że jeszcze nadrobię tych imprez z Wami.[/quote'] No fakt. Straciłaś. Ale ciągle nie rozumiem, Stargard to 20 minut jazdy od Szczecina, a pogoda piękna, nie latasz?? :?: :?: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Dziewczyny jubilatów jesteście wielkie Chyba wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 To ze mi morde na zewnątrz obili jakies pajace to i tak było zajebiscie To sie działo!!Gdzie ja wtedy byłam? w ogóle razem z Szachciorem chcemy od siebie odnośnie imprezki coś dodac:Generał jesteś Szacum Ziom normalnie!Kazdy za kazdym razem mial polane!Full serwis!Bardzo dobrze ze nie stala wodeczka na stole.Klasa!Organizacja rewelacja!Alkohol byl idealnie wyliczony.Nie bylo go za malo ani za duzo(Macie na to jakis wzor matematyczny? :-D )!Nikt nie narobil tak jak Zana wspomniala wyzej trzody.Nie rozumiem dlaczego po zamówinej Dzemówca nikogo po za Żana na parkiecie nie widzialam????Tomek i Iza czy nasz rajdowy taxowkarz dowiozl was calych.Co naszym skromnym zdaniem byl na jakis prochach lub wypil za mocna herbate :-) Powiem wam ze jestesmy do dzisiaj pod wrazeniem wczorajszej potrójnej imprezki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Witam! Nooooo impreza urodzinowa była super! Duże podziękowania dla organizatorów. Jak zwykle wybawiłem się. Dzisiaj mam wielką migrenę, ale już ją leczę. " KRWAWĄ MERII". Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za wspaniałą zabawę w super towarzystwie. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Hiszpan co ty na to?? I inni SV-kowcy Fajne?? http://forum.motocyklistow.pl/album_page.p...php?pic_id=1559 Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 30 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2005 Tomek i Iza czy nasz rajdowy taxowkarz dowiozl was calych.Co naszym skromnym zdaniem byl na jakis prochach lub wypil za mocna herbate Smile Jezeli byl to ten sam gosc co wiozl Adriana i Jole to jestem pewny ze jechaliscie na dodtkowym gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi