Sylwia Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ty uważaj na smerfiki bo wczoraj sama bym ci za te podwójna ciagłą mandates wystawiła Postaram się porawić :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ano takie zycie.... cienzko w Polska zarobic' date=' dlatego ja wyjechac, ale ja wrocic, wienc ja nie byc stracony ;'].. Zurki tyz wrocom.... ano mam nadzieje ze nie wrocimy... nie obrazajac Was - do czego?? jesli chodzi o standard zycia to norwegia wygrywa....tylko Was bedzie nam brakowalo :cry: [ Dopisane: 27-09-2005, 10:51 ]Hej towarzycho a może za jakiś tydzień zrobimy jakąś imprezę pożegnalną sezonu ale tu w mieście w pabie (taka ja była w pierszą środę po weselu Moniki ) bo do Niechorza nie wszystkim się uda dojechać a do pabu to każdemu uda się wyskoczyć . Co wy na toooooo Tak tak tak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: no co wy przeciez srody sa w pubie!!! zawsze mozna przyjsc a ze wiekszosc nie przychodzi..no to juz inna bajka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ano mam nadzieje ze nie wrocimy... nie obrazajac Was - do czego?? jesli chodzi o standard zycia to norwegia wygrywa....tylko Was bedzie nam brakowalo Crying or Very sad No mam nadzieję, że tam gdzie będziecie nie zabraknie netu. Będziecie z nami forumowo.Nie łamcie się w końcu to tylko kilka godzin lotu. Będziecie wpadać na środowe spotkanka. :) :) A ja bardzo się ucieszę jak wam się powiedzie.Wiecie dlaczego??BĘDZIEMY MIELI METĘ W NORWEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 przez waly to przejezdzalam dzisiaj chyba z 3 razy miedzy 18 a 20 i nic czy Wy juz nie jezdzicie wieczorami ??pustawo bylo.... jesień idzie to i motocykli mniej na drogach Ufff...a myślałam że to tylka ja mam kłopoty ze znalezieniem jakiegoś motocyklisty na mieście 8O Ja dzisiaj z gittą jade na miasto mam nadzieje kolo 14;-)tak na 2 godzinki [ Dopisane: 27-09-2005' date=' 11:05[/i'] ]BĘDZIEMY MIELI METĘ W NORWEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) No a powiem ci ze tam jest gdzie polatac;-)i nie jest to daleko 900km przez niemcy i danie a potem ok3 godzin promem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ja dzisiaj z gittą jade na miasto mam nadzieje kolo 14;-)tak na 2 godzinki Akurat jak ja do pracy ide na 15:00 i o 14:00 to bede tylko przelatywala przez miasto na prawobrzeze :-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ano mam nadzieje ze nie wrocimy... nie obrazajac Was - do czego?? jesli chodzi o standard zycia to norwegia wygrywa.... To sie zgadza' date=' w angolii tyz standard zycia wyzszy niz u nas... pracujac przez rok tak jak pracowalem w polsce to w anglii bym mial konia nowke sztuke nie smigana z salonu i autko(uzywane).... a tu mam za to moja fzr ;'] BĘDZIEMY MIELI METĘ W NORWEGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak' date=' tak, tak.... juz wiem gdzie jade za rok do pracy ;'] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Witam całe Halo Szczecin :) Może ktoś podpowie gdzie u nas można zrobić stelaż pod sakwy?Moze znacie jakiegoś kolesia który zajmował się czymś takim?Coś w tym stylu jak na zdjęciu: http://www.sierp.com/stelaz2 Dzięki za każdą odpowiedź :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 do Niechorza nie wszystkim się uda dojechać a do pabu to każdemu uda się wyskoczyć . Co wy na tooooooKażda środa to może być zakończenie poprzedniego tygodnia, ale wszyscy muszą wykazać chęć przyjścia. A mozna milo spedzić czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 ano mam nadzieje ze nie wrocimy... nie obrazajac Was - do czego?? jesli chodzi o standard zycia to norwegia wygrywa....tylko Was bedzie nam brakowalo pewnie piwa również' date=' bo ceny mają tam dość wygórowane :mrgreen: no i te śmigłowce policyjne z radarami :) poza tym-super kraj! powodzenia Wam życzę! No a powiem ci ze tam jest gdzie polatac;-) i nie jest to daleko 900km przez niemcy i danie a potem ok3 godzin promem nie szybciej/taniej do Ystad popłynąć ze Świnoujścia? O ile pamiętam, za most w kopenhadze dośc sporo wołają :) Właściwie gdzie konkretnie jedziecie, byśmy mogli planować odpowiednio przyszłoroczną trasę na nordkapp? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Każda środa to może być zakończenie poprzedniego tygodnia, ale wszyscy muszą wykazać chęć przyjścia. A mozna milo spedzić czas.Masz rację !!!! ale z opowieści słyszałam że ta impreza która odbyła się w pierszą środę po slubie była zaje.....co zreszta widziałam na zdjęciach. [ Dopisane: 14 ]Może ktoś podpowie gdzie u nas można zrobić stelaż pod sakwy?ooo...mnie też by to interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Dzisiaj w końcu wyjechalam na miasto po dwoch tygodniach przerwy i co- cala masa smerfow , normalnie w korkach musialysmy stac tyle suczek jezdziło ;-) Gitta dzięki za przejażdżkę nie szybciej/taniej do Ystad popłynąć ze Świnoujścia? O ile pamiętam, za most w kopenhadze dośc sporo wołają :) Właściwie gdzie konkretnie jedziecie, byśmy mogli planować odpowiednio przyszłoroczną trasę na nordkapp? :twisted: ale my nie przez kopenhagę- to miasteczko leży zupełnie na południu (kristiansand) promem z samego czubka dani wpływa sie prosto do jego centrum :) [ Dopisane: 27-09-2005, 16:50 ]Masz rację !!!! ale z opowieści słyszałam że ta impreza która odbyła się w pierszą środę po slubie była zaje.....co zreszta widziałam na zdjęciach. no to sie umówmy że w tą środę przychodzimy wszyscy i wiadomo im wiecej ludzi tym bedzie weselej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Siemanko ludkowie :!: :!: :!: Jesteśmy z powrotem tęskniliście :?: Czy nie :?: Może na jutro poprzynosimy jakieś gadżety typu cyt: koło lub rama motorka i powiesimy na ścianach w pabiku :?: Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Witajcie!Ależ się tu działo pod moją "netową" nieobecność. Wybaczcie, byłem troszkę zapracowany.Przede wszystkim... ogromnie, ale to OGROMNIE się cieszę, że wkrótce zobaczę Wasze mordki! Tak jak Kasia określiła - WAS na pewno będzie nam brakować. Ale całe szczęście ktoś wymyślił internet, więc tak naprawdę "zbyt daleko" od Was nie będziemy. W Niechorzu pełne balowanie! :) Orzełek - dzieki za organizację i zaproszenie ekipy! Co do potencjalnej mety... Moi drodzy, przyczółek pod wizyty, wyprawy na północ macie jak w banku! Goście mile widziani. Jakby kogoś przypadkiem napadło, że chce sobie walnąć wyprawę życia, ale bez przelatywania na drugą półkulę to skandynawia jest wyśmienitym miejscem. Jak to Bandzior określił: Piwo jest horrendalnie drogie, ale jaka okolica! Hehe! <patrz: Shrek 1> :) No to pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia! (Niechorze kto może, a w środę... i nie wiem jak zrymować z pierwszym zdaniem... :)) Ps. Sorki, że się tak rozpisałem, nadrabiam zaległości :D [ Dopisane: 27-09-2005, 17:52 ]To sie zgadza, w angolii tyz standard zycia wyzszy niz u nas... pracujac przez rok tak jak pracowalem w polsce to w anglii bym mial konia nowke sztuke nie smigana z salonu i autko(uzywane).... a tu mam za to moja fzr ;] Myślę, że tak naprawdę to nie o standard chodzi... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Hehe Norwegia, Anglia ... A ja nadal siedzę tutaj w kraju :) Jakoś nie mam pretekstu, aby stąd wyjechać... Może poprostu jestem zbyt leniwy? Turystycznie czemu nie ale wyjechac na zawsze to chyba bym nie chciał... Ale ja zawsze byłem jakiś "inny' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saimon Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Witam wszystkich HALO SZCZECIN :) od dłuższego czasu tu zaglądam i wiem, że może to dziwne pytanie ale gdzie się mieści Rock City czy w ogóle jest takie miejsce gdzie w środowy wieczów można wypić małe piwko?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi