Gitta Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 W dwóch... A może nawet w trzech i będą małe hondziątka Skąd taki pomysł, Gitta, a może to ty jesteś w ciąży??? A tak jakoś do głowy mi przyszło!Moją ciąża została wykluczona na ostatniej imprezce :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Moją ciąża A może moja- POZDO Z TYCHÓW dla wszystki co są w porządku.Szykujta się na przyszły tydzień na imprę w Niechorzu, bo ja jadę autem - chyba? a Jaca motorkiem. TĘSKNIMY ZA WAMI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 [simanko głupole mnie nie ma i jest lipa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Niestety nie ale milo bedzie jak się pokażesz wreszcie w tym sezoniePszeca poki bylem w Sledziowie bylem zawsze i wszendzie... Zaginiony w akcji nasz GrześZnaczy sie impreza byla dobra skoro tak dlugo do domu wraam ;] Miekkie PisioryMalo powiedziane .. PS. Niedlugo czarna Jamaha powroci aby siac postrach na szczecinskich ulicach ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Czyzbym napisal posta nr 2000? 8) Co wygralem? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Co wygralem?Komplet kamieni do kiszenia ogórków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Niedźwiedź ale masz fajowskie zdjęcie!!! Super!!! Odzwierciedla Twoja naturę??? :D :P :P Co wygralem? Nagroda to mozliwość napisania posta nr 3000... POZDO Z TYCHÓW Żana - a Was gdzie wywiało, wracajcie do Śledziowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 SŁUCHAJCIE KOCHANI SŁUCHAJCIEJa znowu z ogłoszeniemNa prośbe wielu z Was robimy 2 edycję koszulek forumowychKto chętny - to proszę o zgłoszenia z podaniem rozmiaru i Loginu :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Czyzbym napisal posta nr 2000? Co wygralem? Ty Piter Niemówny, Małosłowny czy jak ci tam,wygrałeś tzw. WPIER..L :-D Pozdrowienia od Kubasiary masz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Na prośbe wielu z Was robimy 2 edycję koszulek forumowychKto chętny - to proszę o zgłoszenia z podaniem rozmiaru i Loginu Z tego co wiem to mikoch chcial koszulkę,ale on jest w Warszawie na szkoleniu więc ja pisze w jego imeniu. Rozmiar L chyba że jest mała rozmiarówka to XL z napisem Mikoch. Napisała żona. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Pozdrowienia od Kubasiary masz hehe THX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 No to ja tez bym sie pisal na koszulke L-ka z logingiem ORZELEK,odbiore na zakonczeniu SEZONU MOTOCYKLOWEGO w Niechorzu,gdzie serdecznie wszystkich zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ja tak pocichutku, z żąlem ze te środy to są po wtorku, a przed czwartkiem, kiedy ja zawsze pracuje :cry: Może jakaś środa przypada w piątek lub sobote :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Witam po powrocie z Pyrlandii. Jeden dzien w biurze i nareszcie weekend :D oj przyda sie bo zaczynam być chyba przemęczony. Grunt jednak, że pogoda dopisuje bo na sobotę mam plana wyjazdowego wymagającego dobrej pogody. Niestety plan nie obejmuje dojazdu nad morze - ba powiem więcej znowu jadę na południe względem śledziowa. Chyba zaczynam lubić droge na Poznan :P od weekendu do weekendu pokonam ją przynajmniej częściowo trzeci raz :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 23 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 W dwóch... A może nawet w trzech i będą małe hondziątka Skąd taki pomysł' date=' Gitta' date=' a może to ty jesteś w ciąży??? [/quote''] A tak jakoś do głowy mi przyszło!Moją ciąża została wykluczona na ostatniej imprezce :twisted: Byłam i czytałam.. i to się robi normalnie forum ciążowo imprezowe a nie motocyklowe;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi