Vizka Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Cześć Bandziorowa!!! To my w takim razie jesteśmy dwa Raczki-Plecaczki :-D Do zobaczenia w przyszłą środę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Hej Wszystkim :-) wczorajsze spotkanko uważam również za udane ; troche sporo Nas tak wiec jest tłoczno ' date='a jakże przyjemnie :D tak więc do środy :-)[/quote'] kurcze blade urodziłaś się w lipcu i na dodatek tego samego dnia co ja niech żyją moto raki!!!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Tu Bylem ..... (znowu) (Tony Halik)... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Tu Bylem ..... (znowu) O' date=' ja też byłam, a teraz spadam po zdjęcia... :D [ [i']Dopisane: 16-09-2005, 13:51[/i] ]Aha, ale zanim spadnę to jeszcze: CARIOKA, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!! BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Hej Wam Kochani :D Pierwsze koty za płoty i juz poszło pare postów hehehe Oczywiście ze to ja Pani Bandziorrowa :D .Myślę ze w tą środe wybiorę się bez autka i troszke poszaleje popijając inne trunki niż cole... Fajne to miejsce na nasze imprezki a tymczasem lece do pracy :)ps.Raczki łączcie się :D [ Dopisane: 16-09-2005, 13:59 ]Carioka ja również życze wszystkiego naj naj naj :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 CARIOKA' date=' WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN!!! BUZIAKI[/quote'] No ja już z samego rana sms wysłalam i mam nadzieje ze chociaz byłam zaraz po męzu z życzeniami:).Najlepszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 CARIOKA STO LAT STO LAT!!!!!!! ŻYCZĘ CI WSZYTKIEGO NAJ NAJ ABY TWOJE MARZENIA SIE SPEŁNIŁY :D :D :D :split: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Carioka wszystkiego najlepszego zyczy Prezes Klubu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 100 lat, 100 lat dla Carioki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ania, najlepsze zyczenia! Szkoda, ze z Wami nie wypije, ale wypije za Was :D Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 W DNIU 19 URODZIN CARIOKA ZYCZE CI SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ NAWET TYCH MALUTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 W DNIU 19 URODZIN CARIOKA ZYCZE CI SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ NAWET TYCH MALUTKICH No co ty przecież ona dopiero 18!!!!!!!!!Aniu wszystkiego najlepszego u progu wejścia w dorosłe życie... :D [ Dopisane: 16-09-2005' date=' 15:50[/i'] ] O' date=' ja też byłam, a teraz spadam po zdjęcia... :D [/quote'] Jakie zdjecia- czyzby juz klisza skończona i zobaczymy w sobotkę nasz barłóg ;-) w Międzyzdrjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 No co ty przecież ona dopiero 18!!!!!!!!! Zawsze myle wentylator z zegarem :-D , dlatego mi ten czas tak zasuwa. Taak masz racje Kasiu :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Czesc ludziska.Anka wszystkiego naj naj co tam sobie wymyslisz..kiedy odbierasz dowod osobisty? :DMam pytanie o fotki z mielenka moze ktos mi podeslac kilka ?aa kluczyk sie znalazl:))) ktos chyba go podrzucil niezauwazony ..ale macie szczescie :)Niestety ja w sobote odpadam bede w Gdansku ale goraco pozdrawiam wszystkich ktorzy sie tam wybieraja i zycze udanej imprezy,pogody i bezbolesnego ranka nazajutrz.Fotki pliss.brum brum spadam. narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 W DNIU 19 URODZIN CARIOKA ZYCZE CI SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ NAWET TYCH MALUTKICH malutkich czy nie aby sprawnych.NAJEPSZEGO ZYCZY RODZINA GENERAŁA, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi