si3wca Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Napisane przez Baxa na preclach, WitamMam propozycje:Co szacowne grono powie o małym wypadzie do Domu Dziecka w Policach przy ulicy Korczaka ? Moja propozycja jest następująca: 13 października W programie przewidziano:1. ognisko (pod warunkiem że nie będzie padać),2. gorąca herbatka lub kawka,3. wożenie dzieci z domu dziecka, w tym dzieci upośledzonych, Niestety z racji tego, że jest to wyjazd mający przedstawić szacownych Precli z jak najlepszej strony (znaczy z najgrzeczniejszej) browara nie przewiduje się.... (no chyba żeby ... :() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track99 Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 hej mieczaki, pol nocy jezdzdimy i zero motocykli ?? smutno tak samemu po miescie smigac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 No jak to pusto ?? Ja smigalam do 23:30, no chyba ze skuterka nie zaliczasz :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 A ja pośmigam dopiero w sobotę a to i tak do południa, bo później pępkowe u kolesia więc nici z jazdy :/Ale niedziela będzie moja :( Nawet jak będzie deszcz i grad BĘDĘ śmigał do bólu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Alez tu pusto i cicho dzisiaj. Na miescie tez nic, 1 skuter widzialem podczas 2-godzinnej przejazdzki. Jak rozumiem wszyscy koncza sezon nad morzem, tylko ja jeden biedny w Szczecinie zostalem i sie do obrony szykuje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Moim zdaniem to trzeba jakis taniec deszczu odprawić by jutro na naszym niebie tylko słonko zagościło, ale i ja również bede jutro latał choćby śnieg sypał. Może pas. Pozdrowionka dla bawiacych sie w Niechorzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 chyba polece na pas kto wie ile dni wzglednych pod wzgledem pogody bedzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Moim zdaniem to trzeba jakis taniec deszczu odprawić by jutro na naszym niebie tylko słonko zagościło, ale i ja również bede jutro latał choćby śnieg sypał. Może pas. Pozdrowionka dla bawiacych sie w Niechorzu. Wyłączność na zamawianie pogody na forum mam ja :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Wyłączność na zamawianie pogody na forum mam ja O właśnie, wywiązałaś się z tańców brzucha... pogoda na weekend dla Żurka prawie ci się udała :P Mam nadzieje, że Niechorze sie udało!!! Czekamy na relację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Widzicie ile dni na forum jestem?Kurde normalnie SATAN 999 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 SATAN 999 GRATULACJE i trzymaj tak dalej szkoda tylko ze was z nami nie bylo w Niechorzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Kurde normalnie SATAN 999 spokojnie, zaraz znajdziemy jakiegoś egzorcystę. :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 No i jak Generał nagrodzili Ci za to Twoje strzelanie z wiatrówki w Gryficach ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saimon Opublikowano 2 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2005 Ciekawe czy ktoś z Was wie jak to jest żyć bez motorka przez 14 dni i w dodatku bez weekendu? Co dzień po 10 godzin pracy... ale od jutra NAPRZÓD Honda Bold` Or 900 Pozdrawiam wszystkich 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Elo.... Mam nadzieje, że Niechorze sie udało!!! Niechorze bardzo udane.... ciekawe czy nas zaprosza nastepnym razem?? :> Dzieki wszystkim co byli za swietna zabawe Ciekawe czy ktoś z Was wie jak to jest żyć bez motorka przez 14 dni i w dodatku bez weekendu? A wiesz jak to jest 3 miesiace w srodku sezonu bez kunia, kiedy kun w garazu ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi