generał Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 A jak wyszedł Generał z Generałową nie dali mi buzi , Carioka też nie. przepraszamy ze sie tak stało, NASTEPNYM RAZEM MASZ NAWET Z JEZYCZKIEM :-D . Jaaa Sylwia, ale masz fajnego męża . TYLKO CZESCIEJ NAM GO POKAZUJ COBYSMY O NIM PAMIETALI,TO ROWNY GOSC PODZIEL SIE NIM Z INNYMI A NIE TYLKO SAMA I SAMA :) dziekuje wszystkim za uregulowanie zaległych składek DE ROKER :) pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 UWAGA ! ! ! Zagubiono koszulkę forumowązapakowana,z logiem "Ann" (Carioka prosze potwierdź) rozm. Mleżała wczoraj w rogu sali na ławce (tej z parku żeromskiego :mrgreen: ),byćmoże ktoś ją wziął przypadkowo jako swoją :) ktokolwiek widział,ktokolwiek wie... proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 przepraszamy ze sie tak stało, NASTEPNYM RAZEM MASZ NAWET Z JEZYCZKIEM . Taka wymagajaca to nie jestem :!: wystarczy sie pozegnac grzecznie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Poprosze was o napisanie do mnie mailem([email protected]) lub na gg(2477783) :Imie i nazwisko - NickPotrzebuje gdyz od przyszłego tygodnia (mam nadzieje) w Pubie po okazaniu "wejściówki znizkowej" otrzymacie piwko za cene 4zł.Wczoraj ustalone zostało to z szefem lokalu. Im szybciej wyslecie tym szybcie bedziemy mogli juz ze znizki kozystac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 no kurcze, kolejna fajna środa za nami... tłumek wczoraj byl wesoły i gwarny, niech żałuja nieobecni :) w Pubie po okazaniu "wejściówki znizkowej" no, no , no... się dzieje...ktokolwiek widział,ktokolwiek wie... ładnie, Piotrze, ładnie... znaczy się było "dobrze"??? :-D MAJORKI ale macie fajnego KUNIA dzieki, nam też się podoba :-) Tu temperaturki z rana to 3 stC, ale ludziska nadal jezdza to i my pewnie mozemy U nas tak samo (brrr), dzis jak wstalismy, to nawet tych trzech nie było... Pozdrowienia z KRS - Klameczka & ZurekAaaa, wasze zdrowie wypilismy! :) Pozdrawiamy ze Sz-na!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Zagubiono koszulkę forumową zapakowana,z logiem "Ann"Juz znaleziona ;] Potrzebuje gdyz od przyszłego tygodnia (mam nadzieje) w Pubie po okazaniu "wejściówki znizkowej" otrzymacie piwko za cene 4zł.Nareszcie... No jak fajnie było Was znowu zobaczyć. I nawzajem ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Bandzior napisał:Zagubiono koszulkę forumową zapakowana,z logiem "Ann" Juz znaleziona ;] super,dzięki :) trzebaby to opić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 UWAGA ! ! ! Zagubiono koszulkę forumową No ładnie Piotrusiu ładnie.Już nie pytam jak wróciłeś do domu, tu działa wyobraźnia.A tu jeszcze piwko ma być tańsze!!!! I co wtedy, może jakieś lezanki w pubie i NOCKA No to skoro idziecie dzis pobalowac to wypijcie tez za nas i puszeczek nie zostawcieWitaj Tomciu, ucałuj Klamkę ode mnie.A my za tydzień znowu pijemy cytrynówkę. :split: :split: :split: :split: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Witaj Tomciu, ucałuj Klamkę ode mnie. Dziwnie to wygląda. Tomek ma pocałować klamkę?? Od Ciebie? To gdzie nie chcielio cię wpuścić? że on będzie klamkę w drzwiach całował? :lol: :lol: :lol: :lol: A tak w nawiasie to dawno tak sympatycznie nie było w środowe spotkanko. Uśmiałem się do łez. Gitta juz poznajesz atafark?Sylwia: mężuś spoko. 8) 8) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Miłoszu licze na Ciebie jutro. Mam tez nadzieje że znajdą sie chętni na sobotni wypad gdzieś.Na cale szczęście to piwko w klubie bedzie tańsze bo żal mi du... ściska jak wychodze nienasycony. Sylwia dlaczego nie mówiłaś że masz męża :-D :-D :-D Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Gitta juz poznajesz atafark? Juz widze:D Na cale szczęście to piwko w klubie bedzie tańsze bo żal mi du... ściska jak wychodze nienasycony. To dawaj te dane cholera i waszeych oszlomow :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Sylwia dlaczego nie mówiłaś że masz męża Mówiła, tylko lekko bezwładny byłeś :-D :-D :-D :-D Co do jutra, to no problem. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 No to skoro idziecie dzis pobalowac to wypijcie tez za nas i puszeczek nie zostawcie :-) Tu temperaturki z rana to 3 stC, ale ludziska nadal jezdza to i my pew Pozdrowienia z KRS - Klameczka & ZurekGdzie was tam wywialo do tej Norwegii??? to ja tutaj z Danii mam chociaz blisko do Szczecina!!! U mnie takie same temperatury jeszcze chwila i trzeba bedzie mojego Vulkanka odstawic na zime! to bedzie pare dluuugich miesiecy! --A wy w Szczecinie wypijcie tez za mnie!!!! Rusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Witam zupełnie później niż zazwyczaj ale dzisiaj byłem w trasie z pracy. Tak więc nie miałem możliwości popisać/poczytać wcześniej. Niestety prawdopodobnie padłem dzisiaj ofiarą fotoradaru. Jechałem sobie za ciężarówką zupełnie nie patrząc na licznik i ledwie katem oka zauważyłem to cholerstwo na poboczu. Fakt, że ciężarówka nie pedziłe z prędkością dźwięku ale raczej mieliśmy wiecej niz dopuszczalna :) Trudno tym razem prawdopodobnie do wyjazdu przyjdzie mi dołożyć z własnej kieszeni :) Firma raczej nie wliczy w kosza delegacji kwitu z policji. No nic bywa i tak... Ciekawe tylko jak długo bedą krążyły papiery zanim trafią na mnie? Auto firmowe aktualnie w leasingu a radar prawie 100km od Szczecina. Może zniknie gdzieś w odmentach biurokracji?! eeeeeeeeee raczej nie :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 A jak wyszedł Generał z Generałową nie dali mi buzi , Carioka też nie. Kochana strasznie Cię przepraszam, ale jakjoś tak wyszło. A Ania też mi zniknęła. A wy w Szczecinie wypijcie tez za mnie!!!! Rusty masz jak w banku jesteś w porządku więc będziem pić twoje zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi