Vizka Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Generał chyba nie zrozumiał Ha, ha, ha... Ale mu pojechałaś!!!! :-D :-D :-D Jak zawsze po miłym, choć w moim wykonaniu zakatarzonym, wieczorze w PABIE - nastał dzień pracy i użerania się z klientami. Miłego dnia życzę wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Trafilem tutaj za namowa kolegi. Kilka osob z waszego forum znam chociazby z widzenia.Mam jednak nadzieje poznac wszystkich duzo lepiej Witaj Darth1 !!!!! zapraszamy w następną środę do padu :) tam napewno wszystkich juz poznasz. Klubik fajny.. szkoda ze wszyscy tak szybko uciekali... Cześć Grześ...to ty póżno przyszedłeś :? jest sposob zgrabny kondonik i juz' date='tak jak w tej reklamie PASUJE MI ' date='DOBRZE LEZY BIORE [/quote'']Oj generał.....generał.....jakoś tak...jedno pogłowie ci chodzi ;) ;)Dzięki Kasiu za podwiezienie mnie wczoraj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Nio tak' date=' ale 2 tysiaki to niewiem skad wezme na naprawe a jak go zlokalizujemy to mam sprawe wygrana jak na dłoni, tak mi przynajmniej policja powiedziala.....[/quote'] Dobrze, ze nic powaznego sie nie stało to jest najważniejsze. A jesli chodzi o ta wygrana sprawe to lepiej abys miała świadków ( i to najlepiej wiecej niz jednego) bo sprawa wygladajaca na oczywista moze zaczac sie pietrzyć .... :? Koniecznie idz do lekarza ( moze być prywatny gabinet) niech opisze twoj stan po wypadku. Pamietaj ,ze przy kazdej wywrotce masz podejrzenie wstrzasu ( za co w ubezpieczalniach jest 1500 zł ) + w twoim przypadku liczne otłuczenia i zdarty brzuszek ... Niech dziad zapamieta, ze motocyklistow sie nie szczuje psami :!: szybkiego powrotu do zdrowia :!: Pees w RC sa cudowni lekarze, usmierza twoj bol - zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Klubik fajny.. szkoda ze wszyscy tak szybko uciekali... Cześć Grześ...to ty póżno przyszedłeś Si siniorita... to ja pszylatalem troszke pozniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Si siniorita... to ja pszylatalem troszke pozniej...ale nie łam się :) w następną środę nadrobisz straty,zapewniam Cię że co środę jest tam taki tłok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 ale nie łam się w następną środę nadrobisz straty' date='zapewniam Cię że co środę jest tam taki tłok [/quote'] Nie lamie sie, bo wiem ze ludziska na rano do pracy, a za tydz. mnie nie bedzie bo inauguracje sezonu akademikowego robimy i nawet wycieczka do kibla bedzie poteznym wyzwaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 inauguracje sezonu akademikowego robimy i nawet wycieczka do kibla bedzie poteznym wyzwaniem....tu to potrafisz sie bawić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 tu to potrafisz sie bawić ;) przeciez musi sobie jakos odbić całe wakacje w brytfani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Generał chyba nie zrozumiał Tak Moniś zupełnie nie zjarzył. Hej' date=' [/quote']witaj następny menciznojak go zlokalizujemy to mam sprawe wygrana jak na dłoni' date=' tak mi przynajmniej policja powiedziala.....[/quote'] Nie odpuszczaj Maja, niech winny poniesie konsekwencje. :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Carioka a co z koszulkami? Miałem się Ciebie zapytać wczoraj ale Cię nie było. :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Informuje wszystkich,ze w Niechorzu doba w pokoju domu wczasowego od kasku kosztuje 20 zl jak rowniez calodzienne wyzywienie w tej samej cenie tj.20 zl.Z uwagi na duza ilosc pokoi rezerwacja nie jest obowiazkowa.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Carioka a co z koszulkamiKoszulki juz sa zamówione i "robią się" w Gorzowie.Dostałam wiadomość, ze będą wykonane i przywiezione w piątek w przyszłym tygodniu, mam nadzieję że termin będzie dotrzymany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Ha' date=' ha, ha... Ale mu pojechałaś!!!! [/quote'] no to wy jak zwykle na swoje,zrozumiałem i nie doczekanie wasze jak całkiem opanujecie nas SEKSMISJI NIE BEDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 witam wszystkich to gdzie trzeba zamawiac nocleg jesli chodzi o niechorze?? bede sie do was wybierał w sobote i do niedzieli zostane i mam nadzieje ze dłużej posiedzimy i wypijemy wiecej niz w Świnoujściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witam koleżanki i kolegów ze Szczecina i okolic. Właśnie dowiedziałem się o zlocie w Niechorzu i już chory jestem ze zgryzoty, bo nikt mnie wtedy z roboty nie puści. Z pewną nieśmiałością liczę, że jeszcze przed pierwszymi śniegami może podobna impreza się odbędzie (?). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi