Kudlaty Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Medali nie bedzie ale mozesz wygrac podswietlane szczeble do drabiny albo kierunkowskazy do wanny,a główna nagroda to komplet kamieni do kiszenia ogurków To ja prosze o lampki choinkowe i antene satelitarna z projektorem kinowym do motocykla.... (akcja o****** )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 hehehe no dobra skoro już ustaliliśmy, że pewne osoby sa zobowiązane nazwiskiem do romansowania a inne nie to jestem spokojniejszy :) Dzisiaj byłem na grzybach i wiecie co? Normalnie grzybiarzy więcej niż grzybów. W sumie po 3 godzinach łażenia w 2 osoby mamy troszkę ponad wiadekro. Żadna rewelacja albo miejsce nie to albo już po grzybach. Jeśli tak wygląda wysyp to ja czekam na klęskę urodzaju :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Hiszpan co tak słabo ?? Ja byłam wczoraj znowu i 3 kosze w niecałe 4 h :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Hiszpan co tak słabo ?? Ja byłam wczoraj znowu i 3 kosze w niecałe 4 h :twisted: :twisted: :twisted: a gdzie takie grzybonośne tereny? z tego co widziałem to ani ja ani inni koszy grzybów nie nosili :) może nie te rejony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 gdzie takie grzybonośne tereny? z tego co widziałem to ani ja ani inni koszy grzybów nie nosili może nie te rejony? Wystarczy ze pojedziesz troszke za granice do niemcowni.Oni tam nie znaja sie na tym co dobre :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 gdzie takie grzybonośne tereny? z tego co widziałem to ani ja ani inni koszy grzybów nie nosili może nie te rejony? Wystarczy ze pojedziesz troszke za granice do niemcowni.Oni tam nie znaja sie na tym co dobre :) kiedys słyszałem , że okolice Loecknitz sa pełne grzybów :P może to sposób na udane "zbiory"? w sumie zresztą to co ja bym zrobił z 3 czy 4 wiadrami grzybów? a tak obsmarzy sie i bedzie na pizze :D PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 kiedys słyszałem , że okolice Loecknitz sa pełne grzybów może to sposób na udane "zbiory"? w sumie zresztą to co ja bym zrobił z 3 czy 4 wiadrami grzybów? a tak obsmarzy sie i bedzie na pizze PZDR! Moja mateczka ma teraz faze o co drugi dzien jest na grzybach.Ja mam ich juz dośc.Pod kazda postacią grzyby i grzyby...Ona jezdzi gdzies w okolice Dobieszczyna-Nowego warpna.Wraca zawsze z 3 koszami grzybow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Moja mateczka ma teraz faze o co drugi dzien jest na grzybach.Ja mam ich juz dośc.Pod kazda postacią grzyby i grzyby... Ona jezdzi gdzies w okolice Dobieszczyna-Nowego warpna.Wraca zawsze z 3 koszami grzybow. Małgoś nie martw się niech mamitka robi, a my na imrezkach zjemy. A już mieliśmy okazję się przekonać, że są przepyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Małgoś nie martw się niech mamitka robi, a my na imrezkach zjemy. A już mieliśmy okazję się przekonać, że są przepyszne Najgorsze ze jes to ze my z szachciorem musimy je obierac do suszenia,sloiklow smazenia itd :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ona jezdzi gdzies w okolice Dobieszczyna-Nowego warpna.Wraca zawsze z 3 koszami grzybow. Ja tez te okolice :-))) dobre tereny tylko ćsiiii..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ja tez bylem dzisiaj na grzybach.. ze malo czasu to odwiedzilem Wielgowo ... duuuzo osob... ale w niecale 2h w 3 osoby po wiaderku... za tydzien uderzam na inne laski ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 A tam grzyby Wam wszystkim w glowie. KTO IDZE NA PIWO??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 KTO IDZE NA PIWO???????????Ja jak zwykle podbije pieczątkęBlondis też się pisze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ja jak zwykle podbije pieczątkę no i jakos i ja bede ZBIORE KASIORKE I DO DOMU :P no i omowimy z moim klubem DE ROKER forme przepicia klubowej kasiorki :-D POZDRAWIAM PA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Pytanko do cioci Gitty.Od kiedy zniżki na bro będą obowiązywać? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi