Zana Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ok może być - nam pasuje - jedenasta zerozero jesteśmy jestem z wami jade LUBLINEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 jestem z wami jade LUBLINEMextra to 1100 na wałach WSZYSCY CHĘTNI 1100 NA WAŁACH W NIEDZIELĘ !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Jak najbardziej za!!!!Normalnie dzisiaj polatalem troszke i jesien tez ma swoje uroki (power slid :) ) choc droga chamowania jest znacznie wydluzona. (Pozdro dla Pietruchy) :-D :-D :-D Wiec sklad prawobrzeze wyjazd o 10 30 spod garazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 WSZYSCY CHĘTNI 1100 NA WAŁACH W NIEDZIELĘ !!!!!!!!!!!!!!YO podpisuje obecność . Niedziela 11 na wałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 YO podpisuje obecność . Niedziela 11 na wałach Ale musisz koniecznie jechać tym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ale musisz koniecznie jechać tym sprzętemChętnie chętnie niestety zostawiłem go pod palmą i na jutro nie wyrobie się z jego sprowadzeniem :)Miejmy nadzieje, że jutro pogodynka nam dopisze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 martwi mnie prognoza pogody :) na jutro rano zapowiadane są deszcze i to nawet dośc intensywne ;) mam nadzieję że do tej 11:00 pogoda sie poprawi i wyjazd nie będzie w deszczu. Jakby jednak padało to jaki jest plan? Lecimy? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Ja mam prosbe do naszej szanownej kolezanki Gitty by zaczarowala pogode. A jak nie wnosze o zmiane szamanki. Bo tak nie moze byc zebym ja w wolna niedziele poruszal sie katamaranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 a mam prosbe do naszej szanownej kolezanki Gitty by zaczarowala pogode. A jak nie wnosze o zmiane szamanki. Bo tak nie moze byc zebym ja w wolna niedziele poruszal sie katamaranem. VETO! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Widzisz Konrado! a nie mówiłem?! odkąd sprzedała konia to juz nie jest po naszej stronie! :? ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Wiec sklad prawobrzeze wyjazd o 10 30 spod garazy.Dobra. Będziemy, Tylko niech nie pada. Gitta bądź człowiekiem zamów pogodę. :cry: :cry: :cry: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No wlasnie zamow prosze. Pomozemy Ci nawet znalesc odpowiedniego kunia zebys mogla znow z nami smigac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Tylko niech nie pada NO I CO ROBIC JEST GODZ 9.55 I DESZCZ PADA :cry: A DO 11.00 PARE MINUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 No tak, Gitta ma nas poprostu w .... I co robimy lecimy katamaranami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 NO I CO ROBIC JEST GODZ 9.55 I DESZCZ PADA A DO 11.00 PARE MINUTGenerał mógł byś w końcu przestawić ten zegarek z komunii :twisted: 9:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi