hiszpan Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Vizka nie marudż!!!! to nasz ostatni weekend w Polsce i zamierzamy sie ze wszystkimi pożegnać....najwyżej przyjedziecie w sobote- zostawimy dla Was cytrynówki;-) Nie marudzę' date=' tylko pracuję od piątku do niedzieli :ehz: pożegnamy się z wami na miejscu...[/quote'] Kolejni znajomi wyjeżdżający z Polski za pracą?Niedługo nikt tutaj nie zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Niedługo nikt tutaj nie zostanie... Nie jest dobrze, nie jest... ciągle kogoś nam ubywa... ale bez przesady - torchę nas jeszcze zostaje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dostałaś mojego e-maila? Bo ostatnio środa przypadła w sobotę A was nie byłoI TO JAKI BÓL :-x :!: :) :!: . Tak odczytałam w niedziele :) , ale i tak byśmy nie byli bo przyjechała Marka rodzina z Gliwic. DZIEKUJE ZA ZAPROSZENIE (do trzech razy sztuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Nie marudzę, tylko pracuję od piątku do niedzieli :ehz: pożegnamy się z wami na miejscu... Czy cie aby nie za bardzo wykorzystuja w tej robocie.....rozchoruj sie- zlap od tomka katarek kaszelek itd;-)wez zwolnienie ijedz z nami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Czy cie aby nie za bardzo wykorzystuja w tej robocie..... Ano wykorzystują, ale niestety zbiegają się dwa niekorzystne fakty: oddział mi sie przenosi i kończy mi sie umowa, więc nie moge fikać , bo i tak jestem na cenzurowanym, bo się wykpiłam z wyjazdu intergacyjnego... Jak pech to pech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Ano wykorzystują, ale niestety zbiegają się dwa niekorzystne fakty: oddział mi sie przenosi i kończy mi sie umowa, więc nie moge fikać , bo i tak jestem na cenzurowanym, bo się wykpiłam z wyjazdu intergacyjnego... Jak pech to pech... to srody chociaz pilnujcie - bo ostatnio to o was w ogole sluch zaginął;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 DZIEKUJE ZA ZAPROSZENIE (do trzech razy sztuka) Premiera filmu była, ale pocieszę cię, nie wszyscy się załapali. Więc nie martw się jeszcze będzie okazja, może za 2 tygodnie? [ Dopisane: 14 ]to srody chociaz pilnujcie - bo ostatnio to o was w ogole sluch zaginął Dopisuję się to słów Kasi, i zapomnieliśmy jak wyglądacie :roll: [ Dopisane: 14 ]Widzę, ze minęło 1/2 h, a tu ani jednego posta :?: Chciałam się wszystkim pochwalić, że mamy od dzisiaj internet w domu więc będę cześciej zaglądać. Mój MĄŻ zapewne wkrótce się zaloguje, więc będziemy prawie w komplecie :) Uwaga, niedługo będę atakować na GG :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Premiera filmu była' date=' ale pocieszę cię, nie wszyscy się załapali. Więc nie martw się jeszcze będzie okazja, może za 2 tygodnie? [/quote'] Dzisiaj wychodząc z zabiegów u Kasi ktoś mówi:"Dzień dobry".Patrze ale nie poznaje.Nagle Pani mówi do mnie"z wesela".Patrze dalej i nagle przebłysk :!: :!: :!: "To pani z Pagomy z firmy kręcącej wasze wesele.Nie poznała(wiadome dlczego).Spytała czy film podobał się...niestety nie obejrzałam bo usnęłam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 cześć wszystkim !!!!!!!!!mmm...wiedziałam że motocykliści to romantycy.....i jak Gitta wieczorny spacerek się udał :) gdzie wszyscy sie podziali ????? Jezdziłam...szukałam.... po tym mieście i nie spotkałam ani jednego motocykla a tyle ich było 8O jak wracałam o 20-tej z pracy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 cześć wszystkim !!!!!!!!!mmm...wiedziałam że motocykliści to romantycy.....i jak Gitta wieczorny spacerek się udał :) gdzie wszyscy sie podziali ????? Jezdziłam...szukałam.... po tym mieście i nie spotkałam ani jednego motocykla a tyle ich było 8O jak wracałam o 20-tej z pracy :? Ja znowu od wczoraj mam skutra i tez jezdze od wczoraj i szukam jakis znajomych mordeczek....chociaz zeby stanac i pogadac :), przez waly to przejezdzalam dzisiaj chyba z 3 razy miedzy 18 a 20 i nic :) czy Wy juz nie jezdzicie wieczorami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 szukam jakis znajomych mordeczek....chociaz zeby stanac i pogadac ' date=' przez waly to przejezdzalam dzisiaj chyba z 3 razy miedzy 18 a 20 i nic czy Wy juz nie jezdzicie wieczorami ??[/quote'] poczkaj, poczkaj jeszcze troche... bedziem wieczorami, nocami, w dzien.. ale rano na pewno nie.. ;] Kolejni znajomi wyjeżdżający z Polski za pracą? Niedługo nikt tutaj nie zostanie... Ano takie zycie.... cienzko w Polska zarobic' date=' dlatego ja wyjechac, ale ja wrocic, wienc ja nie byc stracony ;'].. Zurki tyz wrocom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
track99 Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Hi jezdzimy jezdzimy ja sie wczoraj po 22 blakalem po miescie, ale pustawo bylo....moze jakies zmiany ustalimy ?? hehe pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 witam! normalnie jesień idzie to i motocykli mniej na drogach :) a może sie mylę? :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 przez waly to przejezdzalam dzisiaj chyba z 3 razy miedzy 18 a 20 i nic czy Wy juz nie jezdzicie wieczorami ??pustawo bylo.... jesień idzie to i motocykli mniej na drogach Ufff...a myślałam że to tylka ja mam kłopoty ze znalezieniem jakiegoś motocyklisty na mieście 8O Hej towarzycho a może za jakiś tydzień zrobimy jakąś imprezę pożegnalną sezonu :) ale tu w mieście w pabie (taka ja była w pierszą środę po weselu Moniki ) bo do Niechorza nie wszystkim się uda dojechać a do pabu to każdemu uda się wyskoczyć :) . Co wy na toooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Ufff...a myślałam że to tylka ja mam kłopoty ze znalezieniem jakiegoś motocyklisty na mieście Hej towarzycho a może za jakiś tydzień zrobimy jakąś imprezę pożegnalną sezonu ale tu w mieście w pabie (taka ja była w pierszą środę po weselu Moniki ) bo do Niechorza nie wszystkim się uda dojechać a do pabu to każdemu uda się wyskoczyć . Co wy na toooooo Tak tak tak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: mmm...wiedziałam że motocykliści to romantycy.....i jak Gitta wieczorny spacerek się udał Tak dziękuję udał się, a ty uważaj na smerfiki bo wczoraj sama bym ci za te podwójna ciagłą mandates wystawiła :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi