Major Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Trzeba mu trochę pojechać po grzbiecie! A nie zawsze wszystko na motocyklistów! Pies OC na pewno nie ma, niech dziad płaci za malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 "TYLKO BARDZIEJ CENISZ DOM I PRZYJACIÓŁ OD KASY,SZACUN ZIOMAL !!!!Ja tam popieram Kasie,gdybym mógł to sam bym wyjechał są takie czasy że kasa jest potrzebna,przyjaciel przyjacielem Macku ale czy przyjaciel zapłaci ci czynsz zrobi zakupy czy kupi sieciowke i inne takie rzeczy otóż NIE! Także Kasiu powodzenia i odwiedzajcie nas częściej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 mieszka gdzies blisko mnie' date=' czesto go widuje z psem.......[/quote']Daj bliższe namiary na adres, gdzie można panka spotkać, bo jakoś naszła mnie straszna ochota na częste jeżdżenie tamtędy :twisted: :twisted: :twisted:No i pieska opisz, żebym wiedział, kogo szukać 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 No i pieska opisz' date=' żebym wiedział, kogo szukać 8) 8) 8)[/quote'] Jak juz to tylko typka, jedyna wina psa jest to ze ma za wlasciciela tyfusa i to wlasnie wlasciciela powinna spotkac kara :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Uwazajcie na złośliwych emerytow....... Nie no dziadek teraz przesadził.Dawaj im prędzej namiary z dokładnym opisem dziada to się nim zajmiemy.Kilka rundek na linie podczepionej do konia i się nauczy.Hmmmm :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale dziś było fajowooooooooo pabik jest extraaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale dziś było fajowooooooooo pabik jest extraaaaaaaaaaaaaa Jestem tego samego zdania, kolejny mily wieczor w dobrym towarzystwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Daj bliższe namiary na adres' date=' gdzie można panka spotkać, bo jakoś naszła mnie straszna ochota na częste jeżdżenie tamtędy No i pieska opisz, żebym wiedział, kogo szukać [/quote'] Jak juz bede mogla sie ruszac to odrazu wyskakuje na dzielnice i spaceruje do upadłego, namierze dziada choćby niewiem co, Gumieńce nie takie duze a ze czesto go widywalam i mieszkam obok miejsca gdzie cale gumience przychodza z psami to napewno namierze.......przeciez dziad nie nauczy psa zalatwiac potrzeb w wc ;-)) Jak juz to tylko typka' date=' jedyna wina psa jest to ze ma za wlasciciela tyfusa i to wlasnie wlasciciela powinna spotkac kara .[/quote'] Masz racje, pies nie jest niczemu winien, to ze ma debila za wlasciciela to nie jego wina......Nie no dziadek teraz przesadził. Dawaj im prędzej namiary z dokładnym opisem dziada to się nim zajmiemy. Kilka rundek na linie podczepionej do konia i się nauczy. Hmmmm DEJAY nie jestes pierwszy :) juz planow zemsty jest duzo, wiem ze moj Tubik mu nie odpuści..jak dorwie dziada to bedzie afera...zreszta ja tez nie odpuszcze tylko musze sie podleczyc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 ale dziś było fajowooooooooo pabik jest extraaaaaaaaaaaaaa Jestem tego samego zdania' date=' kolejny mily wieczor w dobrym towarzystwie :)[/quote'] Dzieki za rozmowy , slowa otuchy ..;-) i za wszystko ...a tobie major dzieki ze moglam sie napic piwka.... [ Dopisane: 28-09-2005, 23:37 ] juz planow zemsty jest duzo' date=' wiem ze moj Tubik mu nie odpuści..jak dorwie dziada to bedzie afera...zreszta ja tez nie odpuszcze tylko musze sie podleczyc.....[/quote'] Najważniejsze że Tobie nic sie nie stało poważnego....odpuść sobie..są ludzie i parapety.. i tak nic nie zrozumie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Najważniejsze że Tobie nic sie nie stało poważnego....odpuść sobie..są ludzie i parapety.. i tak nic nie zrozumie.... Nio tak, ale 2 tysiaki to niewiem skad wezme na naprawe a jak go zlokalizujemy to mam sprawe wygrana jak na dłoni, tak mi przynajmniej policja powiedziala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Klubik fajny.. szkoda ze wszyscy tak szybko uciekali... zdazylem tylko z kilkoma osobami pogadac.... pozdro .... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darth1 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Hej, Trafilem tutaj za namowa kolegi. Kilka osob z waszego forum znam chociazby z widzenia.Mam jednak nadzieje poznac wszystkich duzo lepiej :)Wiem ze spotykacie sie gdzies co tydzien... Moze tez mi sie tam kiedys uda trafic ;)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Do zobaczenia w Niechorzu! no tak mysle ze sie pobawimy,zabawimy do samego rana :-D ,aby tylko nie padało.ale i na to jest sposob zgrabny kondonik i juz,tak jak w tej reklamie PASUJE MI ,DOBRZE LEZY BIORE :) no to pa do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 witam i przyłaczam się do opinii że: 1) dziadka należy namierzyć i conajmniej obciążyć wszelkimi kosztami :) jak taki z niego "willowy mądrala" to niech teraz łapiew sie za portfel 2) wczorajsze spotkanie było jak zwykle bardzo miłe ;) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Carioka napisał:Jak to dobrze' date=' że się pojawiło troszku facetów na forum, bo już babojagi, lampucery i lafiryndy opanowały całe forum. nie doczekanie twoje [/quote'] Generał chyba nie zrozumiał :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi